facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van 't Riet De-Makelaar

Van 't Riet De-Makelaar

Info

Van ’t Riet Boontjes Makelaars en De-Makelaar gaan samen verder onder de naam Van ’t Riet De-Makelaar. Door de nieuwe samenwerking worden de jarenlange ervaring, werkgebieden en expertise van beide makelaarskantoren nu onder één dak gebundeld!



"Jouw makelaardij in de regio's Heerhugowaard, Koggenland, Alkmaar, Opmeer en Langedijk. Voor kopen, verkopen en taxeren ben je bij ons aan het juiste adres!"
Adres: Gildestraat 1, 1704 AG Heerhugowaard
Telefoonnummer: 072-5766366
Stad: Heerhugowaard
Route: Gildestraat 1
Postcode: 1704 AG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 15:30


op zoek naar gerelateerd: Verhuurmakelaar Heerhugowaard, Van 't Riet verzekeringen, Makelaar Langedijk, Funda Heerhugowaard, Makelaar Alkmaar, Broekman Makelaars, Taxateur Heerhugowaard, Huis kopen Heerhugowaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van 't Riet Van 't Riet 0 meter Ik ben zeer tevreden. Dank aan Stefan Dijkstra! Zeker een aanrader!
Hoekstra en van Eck Makelaars Heerhugowaard Hoekstra en van Eck Makelaars Heerhugowaard 242 meter En dan, dan heb je zomaar je huis verkocht, snel en professioneel. Wat een fijne make...
Jos Kamp Assurantien BV Jos Kamp Assurantien BV 2 km Goed gesprek gehad, gelijk een rekening geopend
De HypotheekAcademie Heerhugowaard De HypotheekAcademie Heerhugowaard 2 km Susan is een pitbull die zich vastbijt en pas loslaat als alles is geregeld en jij al...
Gieling Financiële Diensten Gieling Financiële Diensten 2 km Voor het perfecte hypotheekadvies moet u bij deze man wezen.
Recensies
Na lang zoeken op de woningmarkt niet zelf kunnen vinden wat wij zochten en zodoende aankoopmakelaar van T Riet ingeschakeld, met behulp van Michael zijn wij dankzij zijn uitstekende begeleiding toch geslaagd. Van t Riet denkt mee in oplossingen en wij hebben de ervaring dat zij een eerlijk en goed advies geven. Van begin tot einde een dikke 10. Dank je wel Michael en collega's!
Via de Hypotheker werden we gewezen op van het riet makelaars als aankoop makelaar. Een huis kopen en verkopen deden we niet elke dag dus thuis in de wereld van makelaars waren we al helemaal al niet... Hierna hebben we contact gehad met Marius van "van het riet makelaars". Marius is een ontzettend fijne makelaar welke ons goed heeft geholpen in het zoeken naar een nieuwe woning op ons eigen tempo. Uiteindelijk zijn we bij een kavel uitgekomen waarbij Marius heel veel voor ons heeft kunnen betekenen. Marius was altijd bereikbaar sorry voor de appjes ; en was een erg goede sparringpartner met vragen. Na de aankoop van de kavel hebben we ook ons huis mogen verkopen via van het Riet. Ook hierbij niks meer dan lof, we wilden snel verkopen. De fotograaf kwam en het team bij van het Riet heeft alles voor ons uit handen genomen. Bedankt! Wat een fijne no nonsens makelaars. Top.
Zeer slecht stonden voor een dichte deur. Voor bezichtiging in hhw op de Lek dit huis was al verkocht zonder afmelding.
Ik ben zeer tevreden over Van ''t Riet makelaardij, ze begeleiden je op hun eigen manier wat ik als zeer prettig ervaar en zijn niet zoals andere makelaars.
Na mail geen reactie terug ontvangen
Ja eerlijke uitleg en nu afwachten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid