facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Watertuin

Watertuin

Info

De Watertuin Schiedam organiseert heerlijke all-inclusive ontbijten, lunchen of dineren voor een vaste prijs.

Geschiedenis

In de Watertuin maakt u een culinaire ontdekkingsreis langs de verschillende continenten en hun keukens.

De Aziatische keuken staat bekend om zijn veelzijdigheid en mystiek. Wokken, koken, bakken en grillen, met vlees, groente of vis, het kan allemaal. Stel zelf uw wok-gerecht samen uit mals vlees, dagverse vis en knapperige groente en onze chefs bereiden uw maaltijd terwijl u toekijkt. Houdt u van pittig? Wees voorzichtig, maar onze chef brengt zijn creaties ter plekke voor u op smaak met verse pepertjes, olie, vissaus en kruiden. De hele dag door worden verse nasi-, bami- rijst- en noedelgerechten bereid.

Gaat u voorkeur vanavond juist uit naar meer traditionele gerechten uit de Franse keuken, asperges bijvoorbeeld, met een lekker stukje vlees of een heerlijk verse forel van de grill en verse pommes-frites? De grill-medewerkers bakken de vis precies zoals u hem wilt hebben. Op de verschillende buffetten staan tal van salades en pasta's klaar uit de Mediterrane keuken. Gezond genieten voor de liefhebbers van zonnig eten! En wilt u echt een zomerse beleving? Dan kunt u uw vlees of vis laten bereiden op een echte Primo-kolenbarbecue!

Voor de fans van de Italiaanse keuken heeft de Watertuin een bijzondere verrassing: een pizza-oven met een lopende band. Ieder kwartier rolt hier een heerlijke, volledig vers bereide pizza vanaf. Verser dan dit kan niet!

Door de ligging aan de Noordzee kent Nederland een rijke culinaire vistraditie. Voor de liefhebbers van verse fruits de mer is de Watertuin een verademing. Verse oesters liggen geopend voor u klaar. In de verschillende paviljoens zijn tal van vissoorten te krijgen: zalm, forel, gamba's, coquilles en Aziatische gerechten met kabeljauw. Maar ook maken de koks ter plekke verse Japanse sushi en sashimi klaar met zalm, tonijn en paling.

Na een heerlijke maaltijd langs de verschillende keukens bezoekt u natuurlijk het overvloedige dessert-buffet. Daar staat een dagelijks variërend vers banket voor u klaar met riante fruitsalades, gebak, crème brûlées, en heerlijk ijs van bijvoorbeeld lychees of aardbeien. Misschien heeft u trek in een iets steviger digestief? Uit de verschillende soorten kaas stelt u uw eigen kaasplankje samen - met een heerlijk glas huiswijn - als nagerecht. Of maak zelf uw espresso of cappuccino aan een van de luxe koffiemachines.



"WATERTUIN SCHIEDAM is een All-inclusive restaurant voor iedereen. Je betaalt bij ons niet voor de gekozen gerechten, maar voor hoelang je bij ons verblijft. Om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken, hebben wij hieronder een aantal handige weetjes en tips voor jullie verzameld.Lees je even mee?WIST JE DAT?• De jarige bij ons altijd gratis eet? Zie voorwaarden!• Wij dagelijks geopend zijn voor lunch endiner?Wij zaterdag & zondag geopend zijn voor het ontbijt, lunch en diner?• Vanaf de lunch speciaalbier en wijninbegrepen zijn?• Bijboeken van tijd mogelijk is tegen eenmeerprijs van €3,- per persoon per kwartierindien mogelijk?• Wij gratis wifi aanbieden?"
Adres: Admiraal de Ruyterstraat 6, 3115 HB Schiedam
Telefoonnummer: 010 237 53 64
Stad: Schiedam
Route: Admiraal de Ruyterstraat 6
Postcode: 3115 HB


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 22:00
Dinsdag: 11:30 - 22:00
Woensdag: 11:30 - 22:00
Donderdag: 11:30 - 22:00
Vrijdag: 11:30 - 22:30
Zaterdag: 09:00 - 22:30
Zondag: 09:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: watertuin ontbijt, watertuin bergen op zoom, watertuin naaldwijk, watertuin zoetermeer, watertuin schiedam, watertuin naaldwijk menu, groupon watertuin, watertuin naaldwijk openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoppe Schiedam Hoppe Schiedam 931 meter Mooie locatie, gastvrij, prima service, goede keuken. Een aanrader om "je fees...
Semazen Restaurant Semazen Restaurant 1 km Echt vriendelijke personeel. Moge Allah deze restaurant beschermen, helpen en veel ba...
Fred and Harry's Coffee House Fred and Harry's Coffee House 2 km Heerlijk gegeten, alles smaakte perfect, goddelijk gewoon. Mac&Cheese ... koolsa...
Recensies
Leuke uitdaging, all you can eat gezellig restaurant maar wel een beetje zoeken in het begin, naar wat en waar maar als je eenmaal op gang bent gaat het allemaal soepel, leuke "no nonsense" eenvoudig maar gezellige tent met heerlijk eten
De variatie en de kwaliteit van het eten was oké, maar niet spectaculair. Een medewerker vertelde ons dat, doordat het een vrij klein restaurant is, niet altijd alles voorradig was. Zo waren er tijdens ons bezoek geen oesters beschikbaar, terwijl dat de avond ervoor wel het geval zou zijn. Bij de Watertuin in Naaldwijk zou er wel meer keus zijn. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het restaurant is verder goed bereikbaar met de auto - naast het restaurant zijn aan beide kanten van de weg een aantal gratis te gebruiken parkeerplaatsen beschikbaar. De sfeer in het restaurant was oké, opnieuw niet om over naar huis te schrijven. Wij maakten gebruik van een aanbieding van Social Deal, waardoor we het uiteindelijk wel de moeite waard vonden.
Prima uitgebreide lunch, voor ieder wat wils en enthousiaste koks. Via social deals hier terecht gekomen. Aardige luitjes, super snel krijg je je eten. Leuk voor de kids om te zien hoe het wokken gaat en een klein speeltuintje aanpalend.
Ik ging hier samen eten met een vriendin dit was zeker de laatste x, ten eerste heb je heeeel weinig keus, de garnalen uit de vriezer die werden geondooid in de wasbak in een emmer waarna de emmer leegegooid werd met de garnalen die vervolgens in de wasbak lagen. De biefstuk vroeg ik om medium raw en kreeg vervolgens een aangebrande biefstuk die rauw was van binnen en het bloed er nog uitliep dit lag gelijk over heel mijn bord. De sushi was heel ongelijk sommige stukken heel groot en sommige heeel klein. De gehaktballetjes werden niet vers bereid en werd gewoon in de oven gestopt waardoor ze behoorlijk taai waren.Ik kom hier nooit meer.
Ranzig en ongezellig. De helft van het soepkommen hingen nog etensresten aan. Je krijgt 1x bestek. Lijkt wel een sociale werkplaats qua personeelskills. Verder goor fabrieksvoer en minimale keuze 1 soort soep, goedkope ijskoude sushi die allemaal hetzelfde smaakt, patat en frikandellen die er uitzien alsof ze er al 3 dagen liggen enz. De slushpuppie machine werd gelijk uitgezet toen iemand er iets van had gepakt en andere klanten ook om glazen vroegen want stel je voor dat je gratis drinken kon pakken. Kortom typisch groupon, waardeloze tent. Hopen dat je er geen buikgriep aan over houdt.
Waar moet ik beginnen……Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt! Dat dit nog de naam “Watertuin” mag dragen. Personeel wat qua kleding niet te onderscheiden is met de gasten. Ranzige vloer met veel etensresten. Het is er zo koud dat de gasten gewoon met een jas aan zitten te eten. De wok is een aanfluiting, ranzige werkplek en weinig keuze. De kant en klare gerechten worden niet goed bijgehouden waardoor er veel lege bakken staan. Ook de keuze was hier zeer minimaal. De keuze bij de grill was ook niet groot. Kortom, dit was eens maar nooit meer! De hele groep waar ik mee was dacht er precies hetzelfde over…..jammer, want je kunt er echt wat moois van maken!
Oef, waar begin ik...weinige personeel wat er is doet z'n best had eigenlijk medelijden met ze, totaal niet gemotiveerd en gebrek aan passie/plezier en terecht!, weinig keus, stonden 6 bakken met groente waarvan 3 met champignons?,werk zelf in de horeca dus let wss op andere dingen als een ander:saustubes en bakken goor terwijl ze nog geen 5min open waren!nasi erg droog en muf, afzuigfilters droop het vet af...kan nog wel ff doorgaan!! Betaal liever meer dan dat ik hier weer heen ga...zo jammer!!
Na jaren eet en vermaak genot in de watertuin Spijkenisse hebben wij Schiedam geprobeerd. Wat we dan helaas als een deceptie moesten ervaren. Veel koud of juist doorgekookt eten in de bakken. Wijn die niet voorradig was, vuile borden, en op een paar kleine successen en wat vriendelijk personeel na, verder weinig prettige service. Jammer, hopelijk weten ze zich te herpakken en de zelfde sfeer en ervaring neer te gaan zetten als in Spijk want de locatie leent zich wel voor een fijn etablissement. Kindvriendelijkheid: Buiten een openbare speeltuin, alleen via omlopen te bereiken. Parkeren: 5 parkeerplaatsen voor de deur. Nog eens 5 aan de overzijde van de straat. Speciale dieetwensen: Onmogelijk te realiseren. Geen aanduidingen van wat de gerechten zijn. Meerdere bakplaten dus vis en vlees kun je hier wel scheiden
Met een grote familiegroep bijzonder lekker gegeten, heel veel keuze, ook voor de vegetariërs onder ons. Goede kwaliteit en presentatie, lekker vers allemaal. Drinken inclusief, dus echt niet duur. Ook heerlijk voor de kinderen, zowel het eten als de speeltuin buiten. Gezellige ruimte, ook optie om buiten te zitten in het groen. En zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Aanrader! Vegetarische menuopties: Vegetarische wok, sushi of kant en klare groenten. Kindvriendelijkheid: Lekker eten voor de kinderen, ook snacks, toetjes buffet met chocolade fontein en een grote schaduwrijke speeltuin aan de achterzijde Parkeren: Voldoende parkeergelegenheid voor en rondom het restaurant Rolstoeltoegankelijkheid: Goed bereikbaar met rolstoel of rollator, ook in het restaurant kon met de rollator lang het buffet gelopen worden
Personeel is vriendelijk en dit is eigenlijk ook het enige pluspunt maar daar ga ik niet voor naar een restaurant. Het warm buffet bestaat uit een aantal schalen waarvan de bitterballen er het beste uitzien . Bij de Wok en teppanyaki zag de biefstuk er wel goed uit en de kok doet zijn best . Spijkenisse vond ik een tijd terug al niet best maar deze is gewoon niet goed .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid