facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Derk makelaardij

Info

Innovatief, onderscheidend en transparant!



"Heb jij ervoor gekozen om jouw woning te gaan verkopen en wil jij het maximale uit jouw verkoop halen? Derk makelaardij benut de volle potentie van jouw woning met diverse unieke verkooptechnieken waaronder: online bezichtigingen en 3D-visualisaties. Ook voor kopers zijn wij vooruitstrevend door beschikbaar te zijn voor avond- en weekendbezichtigingen. Daarnaast heeft Derk makelaardij een geheel team ter beschikking om zo de klantvriendelijkheid te optimaliseren en uiteraard de kennis te vergroten."
Adres:
Telefoonnummer: 0346-590157
Stad: Maarssen


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Scherpenzeel Makelaars Van Scherpenzeel Makelaars 1 km Hele slechte makelaar.. denkt absoluut niet mee. Beweert dat je liegt, terwijl er dui...
Recensies
Dit uitstekende bedrijf heeft me heel snel en correct geholpen. Ik was in stress en het onbekende hoe en wat te doen. En Derk makelaardij maakte zijn deel van het werk op een zeer hoog niveau. Veel dank, Filip
Zeer nette en vriendelijke makelaar die net even wat verder voor je wilt gaan! Absolute aanrader!!
Derk is erg flexibel qua planning en heeft er voor gezorgd dat we onze taxatie binnen een week hebben ontvangen inclusief NWWI. Derk is erg vriendelijk en professioneel en we kunnen hem zeker aanraden.
Deze makelaar is zeker niet geïnteresseerd in waarde bepalingen. In het midden segment beloofde hij de volgende dag al telefonisch contact op te nemen. Dat was vorige week! Hij houdt zich niet aan zijn belofte. En is absoluut alleen in zichzelf geïnteresseerd geld. We wachten nog steeds, daarbij houden wij de media over deze waardeloze afspraak op de hoogte! Dit kan echt niet. Waardebepaling zéér slecht, want hij snijdt zich een keer in de vingers zegt hij, beloftes komt hij niet na, kijken summier. Dus mochten wij ooit verkopen, zeker niet meneer Derk. Het enige wat nog steeds ontbreekt is onze beloofde taxatie! Ronduit waardeloos qua beloften. Een excuus is zeker nu aan de orde! Wij zijn enorm teleurgesteld in deze opgedrongen makelaar. Waarom? Omdat de man bang is om miljoenen te moeten betalen bij een miscalculatie. Doe dan geen taxaties méér.
Derk makelaardij heeft snel gereageerd op ons verzoek een taxatie van ons appartement uit te voeren i.v.m. het oversluiten van de hypotheek. De contacten met Derk en zijn medewerkers verliepen soepel en prettig. Het taxatierapport werd binnen de afgesproken termijn opgeleverd en geheel naar onze tevredenheid. Kortom perfect geholpen.
Derk heeft voor ons een taxatie verzorgd. Hij werkt professioneel, snel en kan goed adviseren over de onmogelijkheden binnen het proces van waardebepaling naar hypotheekaanvraag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid