facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voordeligeboten.nl

Voordeligeboten.nl

Info

Hulshof Watersport & Campers richt zich op de verkoop en inkoop van tweedehands boten en campers.

Geschiedenis

Bent u op zoek naar een boot of camper?
Zoek niet verder en vind hier de boot of camper die u zoekt. Wij bieden u een breed assortiment van gunstig geprijsde boten en campers.

Door de werkwijze van Hulshof Watersport & Campers is uw nieuwe boot en camper betaalbaar. Koop uw boot of camper bij Hulshof Watersport & Campers en geniet van heerlijke tochten.

Heeft u een boot of camper die u snel wilt verkopen?
Het is vaak een moeilijke opgave om uw boot en / of camper voor een goede prijs te verkopen en ondertussen betaalt u steeds meer liggeld of opslag voor een boot of camper die u niet meer gebruikt.

Wij zijn geïnteresseerd in uw boot en / of camper en willen u een goede prijs aanbieden. Binnen een dag ontvangt u een bod!

Werkwijze; kopen van een boot of camper
Door de kleinschalige bedrijfsstructuur die wij hanteren zijn onze kosten laag. Door deze kostenbesparing profiteert u van gunstige prijzen.

De boten en campers die wij u aanbieden zijn niet nieuw. Het aanbod bestaat uitsluitend uit tweedehands boten en campers. Bij alle boten en campers staat de huidige conditie eerlijk vermeld. Wij doen de boot en campers nooit beter voorkomen dan ze zijn. U komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Werkwijze verkopen van uw boot en / of camper

Nadat wij de door u aangeboden boot of camper bekeken hebben door middel van foto’s en specificaties, taxeren wij uw boot / camper en krijgt u van ons een prijs aangeboden. Deze prijs ontvangt u binnen een dag.

U krijgt natuurlijk alle tijd om over deze aanbieding na te denken. Indien u vervolgens akkoord gaat met ons bod, maken wij een afspraak om de boot of camper te bekijken. Wij beoordelen en indien de boot / camper overeenkomt met de foto’s en specificatie maken wij de koopovereenkomst op. Tenslotte maken we direct een afspraak om de boot op te halen.

Extra voordeel
Als u de boot / camper aan ons heeft verkocht bent u gelijk van al uw verantwoordelijkheden af. U hoeft geen enkele garantie te geven en eventuele schade zullen wij niet bij u verhalen. Verkocht is verkocht dus wij kloppen niet meer bij u aan.



"Hulshof Watersport en Campers biedt u een breed assortiment van gunstig geprijsde boten en campers. Het is het watersportbedrijf en camperbedrijf dat boten en campers elke dag inkoopt.Heeft u een boot of camper die u snel wilt verkopen? Ons team heeft belangstelling in uw boot en camper. Nadat wij de door u aangeboden boot of camper hebben bekeken door middel van foto’s en specificaties krijgt u van ons een prijs aangeboden. Deze prijs ontvangt u binnen twee dagen en is vrijblijvend.Naast de verkoop en inkoop kunt u met de camper of boot komen overnachten.Bekijk onze website voor meer informatie over Hulshof Watersport en Campers."
Adres: De Zwemmer 3, 8939 CA Leeuwarden
Telefoonnummer: 0582990065
Stad: Leeuwarden
Route: De Zwemmer 3
Postcode: 8939 CA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Hulshof Campers, Boot kopen Leeuwarden, Campers te koop Leeuwarden, Camperplaats Leeuwarden Jachthaven, Www Caravans Campers nl
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camperplaats Leeuwarden Camperplaats Leeuwarden 0 meter Mooie plaats alles voorzien voor een zeer gunstige prijs. Wij hebben hier 2 dagen ver...
Hulshof Watersport en Campers Hulshof Watersport en Campers 0 meter Hier wordt je nog “ouderwets” goed geholpen. Vakkundige en vriendelijke mensen.
Decamperverkopen.nl Decamperverkopen.nl 0 meter Ons deskundige team met jarenlange ervaring staat garant voor een snelle maar vertrou...
Watersport Twee Provincien Watersport Twee Provincien 49 meter Sipke en Folkert hebben onze boot perfect onderhouden. Er zijn een paar haarscheuren ...
Perez Boten Perez Boten 129 meter Geweldig in een woord
Van Drogen campers caravans Van Drogen campers caravans 2 km Vandaag een zeer teleurstellende ervaring gehad die nauwelijks 1 ster verdient bij di...
Stadshaven Prinsentuin Stadshaven Prinsentuin 4 km Jachthaven de Prinsentuin in centrum Leeuwarden ligt aan het schitterende park Prinse...
Occasionshow in het Noorden Occasionshow in het Noorden 4 km De grootste occasionshows van het noorden. Totaal totaal worden meer dan 500 auto’s e...
Recensies
Hier wordt je nog “ouderwets” goed geholpen. Vakkundige en vriendelijke mensen.
Antaris 950AK Bij Jarno en Margreet van Hulshof Watersport en Campers valt op, dat ze een grote deskundigheid hebben en passie voor hun werk. Mede door hun geïnteresseerde en zeer vriendelijke klantbenadering, ook bij vragen achteraf, hebben wij de koop van onze boot als erg prettig ervaren. Fam. De Jong
Wij hebben hele goede ervaringen met Hulshof Watersport en Campers. Onze boot daar gekocht afgelopen februari en goed geïnformeerd en ook geholpen. Jarno is enthousiast en servicegericht, heel prettig. Een fijne ervaring voor ons! Ids Boelen & Sophie van Ittersum
Onze ervaring met Hulshof Watersport en Campers is erg goed! Ze zijn prettig in de communicatie, deskundig en betrouwvaar in hetgeen wat ze doen. Dit heeft ons het vertrouwen gegeven om snel te schakelen en zaken te doen. Kortom, heel tevreden!
Zeer vlotte en open communucatie! Klein probleem met de boot na aanschaf maar dit werd direct opgepakt en verholpen! Zeker een aanrader als u op zoek bent naar goede service en kwaliteit.
Dit bedrijf geeft een uitstekende service. Na de aankoop van onze camper bleek een stoel vast te zitten. De fiatdealer heeft het probleem opgelost op kosten van Hulshof.
Via Jarno een boot gekocht, goede ontvangst en uitleg, flexibel. Kortom een fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Een kundig en leuk team met kennis van boten en campers. Naast de inkoop en verkoop is er de mogelijkheid om te overnachten met de camper of boot. Aanrader om zaken te doen.
Fijn bedrijf om op een vlotte manier zaken mee te doen. Zelfs tijdens de vakantie. 'Komen, kijken, kopen' . Wij zijn heel tevreden.
Hulshof watersport hebben wij als een erg kundig en plezierig bedrijf ervaren. Zeker aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid