facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LEFMakelaars

LEFMakelaars

Info

LEF makelaars voor verkoop, aankoop en taxatie van je woning in Utrecht, Maarssen, Vleuten, De Meern e.o.



"NVM Makelaars & Taxateurs in omgeving Utrecht, Maarssen, Leidsche Rijn. Huis verkopen? De NVM Verkoopmakelaar Utrecht & Taxateur met scherpe courtage, professionele begeleiding en betrokken makelaars en medewerkers. Snel en goed je woning verkopen? Neem direct vrijblijvend contact op met LEF Makelaars! Woning taxeren in Utrecht en omgeving? Maak gebruik van onze snelheid en expertise. Goede reviews van opdrachtgevers, resultaatgericht en sterk in o.a. de presentatie van je woning, zowel offline als online! Bel direct met 030 - 4100 108 of via LEFmakelaars NL"
Adres:
Telefoonnummer: 030 - 4100108
Stad: Maarssen


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 20:30
Dinsdag: 08:30 - 20:30
Woensdag: 08:30 - 20:30
Donderdag: 08:30 - 20:30
Vrijdag: 08:30 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Makelaar Utrecht, Grootste makelaar Utrecht, Makelaar Maarssen, Makelaar Vleuten, Aankoop makelaar Utrecht, Beste makelaar Zeist, Kraaijkamp Makelaars, Wij Makelaardij
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Vechtstreek Makelaardij De Vechtstreek Makelaardij 2 km Makelen is ons vak, Wonen onze passie!
Van Scherpenzeel Makelaars Van Scherpenzeel Makelaars 2 km Hele slechte makelaar.. denkt absoluut niet mee. Beweert dat je liegt, terwijl er dui...
Aan de Stille Plas Aan de Stille Plas 2 km Altijd lekker om hier een rondje met de hond te lopen
Bisonspoor 2020 Bisonspoor 2020 2 km In en rondom BISON Shopping Center gaat de komende jaren veel gebeuren. We bouwen aan...
Kavelsstichtsevecht Kavelsstichtsevecht 3 km Op een unieke plek, langs de Dorpsstraat in het rustige dorp Nigtevecht is ruimte voo...
Recensies
Mark wist zich perfect in onze situatie te verplaatsen. De ambitie om ons tevreden te stellen heeft hij meer dan waargemaakt. De Lef die Mark toonde was oorspronkelijk en de service van kwaliteit. Zijn inzet Markeerde de verkoop zoals je die voor iedereen zou wensen. Zijn persoonlijke inzet gaf een verfrissende kleur aan het proces. Het Lef-team was dienstverlenend in haar contact met ons en het resultaat op papier was van kwaliteit. Els Kok
Heel tevreden met LEF makelaars; betrokken, laagdrempelig, transparant en altijd bereikbaar. Fijne medewerkers, voor ons in het bijzonder Niels die de verkoop van ons huis super begeleid heeft, met een snelle en goede verkoop als resultaat!
Een aanrader deze makelaar! Betrokken, kundig en informeel. We hadden een goede klik met Claudia die ons van A tot Z fijn heeft begeleid. Huis binnen 1 week verkocht, dat zegt wat!
Wij koppel van in de 30 zijn zeer tevreden over de diensten en de manier van zakendoen met LEF en in bijzonder over Niels. Niels stelt de juiste vragen en leeft zich in in onze situatie. Ons appartement is dik boven de vraagprijs verkocht, dus zeer effectief. Commercieel op een aangename en adequate manier. Wij wensen jullie veel goede zaken toe in de toekomst! Groeten, Tom en Geertje.
Heel tevreden over de verkoop van ons huis via LEF makelaars. Mark heeft ons van begin tot eind meegenomen in het verkoopproces op een heel prettige manier.
Niels heeft ons niet alleen zeer vakkundig, maar ook zeer prettig bijgestaan in het verkoopproces. Wees ons altijd voor met denk hier nog even aan. Aanrader!
LEF makelaars heeft mijn woning goed en snel kunnen verkopen. Claudia heeft mij vanaf het begin mij goed geïnformeerd. Ik kan LEF dan ook van harte aanbevelen.
Heel blij met de inspanningen die LEF heeft geleverd bij de verkoop van mijn woning. Fijne communicatie en een goede strategie hebben mij erg geholpen.
Goede ervaring gehad bij de aankoop van een appartement. Contact met zowel het kantoor als de makelaars is erg prettig en fijn!
Meer dan tevreden over de prettige en snelle verkoop van mijn woning in Utrecht door het team van Lef makelaars!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid