facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brouwtoren

Brouwtoren

Info

Kleine Nijmeegse brouwerij met grote ambitie. Na een succesvolle crowdfunding momenteel hard aan het bouwen aan de nieuwe brouwerij. Ons bier wordt gebrouwen naar toekomstige traditie.



"In onze brouwerij met proeflokaal kun je terecht voor de vaste Brouwtoren bieren én nieuwe smaken in ontwikkeling. De brouwers brouwen, jij proeft. Omringd door gisttanks, fusten en zakken mout."
Adres: Binderskampweg 29, 6545 CA Nijmegen
Stad: Nijmegen
Route: Binderskampweg 29
Postcode: 6545 CA



op zoek naar gerelateerd: Brouwtoren proeflokaal, Brouwtoren Amber, De smaak van Nijmegen, Proeflokaal Nijmegen, Bierpakket Nijmegen, Brouwtoren zwaar donker, Brouwtoren Weizen Tripel, Workshop bier brouwen Nijmegen
Recensies
Leuke plek om mooie speciaalbiertjes te drinken. Leuk concept waarbij je sommige biertjes mag beoordelen en hele vriendelijke en leuke bediening. Aanrader!
Mooi proeflokaal. Enthousiaste mensen. Lekkere biertjes. Zeker een aanrader om met bijvoorbeeld een groep vrienden wat te drinken/proeven.
Heb hier alleen maar buiten gezeten op een mooie zomerdag. Gezellig sfeertje, beetje studentikoos maar kon ook liggen een de bezoekers die dag. Bier is opzich aangenaam en lekker om te drinken, wel erg zacht van smaak maar dat is persoonlijke voorkeur of je hier van houdt. Gezellige bediening wel een beetje omslachtig soms met de rekening op bierviltjes bijhouden e.d.
Iets duurder geworden, maar met €4.50 voor uniek speciaalbier nog altijd goed geprijst. Dat samen met de goede sfeer maakt het een aanrader!
Beetje spartaans, maar heerlijke bieren en de proeverij is een aanrader! Leuk om een klein stukje van de brouwerij te kunnen zien en ruiken.
Brouwerij met terras en heerlijke eigen biertjes.
Leuk proeflokaal, gezellig en informeel. Heel lekker bier!
Lekkere biertjes! Gezellig personeel en goede service.
Het bier is lekker en betaalbaar. De uitleg van het bier was duidelijk.
Verrassend concept, vriendelijk personeel en prima lokatie met veel potentieel, net buiten het centrum.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Brouwtoren.

Nijmegen brouwerij

openingstijden, locatie, vervoer. Binderskampweg 29 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Brouwtoren adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Brouwtoren. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Brouwtoren delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alexander Bier Alexander Bier 2 km Alexander Bier is een bierproefinitiatief. Experimenteren met bekende biervariaties, ...
Waallicht Waallicht 2 km Begin februari heb ik een bestelling gedaan en betaald. Deze bestelling heb ik per ma...
Smeltbier Smeltbier 2 km Nijmeegse brouwerij opgericht door Jan Willem Smelt en Yoël Marinus.
Nevel Artisan Ales Nevel Artisan Ales 3 km Eten in de brouwerij, leuke ervaring, maar had er meer van verwacht. Er werden bijzon...
STOOM beer&food STOOM beer&food 3 km Heerlijk eten. Goed personeel, weten goed om te gaan met grote groepen. De zaak zelf ...
Oersoep Oersoep 3 km Stoere plek om eens te shoppen, gamen, eten en/of drinken. Trouwens, ze serveren hier...
De Hemel De Hemel 4 km Een fijne plek met een gezellige sfeer! Het personeel is erg vriendelijk en sociaal, ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid