facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Ruiter Makelaarshuis

De Ruiter Makelaarshuis
"De Ruiter Makelaarshuis in Amersfoort is een actief en dynamisch makelaarskantoor met een open kantoorstructuur en een persoonlijke en deskundige werkwijze.Ons fraaie Rijksmonumentale kantoorpand is gelegen op één van de drukste punten in het centrum van Amersfoort bij de Kamperbinnenpoort en biedt de juiste ambiance voor een optimale presentatie voor uw woning.Dankzij onze persoonlijke werkwijze in combinatie met onze sterke marketingproducten behoort ons kantoor tot één van de meest verkopende makelaarskantoren van Amersfoort, met een aanmerkelijk hogere gemiddelde opbrengst per woning.In 2015 zijn wij voor de 10e keer uitgeroepen tot de nummer 1 ERA - makelaar van Nederland, waarvoor wij een Award hebben ontvangen in Amerika."
Adres: Kamp 6 , Amersfoort 3811 AR, NL
Telefoonnummer: 033 470 2700
Stad: Amersfoort
Route: Kamp 6
Postcode: 3811 AR



op zoek naar gerelateerd: De Ruijter Makelaardij Brunssum, De Ruiter Hilversum, Sint Agathastraat 22 Amersfoort, Makelaardij Amersfoort, Pothstraat 5E Amersfoort, Aankoopmakelaar Amersfoort, Makelaarsland Amersfoort, Huurmakelaars Amersfoort
Recensies
Een makelaar dat administratief het erg slecht op orde heeft. Tijdens bezichtiging geen sleutel bij zich heeft om de berging te laten zien. Tijdens de biedingen verkeerde gegevens doorgegeven aan de verkoper waardoor de bemiddeling verkeerd is gelopen. Nadat ik was gebeld met het goede nieuws dat ik het appartement had en de deal was gesloten, werd ik een half uur later gebeld dat door een administratieve fout het toch niet door gaat.. Hoe kan dit fout gaan? Bizar slecht!
Bij De Ruiter een goede ervaring gehad met Floris en Ruben. Helaas zijn zij inmiddels vertrokken, en kregen we met de heer De Ruiter zelf te maken. Rare ervaring met hem gehad, waarbij hij heeft gelogen over de biedingen die op een huis gedaan waren. Dit met hem geprobeerd uit te praten, waarbij hij ook niet eerlijk leek en de schuld op zijn werknemers probeerde af te wimpelen. Al met al wat ons betreft dus een absolute afrader vanwege de eigenaar.
De Ruiter is een onwijs fijne makelaar, waar juist dat eene stapje meer geen enkel probleem is. De mensen zijn super behulpzaam en vriendelijk. Kennis en advies wordt perfect gecombineerd en zo wordt de beste prijs voor je huis bepaald. Wij zijn het traject van onze verkoop samen met Ruben aangegaan, en dit is ons steen goed bevallen. Ruben heeft het geduld om al je vragen te beantwoorden en neemt alle tijd om zaken uit te leggen omtrent verkoop van je woning en de daarbij horende zaken. Ook via de mail en telefonisch is het contact ontzettend prettig vaak contact met Wanda gehad. Eigenlijk kan je wel zeggen dat in de tijd dat een woning in verkoop staat, De Ruiter Makelaarshuis als een 2de thuis aanvoelt. De deur staat altijd open en de mensen altijd vriendelijk. Top ervaring!! Nogmaals Dank voor al jullie hulp :!
Met Ruben hebben we de intake gehad voor de verkoop, dit was een prettig en duidelijk gesprek met mooie voorbeelden en duidelijke cijfers. Samen zijn we door de woning gelopen en gaf Ruben nog wat tips voor de verkoop. Erg fijn om een fris paar ogen door de woning te hebben. De foto's waren snel geregeld en de voortgang van de plaatsing op funda was netjes en adequaat te volgen. Ruben en Floris hebben de bezichtigingen van ons huis begeleid. Dit hebben ze netjes en professioneel uitgevoerd. Als ik dan toch een puntje van opbouwende feedback mag geven dan is het te laat bellen na een bezichtiging, Floris liet ons en paar keer lang wachten dat hebben we toch als minder prettig ervaren omdat je toch in spanning zit hoe de bezichtiging verlopen is. Het contact met het kantoor is zeer goed, Wanda en Elianne waren altijd positief en geen vraag was te moeilijk. Bezichtigingen werden ruim op tijd doorgegeven. We zijn altijd zeer correct geholpen door de dames. Erg fijn! Ruiter makelaarshuis is een professionele en betrokken meedenkende makelaar die we zeker aanbevelen voor de verkoop van een huis.
Floris van De Ruiter makelaarshuis heeft ons geholpen met de verkoop van ons huis. Dit was voor ons de eerste keer om een huis te verkopen. Vooraf: Wij hadden 3 makelaars over de vloer gehad en Floris was het best voorbereid en had een realistisch scenario uitgewerkt. Niet uitgegaan van wat een gek ervoor geeft maar een goed onderbouwd verhaal. Tijdens: Al binnen een dag kwam er een bod binnen op ons huis. Uiteindelijk heeft Floris ons goed geadviseerd en hebben we gewacht. Vele biedingen volgde nog en ons huis zeer goed verkocht en binnen 1 week ver boven het uitgewerkte scenario. Floris had het zich makkelijk kunnen maken door het 1e bod waar wij al blij mee waren te accepteren maar dat heeft hij niet gedaan. Hij is echt voor het allerbeste resultaat gegaan voor ons terwijl dit hem veel meer tijd heeft gekost. Nazorg: Ook na de verkoop is Floris goed bereikbaar en geeft hij advies en hulp. Conclusie, dit had niet beter kunnen verlopen voor ons. In eerste instantie dachten wij nog dat is best wat geld wat een makelaar kost. Maar tijdens het proces merk je hoeveel tijd erin is gestoken. Het is iedere euro waard geweest. Er kan maar 1 de beste makelaar van Amersfoort zijn en voor ons is dat Floris Vos!
Uitstekend geholpen bij de verkoop van ons huis door De Ruiter Makelaarshuis, Floris Vos in het bijzonder! Met zijn nuchtere en realistische kijk was hij een perfecte vraagbaak, adviseur en partner in het hele traject. Op dit moment zitten we in de aankoopfase van een ander huis. Mijn vrouw en ik hebben wederom voor Floris gekozen als aankoopmakelaar. Ook daar ervaar ik exact dezelfde opstelling; het is prettig om een aankoopmakelaar te hebben. Prima!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor De Ruiter Makelaarshuis.

Amersfoort makelaars

openingstijden, locatie, vervoer. Kamp 6 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. De Ruiter Makelaarshuis adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met De Ruiter Makelaarshuis. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over De Ruiter Makelaarshuis delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dè Beheermakelaar Dè Beheermakelaar 748 meter
Hoekschoeman Makelaars Amersfoort Hoekschoeman Makelaars Amersfoort 875 meter Wij kunnen niets anders dan makelaarskantoor Hoekschoeman aanraden bij iedereen die e...
Vlaming Vlaming 1 km Hele fijne ervaring met Vlaming Makelaardij. Aanvraag voor taxatie was gemakkelijk, d...
Advieskeuze.nl Advieskeuze.nl 3 km Altijd weer even goed om de werkwijze en ervaringen door te spreken met Jamie Lee. Go...
Eerenbeemt Makelaardij Amersfoort Eerenbeemt Makelaardij Amersfoort 3 km Goede makelaar, ons huis is ondanks de slechtere huizenmarkt snel verkocht en we zijn...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid