facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eerenbeemt Makelaardij Amersfoort

Eerenbeemt Makelaardij Amersfoort
Makelaars waarmee het 'klikt'.
Welkom bij Eerenbeemt Makelaardij. Wij snappen dat een 'klik' met de makelaar doorslaggevend is. Iemand die betrokken is bij misschien wel de belangrijkste beslissing in je leven, kies je niet zomaar. Samenwerken met ons voelt daarom als thuiskomen. Bij alles gaan we voor de 9+ tevredenheid!

Met al meer dan 15 jaar ervaring in de makelaardij zijn wij met 2 vestigingen actief in Woudenberg en Amersfoort. Vanuit kantoor Amersfoort zien we Nijkerk, Hoevelaken en Leusden als onze thuismarkt. En zijn we vanuit ons kantoor in Woudenberg actief op de Utrechtse Heuvelrug in Maarn, Doorn en Driebergen-Zeist en omliggende dorpen.

Voor senioren is makelaar Wilco Groot als Seniorkeur Makelaar ervaren in woningaanpassingen en het toekomst bestendig verbouwen van woningen en appartementen. Ook met uw zoekopdracht voor een levensloopbestendig en gelijkvloers appartement kunt u bij hem terecht.

Of je nu op zoek bent naar je droomhuis in een groene omgeving of in het bruisende centrum van Amersfoort, je huis voor de beste prijs wil verkopen, wil weten wat je woning nu echt waard is of een taxatierapport nodig hebt. Bij Eerenbeemt Makelaardij vind je alle diensten onder een dak. Wel zo gemakkelijk!

Nieuwsgierig? Maak een afspraak of lees meer op www.eerenbeemtmakelaardij.nl


"Op zoek naar een makelaar in Amersfoort? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanuit ons kantoor in winkelcentrum Emiclaer helpen we je graag. Hierbij begrijpen we dat een klik met de makelaar doorslaggevend is. En die hard voor je werkt voor het beste resultaat. Je kiest toch voor iemand die betrokken is bij misschien wel de belangrijkste beslissing in je leven. Daarom voelt samenwerken met ons als thuiskomen. Of we je nu helpen bij het vinden van je droomhuis, hard werken aan de hoogste verkoopopbrengst of een vrijblijvende woningwaardebepaling. Bij alles gaan we voor een 9+ tevredenheid!"
Adres: het masker 234, 3823GX, amersfoort
Telefoonnummer: 0332865511
ln.jidraalekamtmeebneree@ofni
Stad: amersfoort
Route: het masker 234
Postcode: 3823GX

Openingstijden

Maandag: 08:30-17:30
Dinsdag: 08:30-17:30
Woensdag: 08:30-17:30
Donderdag: 08:30-17:30
Vrijdag: 08:30-17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Advieskeuze.nl Advieskeuze.nl 3 km Altijd weer even goed om de werkwijze en ervaringen door te spreken met Jamie Lee. Go...
De Ruiter Makelaarshuis De Ruiter Makelaarshuis 3 km Een makelaar dat administratief het erg slecht op orde heeft. Tijdens bezichtiging ge...
Hoekschoeman Makelaars Amersfoort Hoekschoeman Makelaars Amersfoort 4 km Wij kunnen niets anders dan makelaarskantoor Hoekschoeman aanraden bij iedereen die e...
Vlaming Vlaming 4 km Hele fijne ervaring met Vlaming Makelaardij. Aanvraag voor taxatie was gemakkelijk, d...
Recensies
Goede makelaar, ons huis is ondanks de slechtere huizenmarkt snel verkocht en we zijn erg tevreden met het bedrag. Ook met de aanpak trouwens. Wilco is altijd goed bereikbaar, reageert snel en concreet en weet waarover hij het heeft. Zou deze makelaar zeker opnieuw inschakelen voor de verkoop van ons huis
Makelaar Wilco Groot heeft een taxatie voor ons uitgevoerd. Stipt duidelijk en kundig. Afspraken worden nagekomen, duidelijke uitleg over wat hij waarom doet en heldere verwachtingen. Prettig in de communicatie en razendsnel in de opvolging. Absolute aanrader.
In het begin was alles even onduidelijk door de vertrek van een collega, maar Wilco heeft alles perfect overgenomen. Alles was duidelijk en hij was altijd zeer behulpzaam en snel in het reageren. Ik ben ontzettend dankbaar voor hun inzet en hoe ze alles afgehandeld hebben. Ik kan niet anders dan blij met ze zijn. zeker een aanrader!
Wilco heeft een heldere manier van communiceren en kent de markt en ontwikkelingen goed. Legt je het proces duidelijk uit en managet de verwachtingen op een goede manier zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Absolute aanrader.
Zeer goed geholpen door Wilco, betrokken en erg behulpzaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;


We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid