facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Drogen campers caravans

Van Drogen campers caravans

Info

Hymer kampeerautodealer Noord-Nederland. Verkoop gebruikt en nieuw!

Adres: Orionweg 53, 8938 AG Leeuwarden
Telefoonnummer: 058-2802500
Stad: Leeuwarden
Route: Orionweg 53
Postcode: 8938 AG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Campers Marum, Veneboer Campers, Camper kopen, Caravan Leeuwarden, Campers Friesland, Campers Leek, HYMER dealer noord holland, Campers Staphorst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Voordeligeboten.nl Voordeligeboten.nl 2 km Hier wordt je nog “ouderwets” goed geholpen. Vakkundige en vriendelijke mensen.
Hulshof Watersport en Campers Hulshof Watersport en Campers 2 km Hier wordt je nog “ouderwets” goed geholpen. Vakkundige en vriendelijke mensen.
Decamperverkopen.nl Decamperverkopen.nl 2 km Ons deskundige team met jarenlange ervaring staat garant voor een snelle maar vertrou...
Occasionshow in het Noorden Occasionshow in het Noorden 5 km De grootste occasionshows van het noorden. Totaal totaal worden meer dan 500 auto’s e...
Recensies
Vandaag een zeer teleurstellende ervaring gehad die nauwelijks 1 ster verdient bij dit camper bedrijf waar wij een afspraak hadden om 9 uur met een zekere Cor die bij aankomst er niet eens bleek te zijn en vervolgens door een zekere Ron werden geholpen. Wij wilden onze Camper verkopen en laten repareren en kregen een zeer negatief verhaal te horen over van alles en nog wat, totaal onrelevant. Wat ons het meeste stoorde was het feit dat deze Ron een collega camper bedrijf afkraakte en als leugenaars betitelde dat zij geen Bovag lid waren terwijl dat wel degelijk het geval was. Daarnaast werd er een zeer negatief beeld geschetst van de waarde van de camper en een vals beeld gegeven van de markt. Voor iedereen die zijn camper wil verkopen, vermijdt dit bedrijf ten zeerste.
Waterpomp kapot. Na afspraak binnen 30 min weer op weg
Altijd leuke handel, prettige zaak om te bezoeken
Zeer tevreden over dit bedrijf. Niet opdringerig, maar bij vragen nemen ze alle tijd. Alles wordt goed uitgelegd. Het bedrijf heeft een eigen technische dienst. Dit is absoluut een pré! Er wordt goed meegedacht.
Anderhalf jaar geleden hebben we bij Van Drogen een Hymer MLT 580 4x4 besteld die een half jaar later werd geleverd. Ondanks de Corona-perikelen fabriek dicht, campers op etc werden we door beide broers heel adequaat en soepel geholpen, zowel in het bestelproces als in de levering, betaling en afhandeling. Later bleek er nog een onderdeel in de Mercedes defect, en ook hier heeft Van Drogen prima geholpen in de discussie met de niet altijd even gemakkelijke Mercedes Nederland. Kortom, we zijn nog steeds heel blij dat we de camper bij Van Drogen hebben gekocht.
Keurig ontvangen en te woord gestaan . Goede uitleg en niks te veel. Is dan ook geëindigd in een koop. Als de aflevering en service net zo gaat, zijn wij dik tevreden !
Hebben onze eerste Camper vrijdagmiddag opgehaald bij Van Drogen Campers en dat is super goed verlopen. Hebben totaal geen verstand van Campers maar is ons allemaal ontzettend goed uitgelegd en ze nemen daar alle tijd voor zodat je met een goed gevoel de Camper meeneemt en alles was prima voor elkaar. Zijn afgelopen 2 dagen op pad geweest en wij weten nu al dat wij hier geweldige vakanties mee gaan beleven. Dus een dikke pluim voor dit bedrijf en de vriendelijke groeten van fam Bartels uit Zwolle
Zetten bewust misleidende prijzen in advertenties. Echte prijs staat alleen op de eigen website, diep verstopt in de tekst. Als je ze er op aanspreekt, worden ze defensief en erg onvriendelijk.
We komen hier al jaren naar tevredenheid.Langs deze weg willen wij graag onze waardering uitspreken over dit bedrijf. Wij zijn al 16 jaar naar volle tevredenheid klant bij van Drogen. Nadat het bedrijf waar wij onze eerste camper hadden gekocht er mee stopte zijn wij voor het onderhoud naar van Drogen gegaan, en altijd naar volle tevredenheid. In 2015 een Hymer 654 bij hun gekocht. Omdat we in een verbouwing zaten mocht de camper tot het volgend voorjaar bij hun blijven staan. Hier waren we erg content mee. Wij ervaren het als een prettig bedrijf met mensen met verstand van zaken, goede monteurs, prettige sfeer. Onze volgende camper komt dus ook zonder twijfel bij van Drogen vandaan. Daarom bij deze willen wij dit bedrijf aanbevelen bij een ieder die op zoek is naar een betrouwbare camper. Ga gewoon eens kijken en drink er een kop koffie, praat met hun........en oordeel zelf. Vr.gr. Henk en Janny.
Vandaag de arm van de luifel laten vervangen.Perfect geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid