facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autobedrijf van Nuland

Autobedrijf van Nuland

Info

Volledig onderhoud alle merken. Uitlijnen, airco, apk, diagnose
In en verkoop auto's, schadebemiddeling.
Specialisme in Subaru
Versnellingsbakrevisie



"Autovakmeester Van Nuland uit Volkel staat garant voor betrouwbare service tegen een lage prijs. Of het nu gaat om de APK, onderhoud, reparatie of diagnose, u kunt met ieder merk auto bij ons terecht."
Adres: rudigerstraat 35, 5408 aa Volkel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0031413272366
Stad: Volkel
Route: rudigerstraat 35
Postcode: 5408 aa


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Autovak garage, Hermans auto, Toyota specialist nederland, Ooijman Wilp occasions, Autovakmeester occasions, Autovakmeester Broekhuizen, Autovakmeester, Hermans Volkel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Prudon Scooters Prudon Scooters 456 meter Heel goed geholpen mooie scooters voor betaalbare prijs vriendelijke mensen
Van Deijne Van Deijne 689 meter Deze sloperij had 2 portieren liggen voor 100 euro per stuk. Men rekent ruim 70 euro ...
4WD Center Voets 4WD Center Voets 695 meter Vorig jaar langs geweest , had interesse in een nieuwe Toyota hi -lux invincible waa...
D&T Auto en motoren D&T Auto en motoren 791 meter Wij zijn een bedrijf dat zich richt op de verkoop van motoren en auto's.
Recensies
Eerlijke garage Subaru specialist kom hier graag met mijn zwarte Impreza meneer heeft veel verstand van deze autos
Ik ben weer zeer tevreden over de vriendelijke en vakkundige manier waarop Rudy van Nuland de grote beurt, apk en het vervangen van enkele onderdelen heeft uitgevoerd. Een absolute aanrader voor Subaru rijders!
Mooi winterautotje gekocht. Goede prijs met nieuwe apk erbij.
Vakgarage van Nuland heeft mij zeer goed geholpen met het oplossen van een motorische storing van mijn Subaru Forester. Andere garages waren hier niet in geslaagd. Ik kom zeker terug voor toekomstig onderhoud ook al moet ik er 120 km voor rijden.
Garage A - 450 Euro Garage B - 750 Euro Van Nuland - 200 Euro Sommige garages zien bepaalde auto's gewoon te weinig om er echt aan te werken. Als je een Subaru hebt MOET je hier gewoon zijn omdat zij A. De goedkoopste zijn B. De beste zijn. C. De snelste zijn. D. De aardigste zijn stuk cake bij de koffie! Waar zie je dat nog?! Meneer is van kinds af aan al bezig met Subaru's dus dit is DE expert. Andere garages gaven aan de hele dag bezig te zijn terwijl ik hier met 2 uurtjes klaar was. Ik kom zeker terug al is het voor het vervangen van de banden! 5 kwartier heen en dan weer terug heb ik er zeker voor over. Groetjes uit Almere.
Deze Mechanic, zoals ze in de USA een automonteur noemen die ze op handen dragen vanwege zijn uitzonderlijke kennis, verdient terecht uitsluitend 5 sterren reviews. De garage maakt een schone en overzichtelijke indruk. De prijzen zijn eerlijk. Daarnaast is Rudy van Nuland een prettig persoon met wie je de zaken rond je auto rustig kunt bespreken. Niets dan lof. Ik sluit me verder van harte aan bij wat in eerdere reviews over hem staat geschreven. Ik woon twee uur van hem vandaan, maar ik kom zeker terug! Auto's zijn gaandeweg steeds ingewikkelder geworden met de jaren met steeds meer elektronische processen. Storingen hierdoor zijn niet zomaar door iedereen op te lossen. Probleem: Subaru Forester SH met geen tot zeer weinig trekkracht bij lagere toeren, waar ik anderhalf jaar mee heb rondgereden zonder dat iemand daar iets aan kon doen. Diagnose: auto software sensor leest de waargenomen geluiden van de motor op leeftijd verkeerd, waardoor de ontsteking verkeerd werd afgeregeld met inhouden van de motor als gevolg. Rudy heeft dit binnen een uur verholpen.
De eigenaar is een Subaru kenner en liefhebber maar heeft een garage voor alle automerken met specialisatie in Subaru. Hij neemt de tijd voor je en rijdt mee als het nodig is om het defect aan de auto proberen te achterhalen. De reparatie aan mijn Subaru moet nog gaan gebeuren maar dat gaat vast goed komen. Intussen is de reparatie aan het differentieel gedaan en rijdt ik alweer enkele weken rond in een heerlijk rustige Subaru Outback zonder vreemde bijgeluiden.
Echt buitengewone vakkennis en service. Een pietje precies met oog en hart voor je auto. Je komt in een warm bed terecht qua vakmanschap, kennis en buitengewone service. Vorig jaar heeft hij van mijn "kwakkelende" auto een topauto weten te maken. Heden heb ik de grote beurt en APK hier laten uitvoeren. Wat een klasse, zo heeft de auto nog nooit gereden. Denkt werkelijk aan alles, bij grote beurt zelfs Airco cleaner gebruikt. Echt een aanrader met eerlijke prijzen en een vracht aan precisie, vakkennis en fijne omgang. Topper!
Bij deze garage langs geweest om een vakantiecheck + klepspelingcontrole uit te laten voeren aan mijn Subaru Forester. Telefonsich een afspraak gemaakt en alles verliep soepel, aardige monteur die alles duidelijk uitlegde. Prijs voor de uitgevoerde werkzaamheden is ook prima in orde!
Inmiddels tweemaal mijn Subaru hier langsgebracht voor onderhoud en reparaties. Is een van de weinigen of zelfs de enige die differentieelrevisies van een middendifferentieel doet. Een klasse apart in die zin. Verder een eerlijk bedrijf: als bepaalde zaken niet nodig zijn of op een verstandigere manier kunnen bepaald onderdeel weer gangbaar maken in plaats van domweg vervangen dan wordt dit netjes voorgesteld aan de klant. Prettige no-nonsense in combinatie met vakmanschap. Waren er maar meer garages die op deze manier werken ! De omweg waard ik woon op ruim 45 minuten rijden maar van Nuland mag toch het onderhoud aan mijn Subaru uitvoeren, dat zegt wel iets
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid