facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Semazen Restaurant

Semazen Restaurant
Adres: Parkweg 367, 3119CK Schiedam
Telefoonnummer: +31 10 223 84 94
Stad: Schiedam
Route: Parkweg 367
Postcode: 3119CK


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 00:00
Dinsdag: 15:00 - 00:00
Woensdag: 15:00 - 00:00
Donderdag: 15:00 - 00:00
Vrijdag: 15:00 - 00:00
Zaterdag: 15:00 - 00:00
Zondag: 15:00 - 00:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Záálig, Eten & Drinken Záálig, Eten & Drinken 349 meter Onze maaltijden die we kregen asperges . spareribs vonden we niet van wat je er van k...
Jeneverlogies, ambacht & brood Jeneverlogies, ambacht & brood 609 meter Toffe dubbele kamer met uitzicht op de gracht Lange Haven, met veel ruimte en gemakke...
Fred and Harry's Coffee House Fred and Harry's Coffee House 847 meter Heerlijk gegeten, alles smaakte perfect, goddelijk gewoon. Mac&Cheese ... koolsa...
Watertuin Watertuin 1 km Leuke uitdaging, all you can eat gezellig restaurant maar wel een beetje zoeken in he...
Recensies
Echt vriendelijke personeel. Moge Allah deze restaurant beschermen, helpen en veel barakat en rahmat schenken. Vlees is handgeslacht, we hebben het nagevraagd aan hun slager.. Hun slager haalt de kippenvlees uit België. Eten was echt smaak vol. Echt lekker, alhamdulillah.
Beste vlees die ik ooit heb gegeten! Ik weet ook dat het hier erg hygiënisch is waardoor ik het gewaagd heb om een bestelling te plaatsen. Zeker je geld waard!
Elke keer dat wij hier hebben gegeten, afgehaald of laten bezorgen, hebben wij niet kunnen klagen. Smaakt vers en de bediening is super attent. Dat ze op sommige dagen niet kunnen bezorgen omdat het restaurant dan vol zit, is voor een goede service aan degenen die fysiek aanwezig zijn. Zouden meerderen moeten doen die aangesloten zijn bij de bezorgers ipv ons troep of eten van dagen ervoor voeren. Lekker eten waar ik nooit over heb mogen klagen. Bejegening helemaal top! Afhalen geen probleem. Moge zij alle zegeningen krijgen. Die energie stralen ze uit! Tip: de Beyti kepas, Adana kebap en Yogurtlu kebap stellen zeker niet teleur.
Vandaag met m’n gezin hebben we bij Semazen gegeten. Wij hadden Pide genomen, vleugels en lamskoteletten genomen. Het eten was verrukkelijk. Personeel is zeer vriendelijk en de chef kok is ook zeer klantgericht. Tijdens onze bestelling hadden we namelijk om patat gevraagd maar we kregen rijst. Ter verontschuldiging kregen we een extra lamskotelet erbij. We voelden ons hierdoor enorm gewaardeerd als klant. Het is voor herhaling zeker vatbaar!!!
Heb toevallig daar gegeten. Voedsel vergiftiging gehad. Mijn partner ook! Jammer dit. Hygiene moet verbeterd worden. Had een donker haar in mijn salade gevonden! Hier komen we niet meer terug! Even na 3 dagen update: volgens mijn huisarts was dit idd voedselvergifting. Ik denk dat bepaalde controles in dit restaurant moet gedaan worden. Dit kan/mag toch niet!
Heel lekker gekruid vlees. We hebben echt lekker gegeten. Zelf had ik een mixed grill en mijn vrouw een beyti schotel. De porties waren ook goed vullend! Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!!
Heerlijk samen met mijn buurvrouw gegeten. Echt een aanrader. Goed vlees en zeer vriendelijk personeel. Relaxed geen opdringerig personeel. Kom hier zeker terug.
Personeel was heel vriendelijk Het eten was geweldig Een aanrader
In het kort: 100% aanrader! Lang: Vandaag met een groepje bij dit restaurant gereserveerd om te dineren. Al vanaf het begin was het een plezante ervaring omdat het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam was. We werden naar onze plekken gebracht, waarbij netjes rekening was gehouden met de afstand tussen de mensen aan tafel. Wij hebben vijf maal een mixed grill genomen, zoals op de foto te zien is. Hoewel wij allemaal grote eters zijn en het eten heerlijk was, konden wij dit niet op krijgen. Deze porties zouden zelfs voor grote eters meer dan voldoende zijn. De vlees was perfect gebakken, mals en goed gegaard. Echt heerlijk samen met rijst en patat. Verder als toetje baklava genomen met muntthee en ook hier was het smullen. Wij gaan in ieder geval hier vaker eten en zouden het zeker aanbevelen!
Was erg lekker en schoon. Personeel is ook heel aardig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid