facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Scherpenzeel Makelaars

Van Scherpenzeel Makelaars

Info

Van Scherpenzeel Makelaars, is een woningmakelaardij in Maarssen en omgeving!

Geschiedenis

Met een team van vijf gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers staan wij dagelijks voor u klaar om u te begeleiden bij de aan- en verkoop, aan- en verhuur of taxatie van uw (droom)woning. Ook beheer van onroerend goed behoort tot ons takenpakket.
Onze roots liggen in de gemeente Stichtse Vecht. Hierdoor hebben wij een zeer uitgebreid relatienetwerk dat wij graag met u delen als u van onze diensten gebruik maakt. Aantoonbaar bieden wij u als makelaar de beste aan- of verkoopkansen voor uw woning.
Ons op een A-locatie gelegen kantoor en het gebruik van moderne communicatiemiddelen dragen daar zonder meer in bij. Daag ons uit!

Wij vertellen u dan hoe het komt dat Van Scherpenzeel makelaars al jaren toonaangevend is in resultaat en dienstverlening.



"Met een team van vijf gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers staan wij dagelijks voor u klaar om u te begeleiden bij de aan- en verkoop, aan- en verhuur of taxatie van uw woning.Onze roots liggen in en om Maarssen. Hierdoor hebben wij een zeer uitgebreid relatienetwerk dat wij graag met u delen als u van onze diensten gebruik maakt."
Adres: Safariweg 68, 3605 MA Maarssen
Telefoonnummer: 0346-575100
Stad: Maarssen
Route: Safariweg 68
Postcode: 3605 MA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: makelaars maarssen, verhuurmakelaar maarssen, van scherpenzeel utrecht, beumer makelaar, stichtse vecht makelaars, makelaars utrecht, van scherpenzeel assurantien, beumer maarssen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Vechtstreek Makelaardij De Vechtstreek Makelaardij 588 meter Makelen is ons vak, Wonen onze passie!
Derk makelaardij Derk makelaardij 1 km Dit uitstekende bedrijf heeft me heel snel en correct geholpen. Ik was in stress en h...
Woningkoopkracht Woningkoopkracht 1 km Vanaf het begin tot het eind goed contact gehad met Robbert-Jan. Vol enthousiasme maa...
LEFMakelaars LEFMakelaars 2 km Mark wist zich perfect in onze situatie te verplaatsen. De ambitie om ons tevreden te...
Recensies
Hele slechte makelaar.. denkt absoluut niet mee. Beweert dat je liegt, terwijl er duidelijk per mail andere afspraken zijn gemaakt. Absurt veel kosten welke later in rekening worden gebracht. Oneerlijk en slechte service. Wordt niet teruggebeld en als je dan nog een keer belt krijg je de opmerking “niet meer bellen want je bent irritant” terwijl t bij ons om een aanzienlijk bedrag ging waar weken lang geen duidelijkheid over was. Ik raad deze makelaar niemand aan…
Je word gebombardeerd met rekeningen zodra je je huurwoning uit wilt €2500. Spullen zoals een vloer en afzuiger wat je van de vorige bewoner hebt overgenomen geven ze zomaar weer weg aan de volgende bewoner, waar ik zelf €300 voor heb moeten betalen. Eigenaar van dit belt uiteindelijk en zegt dat ik mondeling zou hebben gezegd dat dit gratis mag worden weggegeven, wat natuurlijk helemaal niet waar is aangezien ik geld van anderen heb moeten lenen om alle ''boetes'' te kunnen betalen. Ook heb ik letterlijk alles in de mail staan dat dit ter overname blijft staan. Als alleenstaande huurder heb je tegenwoordig helemaal geen kans meer om te sparen maar daar heeft van Scherpenzeel geen boodschap aan. Ondanks dat je alles zwart op wit hebt staan gaan zij alsnog uit van wat je zogenaamd mondeling zegt, wat ik sowieso nooit zou zeggen aangezien ik dat geld hard nodig heb na alle facturen die ik van ze kreeg. Hierna verheft de eigenaar zijn stem en zegt dat je liegt. Ik kon dus ook fluiten naar me geld. Ben nog nooit zo belazerd door een zogenaamd professioneel bedrijf. Nooit zaken doen met dit bedrijf dus, zakkenvullers!
Slechte makelaar, afspraken worden niet nagekomen en zijn erg laks in hun manier van communiceren, verder word er totaal niet geluisterd naar de klant wat hij/ te zeggen of te bieden heeft. Kortom niet doen!
Een fijn en betrokken makelaarskantoor. Bij de bemiddeling van de huur van ons nieuwe appartement fijn geholpen en ons oude huis is snel en voor een prima prijs verkocht. Laura, Linda en Coen bedankt.
Goede en adequate bezichtiging. Keurig op tijd ook. Kennis van object en omgeving was ruim voldoende aanwezig bij de aanwezige makelaar. Kortom: prima!
Vriendelijke, goede en snelle service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid