facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vlaming

"Bij ons voelt u zich thuis als het gaat om de aankoop, verkoop of taxatie van je huis! We zijn een niet zo’n typisch makelaarskantoor waarbij persoonlijke aandacht, integriteit en resultaat voorop staan. Enthousiasme met oog voor detail!"
Adres: Utrechtseweg 40 , Amersfoort 3818 EM, NL
Telefoonnummer: 033 285 0476
Stad: Amersfoort
Route: Utrechtseweg 40
Postcode: 3818 EM



op zoek naar gerelateerd: Aankoopmakelaar Amersfoort, Willeke van Munster, Funda Amersfoort, Woonvast Amersfoort, Huurmakelaars Amersfoort, Beumer makelaar Amersfoort, Makelaar over ons, Drenth Makelaars
Recensies
Hele fijne ervaring met Vlaming Makelaardij. Aanvraag voor taxatie was gemakkelijk, digitale omgeving via Taxapie is goed geregeld. De taxatie zelf was snel gepland en uitgevoerd. Ik had binnen 5 werkdagen het taxatierapport binnen.
Ivm financiering hadden we behoefte aan een snelle en adequate taxatie. Vlaming heeft heel snel en goed geholpen.
Vlaming Makelaardij heeft ons geholpen bij de aankoop van ons huis. Hierbij waren zij altijd makkelijk bereikbaar. Meedenkend en duidelijk oog voor onze wensen. Transparant in de kosten. En heldere manier van communiceren. Bij iedere nieuw te nemen stap gebeurde dit in goed overleg. En werd dit altijd gedaan met een goeie/heldere onderbouwing waarom. Wij hebben de samenwerking als erg prettig ervaren. Kort zegt ze doen wat ze beloven.
Wij hebben reeds meerdere malen gebruik gemaakt van de diensten van Sjoerd, zowel als verkopend als aankopend makelaar. Sjoerd is een uitstekend makelaar, aangenaam in de omgang en heeft een enorme hoeveelheid parate vakkennis. Sjoerd heeft voor ons twee huizen met succes verkocht. Ook bij de aankoop van ons meest recente huis was hij van onschatbare waarde. Hij is meerdere malen mee geweest voor de bezichtiging van kandidaathuizen en heeft daar telkens een professionele kijk op de zaken gegeven. Hij is in staat om feilloos de sterke maar ook de zwakke punten van een huis te vinden en te benoemen. Ook bij soms moeizame prijsonderhandelingen biedt Sjoerd uitstekend advies en blijkt dat hij het klappen van de zweep kent. We zijn niet van plan om ooit nog te verhuizen, maar mocht het zover komen dan schakelen we zonder twijfel Vlaming Makelaardij weer in.
Flexibel, snel en professioneel service. Binnen maximaal 2 dagen een gevalideerd taxatierapport ontvangen waarbij het proces online bijgehouden kan worden. Niet de goedkoopste maar prijs kwaliteit verhouding is zeker in balans en het service is meer dan uitstekend. Keep up the good work!!
Vlaming Makelaardij is naast professioneel ook bijzonder enthousiast en betrokken. Het is en blijft mensenwerk en oprechte interesse maakt dan echt het verschil. Wij hebben inmiddels al tweemaal gebruik gemaakt van hun dienstverlening en kunnen het aan een ieder aanbevelen.
Woning aangekocht met hulp van Vlaming, vooral contact gehad met Herman. Altijd goede communicatie en uitstekend bereikbaar bij vragen. Top makelaar!
Ons appartement was in no time voor een mooie prijs weg dankzij deze vakmensen met humor!
Vertaald door Google Efficiënte service, gemakkelijke online betaling en levering van het assessment. Origineel Efficient service, easy online payment and delivery of the assessment.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Vlaming.

Amersfoort taxati̇e

openingstijden, locatie, vervoer. Utrechtseweg 40 amersfoort makelaars kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Vlaming adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Vlaming. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Vlaming delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoekschoeman Makelaars Amersfoort Hoekschoeman Makelaars Amersfoort 352 meter Wij kunnen niets anders dan makelaarskantoor Hoekschoeman aanraden bij iedereen die e...
Dè Beheermakelaar Dè Beheermakelaar 436 meter
Onroerend Goed Onroerend Goed 918 meter
De Ruiter Makelaarshuis De Ruiter Makelaarshuis 1 km Een makelaar dat administratief het erg slecht op orde heeft. Tijdens bezichtiging ge...
Advieskeuze.nl Advieskeuze.nl 3 km Altijd weer even goed om de werkwijze en ervaringen door te spreken met Jamie Lee. Go...
Eerenbeemt Makelaardij Amersfoort Eerenbeemt Makelaardij Amersfoort 4 km Goede makelaar, ons huis is ondanks de slechtere huizenmarkt snel verkocht en we zijn...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid