facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Deijne

Van Deijne

Info

Van Deijne

Geschiedenis

Van Deijne Japanse Auto-onderdelen BV in Volkel:

Hergebruik van auto-onderdelen draagt bij aan een schoner milieu en lagere reparatiekosten. Vanuit deze gedachte heeft Tonnie van Deijne in 1986 het bedrijf 'Van Deijne Japanse Auto-onderdelen BV' opgericht. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in gebruikte onderdelen van Japanse en Koreaanse merken. Op dit moment zijn achttien hardwerkende en goed opgeleide medewerkers u van dienst.

We zijn een vooruitstrevend bedrijf. Door creatief ondernemerschap en een strak georganiseerd demontageproces slagen wij erin om meer dan negentig procent van een schadeauto te hergebruiken. Niet alleen het milieu, maar ook de autobezitter is daarbij gebaat.



"Van Deijne is al sinds 1986 specialist op het gebied van gebruikte auto-onderdelen voor Japanse en Koreaanse automerken, Volvo en bedrijfswagens. Met een enorme voorraad en meer dan 50 hardwerkende medewerkers bieden we onze klanten de best mogelijke service in onze vestigingen in Volkel en Uden. We staan voor kwaliteit en hebben duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel.We zijn er voor onze klanten- Onze specialisten zijn bekend en ervaren met onze merken en staan zes dagen per week voor u klaar in onze vestigingen in Volkel en Uden.- We geven u een kwaliteitsgarantie, zodat u niet over enkele maanden weer voor een reparatie staat.- Bestellingen die vóór 16:00 uur geplaatst zijn, worden nog op dezelfde dag verzonden."
Adres:
Telefoonnummer: 0413273073
Stad: Volkel


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 13:30


op zoek naar gerelateerd: van deijne japanse auto-onderdelen bv openingstijden, Deijne Uden, Van Deijne Volvo, Van Deijne bedrijfswagens, Volvo Sloop Uden, Van Deijne Japanse auto-onderdelen B.V. Volkel, Japanse auto onderdelen Amsterdam, Japanse auto onderdelen sloperij
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Prudon Scooters Prudon Scooters 263 meter Heel goed geholpen mooie scooters voor betaalbare prijs vriendelijke mensen
D&T Auto en motoren D&T Auto en motoren 507 meter Wij zijn een bedrijf dat zich richt op de verkoop van motoren en auto's.
Autobedrijf van Nuland Autobedrijf van Nuland 689 meter Eerlijke garage Subaru specialist kom hier graag met mijn zwarte Impreza meneer heeft...
4WD Center Voets 4WD Center Voets 1 km Vorig jaar langs geweest , had interesse in een nieuwe Toyota hi -lux invincible waa...
Recensies
Deze sloperij had 2 portieren liggen voor 100 euro per stuk. Men rekent ruim 70 euro verzendkosten per portier dus ophalen was goedkoper zeker op LPG Vooraf even gebeld, "Ja meneer die portieren zijn strak" Dan leg ze maar klaar, morgen ophalen. 200 euro meegenomen Na ruim 100km aangekomen, blijkt 1 portier sterk beschadigd te zijn dus onbruikbaar en ZEKER niet strak. Ander portier maar wel meenemen. "Dat is dan 175 euro meneer" Heeft men tussen telefoneren en daadwerkelijk ophalen de prijs aangepast van 100 euro naar p.o.a. TIP voor potentiele klanten: maak een schermafdruk van een prijs die je ziet op onderdelenlijn. Mij zien ze daar in ieder geval niet meer.
Een koplamp besteld kom ik daar was niet goed. Gelijk werdt mij een oplossing aangeboden en ging met twee nieuwe kampen de deur uit. Dat noem ik pas service. Dus beveel ik u dit bedrijf van ganze harte aan.
Tuimelaars gekocht, vooraf afgestemd of ze in goede staat waren komt veel voor bij het type motor dat dit niet zo is. Bij aankomst bleken ze nog erger versleten te zijn dan het setje wat ik al had. Vervolgens na veel aanhouden pas bijna het volledige aankoopbedrag terug gekregen.
Autoradio/cd speler voor mijn Toyota Yaris besteld. Besteld vrijdagavond en vandaag Woensdag binnen. Zeer goed verpakt. Mooie radio/cd speler. Alles werkt dus tevreden. Prijs is ietsjes duurder als gehoopt maar goed. Ik ben tevreden
Erg eerlijke prijzen, vriendelijk personeel en relatief veel aanbod. Je moet wel vaak een tijdje wachten tot je aan de beurt bent dus als je veel haast hebt moet je van tevoren echt bellen. Via bellen en mailen reageren ze ook snel.
Had een radio gekocht voor een Kia picanto, helaas door het systeem, werd de huisnummer verkeerd geschreven, maar uiteindelijk 1x naar v.Deijne gebeld te hebben is het direct opgelost, 2 dagen later werd het netjes bezorgd door DHL, Bedankt mannen, bij deze hebben jullie van mij 5 ster
Voordeurtje besteld. Juiste prijs, ongelooflijk snelle levering naar België, en keurig verpakt om transportschade te voorkomen. Top !
Onderdeel besteld helaas kapot , mailtje gestuurd en dag later zonder kosten een nieuwe ontvangen. Top service, ga zo door.
Bumperdeel 86565J9000 nieuwprijs €10,07 -15% Van Deijne prijs €35,- maar meneer nieuw kost hij maar een 10€ ja weet ik maar bij ons kost hij €35,- dan maar 10 dagen wachten.
Je wordt keurig geholpen met veel vakkennis en ze hebben enorm veel onderdelen op voorraad
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid