facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoekstra en van Eck Makelaars Heerhugowaard

Hoekstra en van Eck Makelaars Heerhugowaard

Info

Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt.



"Wij zetten ons altijd 100% in als makelaar in Heerhugowaard. Wij hebben als makelaar in Heerhugowaard kennis van de lokale woningmarkt en weten zo een verkoopplan op te stellen dat het beste past bij jouw woning in Heerhugowaard. Jij als verkoper of koper staat altijd voorop. Met een netwerk met honderden zoekers en het blijven vernieuwen zorgen wij ervoor dat je woning in Heerhugowaard voor de beste prijs wordt verkocht.Hiervoor kun je bij ons terecht:• Aankoopbemiddeling• Verkoopbemiddeling• Taxaties en deskundigenrapportages• Project- en adviesbegeleiding bij nieuwbouw• Bedrijfsonroerendgoed• Onafhankelijk hypotheekadvies• Verzekeringen"
Adres: Stationsplein 34-36, 1703WB Heerhugowaard
Telefoonnummer: 072 201 0113
ln.kcenavneartskeoh@draawoguhreeh
Stad: Heerhugowaard
Route: Stationsplein 34-36
Postcode: 1703WB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: makelaar heerhugowaard huren, makelaar hoekstra en van eck almere, hoekstra en van eck alkmaar, hoekstra & van eck makelaars haarlem haarlem, hoekstra en van eck huurwoningen, zoekservice hoekstra en van eck, hoekstra en van eck hoorn, funda heerhugowaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van 't Riet Van 't Riet 242 meter Ik ben zeer tevreden. Dank aan Stefan Dijkstra! Zeker een aanrader!
Van 't Riet De-Makelaar Van 't Riet De-Makelaar 242 meter Na lang zoeken op de woningmarkt niet zelf kunnen vinden wat wij zochten en zodoende ...
Kuijs Reinder Kakes Makelaars Heerhugowaard Kuijs Reinder Kakes Makelaars Heerhugowaard 889 meter De verkoop van ons huis heeft Jordy prima geregeld. Na elke bezichtiging kregen wij b...
Jos Kamp Assurantien BV Jos Kamp Assurantien BV 1 km Goed gesprek gehad, gelijk een rekening geopend
RE/MAX Makelaar Evelijn Lap RE/MAX Makelaar Evelijn Lap 2 km Goede makekaar met verstand van zaken
De HypotheekAcademie Heerhugowaard De HypotheekAcademie Heerhugowaard 2 km Susan is een pitbull die zich vastbijt en pas loslaat als alles is geregeld en jij al...
Gieling Financiële Diensten Gieling Financiële Diensten 2 km Voor het perfecte hypotheekadvies moet u bij deze man wezen.
Recensies
En dan, dan heb je zomaar je huis verkocht, snel en professioneel. Wat een fijne makelaars werken er bij Hoekstra en van Eck in Heerhugowaard. Goede communicatie, mooie digitale omgeving om de stand van zaken rondom de verkoop van het huis te volgen zodat je betrokken bent en goed op de hoogte blijft. Ik ben 100% tevreden!
Lea was de makelaar die me geholpen heeft met het aankopen van mijn appartement. We hebben elkaar niet veel gezien of gesproken maar de "klik" was er gelijk. Nu ik in het appartement woon tonen zij en haar collega's nog belangstelling d.m.v een kaartje te sturen of een appje.
De verkoop van ons huis ging echt in een sneltreinvaart. Met de juiste strategie, oog voor detail en aandacht voor onze persoonlijke wensen kijken wij terug op een succesvolle verkoop.
Hele vriendelijke en fijne makelaar. We hadden vanaf het eerste moment al een goed gevoel en we zijn erg tevreden met de kwaliteit en samenwerking.
Over de samenwerking met Hoekstra en van Eck zijn we meer dan tevreden. Alles is door de makelaar goed geregeld, dat gaf heel veel rust. We zouden het iedereen zeker aanraden om met deze makelaar samen te werken.
Complimenten aan het hele team! Binnen 1 week het huis verkocht. Alles verliep soepeltjes, en hoefde er zelf weinig voor te doen. Bedankt Patricia voor je persoonlijke aanpak. Aanrader!!! Met vriendelijke groet Alex
Super duidelijk vanaf de eerste ontmoeting. Traject en kosten werden duidelijk gemaakt. Ook meerwaarde dat allen via de app kan. zeer tevreden over het verkoop traject.
Een professionele makelaar. Eerlijk, meedenkend, behulpzaam en vriendelijk. Zeker een aanrader voor de verkoop van je woning!
Altijd prettig met hen te babbelen... vriendelijk, voorkomend en gedienstig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid