facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fred and Harry's Coffee House

Fred and Harry's Coffee House

Info

Fred and Harry's is een Amerikaanse diner gevestigd Euroscoop te Schiedam. U kunt bij ons terecht voor chicken and waffles,Philly cheese steak, spare ribs maar ook verschillende soorten Amerikaanse taartjes. Bekijk onze volledige menukaart op onze website

Geschiedenis

Fred and Harry's Coffee House is een coffee corner met een Amerikaans thema. Amerikaanse taartjes, donuts en heerlijke koffieproducten. U kunt ook genieten van onze American pancakes, tosti's of baguettes. Gevestigd in Winkelcentrum Zuidplein 1010.

Adres:
Telefoonnummer: 010-2004295
Stad: Schiedam


Openingstijden

Maandag: 12:30 - 22:00
Dinsdag: 12:30 - 22:00
Woensdag: 12:30 - 22:00
Donderdag: 12:30 - 22:00
Vrijdag: 12:30 - 23:00
Zaterdag: 12:30 - 23:00
Zondag: 11:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Semazen Restaurant Semazen Restaurant 847 meter Echt vriendelijke personeel. Moge Allah deze restaurant beschermen, helpen en veel ba...
Watertuin Watertuin 2 km Leuke uitdaging, all you can eat gezellig restaurant maar wel een beetje zoeken in he...
Recensies
Heerlijk gegeten, alles smaakte perfect, goddelijk gewoon. Mac&Cheese ... koolsalade omg ... goede cocktails , vriendelijke attente bediening, gezellige sfeer met oldschool muziek op de achtergrond, top avond gehad. We zijn rollend naar huis gegaan we komen zeker terug!
Slecht. Servis- drama, eten-slecht. We moesten wachten voor onze bestelling bijna een uur!! Terwijl restaurant was bijna leeg met ons twee tafels bezet Wij hebben 3 hamburgers besteld + side salade. Moest 45 min wachten voor burger..... een burger, daarna nog 10 min voor twede burger en guess what??? Daarna nog 10 min voor derde burger!!! Ze waren vergeten om te bestelde side salade te maken. Burgers waren niet warm eingelijk koud, heel weinig saus, hamburger broodje droog, side salade- twee blaadjes ijsberg sla + lepel mais en paar cherry tomatjes diende als voor een hond . Ik wil niet zuuren, maar als ik betaal €90 voor eten in de restaurant dan verwacht ik wel lekker eten met echt top service. Hier was totaal andersom. Helaas. Ouwww sorry! Milkshakes waren echt lekker.
Vandaag hier gegeten, Beetje vreemd bestellen via QR code maar goed als het eten maar goed is. Helaas dit was niet het geval. We hadden drankjes, appetizers en hoofdgerechten besteld via de QR code. Er kwam nog een serveerster vragen of het klopte wat we bestelde, ja dat klopt hadden we gezegd. Hierna duurde het heeeeeeelllll lang voordat de appetizers kwamen, deze waren koud toen deze gebracht werden. Tot onze verbazing kwam ook meteen het hoofdgerecht mee?? Helaas was van alles wat we hadden besteld op 1 bakje friet na alles koud. Belachelijk dat hiervoor ruim €90,= gerekend wordt. Het personeel doet er alles aan om geen binding met de klanten te maken, deze worden genegeerd, ze waren met z'n 3 een poging aan het wagen om een milkshake te maken. Het eten is matig tot slecht, zeker voor het geld dat hiervoor gerekend wordt. Klant TIP: snel doorlopen en niet naar binnen gaan.
Lekker eten en veel keus. Wel een beetje prijzig maar zeker een aanrader voor of na de filmEten: 4/5
Het duurde even voor het eten kwam, maar het was zeker het wachten waard! Chili cheese hotdog, Oreo wafels met ijs/ slagroom, Wafels met fruit/ slagroom, eartquake milkshakes, warme chocolademelk, cheese fries en gewone fries. Alleen jammer dat er vandaag geen sweet potatoe fries waren. Vriendelijke bediening!
Al 2 keer wezen eten hier, maar dat is niet het enige waar je voor komt. Het restaurant hangt en staat vol met bezienswaardigheden waar je eigenlijk al entree voor zou kunnen vragen haha. T eten is naar mijn mening top en niet heel duur. Wil de mensen wel mee geven dat het geen snelle hap is wat je bestel maar dat t met zorg klaar gemaakt wordt. Die 2 keer worden er 100% meer!
Totaal niet wat het zegt te zijn op hun website. Een american diner want daar hebben ze tenminste aandacht voor hun gasten. Bestellen via een QR-code dat zal wel van deze tijd zijn, vervolgens je voorgerechten appetizers vrijwel tegelijk met je hoofdgerecht krijgen. Alles lauwwarm. Personeel is vooral bezig met zichzelf of met z'n drieën een milkshake te maken en heeft geen aandacht voor hun gasten. Dit was dus een eens maar nooit meer.
Afgelopen weekend voor de 3e keer in 1,5 maand geweest. Ons nieuwe favo restaurant. Heerlijke gerechten, flinke porties, prima prijzen 80e voor 4 personen de laatste keer. Personeel is altijd vriendelijk. Sfeer is geweldig, heerlijke muziek, veel film memorabilia. Tot snel!
Ik ben hier nog nooit geweest maar als ik zie hoe men hier op geschreven reviews reageert dan gaat dat ook niet gebeuren. Wat een nare houdingen om aan te nemen van een bedrijf. Geen enkele vorm van zelfkritiek, elke negatieve review is zogezegd onterecht. Zelfs persoonlijk worden en "we weten wie jij bent" in een review schrijven. Jullie concept is leuk en ik was ontzettend enthousiast totdat ik hier de reviews ging lezen. En dan niet eens zozeer de negatieve reviews zelf waardoor ik niet meer wil komen maar puur jullie reactie erop. Nooit gehoord van de klant is koning, dat is wel duidelijk.
VERSCHIKKELIJK! Koud eten,vraag je of ze het op willen warmen krijg je een diepe zucht . En 20€ voor 10 slappe koude patatjes en 6 stukjes spare rib ik wilde al gauw weg maar mijn partner wilde onze avond niet laten verpesten hierdoor. Maar geloof me de negatieve revieuws hier kloppen voor de 100% Zal dit iedereen afraden! Tot nooit meer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid