facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stadshaven Prinsentuin

Stadshaven Prinsentuin

Info

De Prinsentuin wordt wel eens de mooiste Binnenhaven van Nederland genoemd en bevindt zich in de Wester-en Noordergracht van Leeuwarden wat zich uitstrekt van de Noorderbrug tot aan de Willemskade.

Adres: Prinsentuin, 8911DE Leeuwarden
Telefoonnummer: 0582336190
Stad: Leeuwarden
Route: Prinsentuin
Postcode: 8911DE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Watersport Twee Provincien Watersport Twee Provincien 4 km Sipke en Folkert hebben onze boot perfect onderhouden. Er zijn een paar haarscheuren ...
Voordeligeboten.nl Voordeligeboten.nl 4 km Hier wordt je nog “ouderwets” goed geholpen. Vakkundige en vriendelijke mensen.
Camperplaats Leeuwarden Camperplaats Leeuwarden 4 km Mooie plaats alles voorzien voor een zeer gunstige prijs. Wij hebben hier 2 dagen ver...
Hulshof Watersport en Campers Hulshof Watersport en Campers 4 km Hier wordt je nog “ouderwets” goed geholpen. Vakkundige en vriendelijke mensen.
Recensies
Jachthaven de Prinsentuin in centrum Leeuwarden ligt aan het schitterende park Prinsentuin. Alle faciliteiten, dus stroom, water en sanitair voorhanden. De havenmeester komt na 4 uur zelf naar je toe om het liggeld af te rekenen. Het sanitair gebouw was mooi en schoon. Het is voor een gemeente haven zeker niet goedkoop om hier te liggen, maar duur. Het is schitterend om daar te liggen, het centrum is op loopafstand, circa 10 minuten.
Sorry havenmeesters en juffrouwen. Maar deze 1 ster review is niet alleen van deze keer maar ook van de keer van 2 jaar geleden. Leeuwarden is een erg leuke stad gemoedelijk mooie geschiedenis. Echter is het gewoon niet aantrekkelijk om in de gemeentehaven te liggen. Afmeer ogen ver uit elkaar en te ver op de wal. Dus schippers neem lange lijnen mee. Of grond prikkers. Stroom palen ver uit elkaar zeker als één daarvan defect is. En nu komt het meest vervelende beide douche en toilet gebouwen zijn gewoon ranzig. Schimmel of kalk dat kan gewoon niet als hoofdstad van Friesland. En dan nog echt een flinke prijs vragen als gemeentehaven. Dit is niet echt uitnodigend en geen goed visitekaartje voor Leeuwarden. Havenmeesters en juffen zijn wel heel vriendelijk, dat dan weer wel.
Net gebouw met gescheiden sanitair voor dames en heren. De toiletten zijn schoon, de douches zijn de eigenlijk toe aan een grote schoonmaak ivm schimmel en achterstallig onderhoud. Er is een zeer net apart toilet/douche ingang voor minder validen. Tevens zijn er wasmachines en droogtrommels tegen betaling te gebruiken. Er is ook nog een ruimte voor handwas cq vaatwas. De ruimtes zijn toegankelijk via een code die je bij betaling van het havengeld krijgt. Heb je deze review gelezen? Laat het me weten met een duimpje
Havenmeesters heel vriendelijk, ijsverkoper echt top, maar met kleine kinderen hier niet gaan liggen! De ene na de andere boot vaart tot laat langs met een boel kabaal. Zelfs een compleet vlot met DJ. Dus als je wil dat je kinderen enigzins op tijd slapen, hier niet gaan liggen! Over je eigen nachtrust nog maar te zwijgen.
Heel slecht dat je de volle mep moet betalen in Prinsentuin met je boot terwijl je niet van alle voorzieningen gebruik mag maken. Dan het bedrag nog pffff Ontzettend leuke havenmeesters dat weer wel. Verder altijd gezellig om te liggen.
Waardeloos. De duurste jachthaven van Fryslân . Op de Noordersingelzijde geen stroompalen, en geen douchegebouw. En dan voor dat bedrag. Wij varen de volgende keer door.
Jeugd met ballonnetjes en drank hebben de prinsentuin in hun greep. Duur en zeer onrustig met mooi weer. Boten krijgen een reglement waar men zich aan houden moet en de jeugd/studenten hebben geen voorschriften waar ze zich aan houden moeten, en ze zijn zeer voor het milieu, lege flessen kieperen ze de bosjes in. Heb medelijden met de schoonmakers van het gebied.
Stroomvoorziening prima met een opwardeerkaartje, echter toiletten en douches niet schoon. Wc papier vaak op. Douch met kaartje werkt niet naar behoren. Oftewel waardeloos. Wasmachine werken niet naar behoren. Was gedraait maar was niet gewassen wel € 4.50 kwijt. Kreeg niets van havenmeester want die ging er niet over en had geen kleingeld, maar vragen wel liggeld en dat was voor zo'n plek nog best veel vergeleken met andere plekken die erop lijken waar het wel naar behoren werkt. Kortom havenmeester kon niks doen. Morgen dus gemeente leeuwarden bellen voor compesatie wasmachine. Verder wel mooi park en veel bezienswaardigheden.
Mooie haven alles goed voorzien. Havenmeester tijd voor een praatje. gezellige omgeving
De Prinsentuin is een prachtige plek om als passant met je boot te verblijven. In het seizoen wel heel druk! Sanitair vrij beperkt voor het aantal schepen. Wasmachine en droger aanwezig cash inworp
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid