facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van 't Riet

Van 't Riet

Info

Leef je leven, financieel ontzorgd, met steeds een op maat advies voor verzekeringen * pensioen * hypotheek * geld- en bankzaken * woning en wonen.



"Financieel advies gericht op jouw situatie of bedrijf. Daar kun je op rekenen!Een adviseur die lokaal betrokken is, bij de buurt én bij onze klanten. Die kun je vinden bij Veldsink Advies. Daar staan wij voor. Wil je graag persoonlijk advies over je hypotheek, verzekeringen, of heb je een ander financieel vraagstuk? Dan helpen wij je graag. Neem dus gerust contact met ons op.Altijd dichtbij, welkom bij Veldsink Advies, Heerhugowaard.Ons kantoor bij jou in de buurt waar je terecht kunt voor al je financiële vraagstukken. Een luisterend oor en aandacht voor jouw wensen en behoefte. Of het nu gaat om je hypotheek, de verzekeringen of het pensioen."
Adres: Gildestraat 1, 1704 AG Heerhugowaard
Telefoonnummer: 072 - 57 66 300
ln.teirtehnav@ofni
Stad: Heerhugowaard
Route: Gildestraat 1
Postcode: 1704 AG



op zoek naar gerelateerd: van t riet verzekeringen haarlem, van t riet heerhugowaard vacatures, van 't riet haarlem, van t riet boontjes makelaar, van t riet zuivel, van het riet makelaars, van t riet hypotheek, verzekeringen heerhugowaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van 't Riet De-Makelaar Van 't Riet De-Makelaar 0 meter Na lang zoeken op de woningmarkt niet zelf kunnen vinden wat wij zochten en zodoende ...
Hoekstra en van Eck Makelaars Heerhugowaard Hoekstra en van Eck Makelaars Heerhugowaard 242 meter En dan, dan heb je zomaar je huis verkocht, snel en professioneel. Wat een fijne make...
Jos Kamp Assurantien BV Jos Kamp Assurantien BV 2 km Goed gesprek gehad, gelijk een rekening geopend
De HypotheekAcademie Heerhugowaard De HypotheekAcademie Heerhugowaard 2 km Susan is een pitbull die zich vastbijt en pas loslaat als alles is geregeld en jij al...
Gieling Financiële Diensten Gieling Financiële Diensten 2 km Voor het perfecte hypotheekadvies moet u bij deze man wezen.
Recensies
Ik ben zeer tevreden. Dank aan Stefan Dijkstra! Zeker een aanrader!
Sinds van t riet samen is gegaan met veldsink is de administratie een grote puinhoop. Sinds oktober 21 bel ik minimaal 1x per maand met om de fouten recht te zetten. Ondanks dat ik de machtiging in trok bleven hun geld van mijn rekening afschrijven. Of ik kreeg een aanmaning waarvan geen eerdere notie van was gegeven. Of ik ontving een brief met verzoek van betaling terwijl 3 weken daarvoor, alles betaald was. Vervolgens bel je daar weer over geven ze toe dat het niet klopt. Ontvang daarop n nieuw factuur met een heel andere bedrag, 3x lager dan de vorige en het betreft een andere polis. Hoedan? Of ik kreeg een factuur voor de uitvaartverzekering met periode van 5 jaar. Nu krijg ik aanmaning zonder factuur of herrinering. Met extra kosten. Wat n puinhoop. Snel, snel weg daar. Daar kun je niet op rekenen.
Persoonlijk, Samen, Transparantie, Duidelijkheid, Bereikbaarheid. We hadden samen met de makelaar een groepsapp, wat goed werkte. Vragen werden direct beantwoord, zelfs op zijn vrije dag! Een echte aanrader, deze makelaardij. Een geweldige makelaar en ook een goede backoffice. De mensen zijn erg betrokken en begaan. Zij doen er alles aan om je huis te verkopen voor een zo goed mogelijke prijs. De persoonlijke benadering vonden wij erg plezierig. Je bent geen nummer, ze weten precies wie je bent! Er wordt gezorgd dat de presentatie van je huis voor elkaar is. Mooie foto's! Ook zelf krijg je tips en aanwijzingen om je huis aantrekkelijker te maken, het is echt een wisselwerking, je moet er samen voor willen gaan. Michael, Bettina en Nicky enorm bedankt voor alles!
Wij hebben het huis wat we gekocht hebben laten taxeren voor de hypotheek door van 't Riet Boontjes, Michael van Mullum. Dat was voor ons een top ervaring. Het kon op korte termijn, prettig contact, verstand van zaken en snel het rapport wat helemaal voldeed aan onze verwachtingen, kortom TOP. We hebben een taart laten bezorgen, welverdiend.
We zijn prima geholpen door Ashley, zowel in de weg naar de verkoop als tijdens en na de bezichtigingen. Als de eigen makelaar niet beschikbaar was, werd dit prima opgevangen door een collega. De woning was snel verkocht, en ook tijdens de biedingen prima ondersteuning ontvangen over de te nemen stappen. Na de verkoop keurig begeleidt met al het papierwerk.
Van het Riet heeft ongewenst een account aangemaakt voor mij. Zeer agressieve marketing die enorm averechts werkt. Negeer deze makelaar en koop vooral niets hier!!
Goede ervaringen bij van 't riet. Altijd vriendelijk en behulpzaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid