facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Waallicht

Waallicht

Info

Brouwerij Waalicht is een nanobrouwerij in Nijmegen. Sinds 2016 zijn wij als brouwers op zoek naar goddelijke bieren. Probeer het eens zelf!



"Craft beer uit Nijmegen"
Adres:
Stad: Nijmegen


Recensies
Begin februari heb ik een bestelling gedaan en betaald. Deze bestelling heb ik per mail als bevestiging gekregen. Sindsdien hoor ik tot vandaag de dag niets meer van mijn bestelling. Aansluitend heb ik meerdere malen volgens de officiële manier proberen contact te leggen, maar helaas geen reactie per mail of telefoon. Aansluitend is nu ook de website offline. Ik hoop dat via deze post de brouwerij mijn bestelling alsnog kan leveren, om dit zo tot een goed einde te brengen.
Heel jammer, bestelling geplaatst ging niet eens om hun eigen bier maar natuurlijk wat extra besteld want een nieuwe brouwerij leren kennen is altijd goed. Ondertussen 1,5 maand verder paar mailtjes gestuurd, voicemail ingesproken maar 0,0 reactie behalve de bestellings bevestiging. Hele slechte zaak wat mij betreft dus raad het iedereen af.
Bijna 3 weken geleden een order geplaatst, bevestiging ontvangen en betaald maar nooit meer iets over vernomen. Telefonische geen contact te krijgen, geen reactie op gestuurde email. Onder het mom support your local een aardige bestelling geplaatst maar dit lijkt erg vervelend af te lopen, zonde.
Sorry ik snap niet waarom als ik op een zaterdag de enige dag dat jullie geopend zijn bel, ik word geblokkeerd voor het contact nemen mbt een order die ik op 5 december heb geplaatst.
Helaas komt de eigenaar z’n afspraken niet na. Het was eerder een mooi bedrijf met potentie
Lekkere biertjes die met veel passie en craftmanship gemaakt zijn!
Geweldige craftbrouwerij met super toffe biertjes
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Waallicht.

Nijmegen brouwerij

openingstijden, locatie, vervoer. Waallicht adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Waallicht. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Waallicht delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alexander Bier Alexander Bier 479 meter Alexander Bier is een bierproefinitiatief. Experimenteren met bekende biervariaties, ...
Smeltbier Smeltbier 2 km Nijmeegse brouwerij opgericht door Jan Willem Smelt en Yoël Marinus.
Brouwtoren Brouwtoren 2 km Leuke plek om mooie speciaalbiertjes te drinken. Leuk concept waarbij je sommige bier...
STOOM beer&food STOOM beer&food 4 km Heerlijk eten. Goed personeel, weten goed om te gaan met grote groepen. De zaak zelf ...
Nevel Artisan Ales Nevel Artisan Ales 4 km Eten in de brouwerij, leuke ervaring, maar had er meer van verwacht. Er werden bijzon...
Oersoep Oersoep 4 km Stoere plek om eens te shoppen, gamen, eten en/of drinken. Trouwens, ze serveren hier...
De Hemel De Hemel 5 km Een fijne plek met een gezellige sfeer! Het personeel is erg vriendelijk en sociaal, ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid