facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 4WD Center Voets

4WD Center Voets

Info

4WD Centre Voets, al 25 jaar de 4x4 specialist voor nieuw en gebruikt. Met een eigen werkplaats met vakkundige 4x4 specialisten.

Adres: Vloetstraat 10, 5408PH Volkel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0413274516
Stad: Volkel
Route: Vloetstraat 10
Postcode: 5408PH



op zoek naar gerelateerd: 4WD occasions, Autocenter ben Voets Volkel, 4WD Specialist, 4x4 Specialist Brabant, 4WD auto, Voets occasions, 4x4 Garage, Ben Voets paarden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf van Nuland Autobedrijf van Nuland 695 meter Eerlijke garage Subaru specialist kom hier graag met mijn zwarte Impreza meneer heeft...
Prudon Scooters Prudon Scooters 1 km Heel goed geholpen mooie scooters voor betaalbare prijs vriendelijke mensen
AUTOBEDRIJF HERMANS VOLKEL AUTOBEDRIJF HERMANS VOLKEL 1 km Zaterdag stipt 5min voor sluiting toegekomen om te informeren naar een ruitenwisser v...
D&T Auto en motoren D&T Auto en motoren 1 km Wij zijn een bedrijf dat zich richt op de verkoop van motoren en auto's.
Van Deijne Van Deijne 1 km Deze sloperij had 2 portieren liggen voor 100 euro per stuk. Men rekent ruim 70 euro ...
Car Fixed Car Fixed 2 km Hier kun je met een gerust hart je auto laten maken.
Recensies
Vorig jaar langs geweest , had interesse in een nieuwe Toyota hi -lux invincible waarmee geadverteerd werd . De dame aan de balie vertelde mij dat de advertentie er was om te informeren maar dat er geen op voorraad was , hoelang het zou duren mocht ik er 1 bestellen kon ze me niet vertellen. De eigenaar Ben was onderweg en kon mij meer vertellen . In de tussentijd werd er nul aandacht meer geschonken aan mij als potentiële klant. Na 40 min kwam Ben aan ,en riep naar me zonder zich voor te stellen ,ik geef 20k voor je auto. Enigszins verwonderd vroeg ik hem naar info over een nieuwe Toyota. Ik moest even wachten kennelijk moest hij iemand ineens eerst spreken. Na weer 30min wachten had hij zowaar tijd. Hij stak een zeer zelfingenomen verhaal af over hoe goed hij en z'n bedrijf wel niet was in het verzinnen van oplossingen plus de manier van in-en verkopen, en hoe slecht de bedrijven bij hem in de buurt die vergelijkbare 4WD's verkopen wel niet waren. Ik nam het voor kennisgeving aan en wilde evengoed een nieuwe Toyota hi-lux bestellen. Geen probleem voorlopig hand erop ,en de volgende dag zou er een contract gestuurd worden. Die kwam niet dus na een week maar eens gaan bellen na 5 pogingen over 3 dagen eindelijk een dame aan de lijn , kon mij niet helpen en ik zou snel teruggebeld worden. Ik werd niet teruggebeld , zelf weer veel pogingen ondernomen en waren ineens gesloten ,14 dagen vakantie. Was het eigenlijk al zat maar na een aantal weken toch zelf weer gebeld en ja hoor Ben zelf aan de lijn . Ik moest even zijn geheugen opfrissen maar hij wist het weer , geen sorry of iets maar woorden als : ik heb het beloofd , hand erop zo doen we dat hier, geen probleem, komt goed , deze week komt de overeenkomst op papier. Er is dus nooit iets gekomen. Ongelofelijk dat dit bedrijf nog bestaat . Meer ongeïnteresseerde en incompetente figuren ga je niet vinden in Nederland. Wat een waardeloos bedrijf !
Drama bedrijf duurt 3 uur om te weten of een auto nog beschikbaar is teruggebeld word er niet. Manier waarop word gecommuncieert met de klant is nog het ergste vind ik.
Supergoed en vriendelijk geholpen. Ik had een serieus probleem rondom de turbo van mijn Landcruiser. Bij de Toyota garage zou het heel veel geld gaan kosten, dus ben ik naar Ben Voets gegaan voor een second opinion. Daar wisten ze het probleem van mijn auto op te lossen. Echte 4x4 kenners die weten waar ze over praten.
Correct personeel die je goed te woord staan. Lekker kopje koffie en goede service.
Nog nooit zo slecht te woord gestaan.
Wat een enorme lamzak is Ben. Vorige week zeker 12 gebeld om een antwoord te krijgen op de vraag of een Hilux nog te koop is. Er hoeft alleen maar ja of nee gezegd te worden. Blijkbaar is dit al teveel gevraagd. Wat een schadalig ongeïnteresseerd volk loopt er hier rond.
In 2014 Mitsubishi spacestar gekocht. Prettige verkoop. Op het moment dat er wat mis is, geen contact mogelijk. Beloven terug te bellen na herhaaldelijk telefonisch en per mail contact te hebben gezocht. Ben naar het bedrijf gereden om een afspraak te maken. Heb een uur aan de balie gestaan en er kwam niemand om te helpen. Moet nog gebeld worden. Gaat al 3 jaar zo. Fabrieksmankement is niet opgelost door hen. Ben uiteindelijk naar Helmond gegaan. Auto Driessen. Die namen gelijk contact op. Echt een topbedrijf. Kreeg afgelopen week een brief dat 4WD Center Voets B.V. niet langer erkend verkoopcentrum en erkend servicecentrum is vam Mitsubishi Motors per 3-8-2018. Begrijp ik heel goed als ik ervaar hoe er met klanten omgegaan wordt.
Recent een occasion gekocht bij dit Autocenter. We hebben een stevige auto nodig om de paardentrailers te trekken. Bij aankoop was het personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam, maar toen er tijdens het gebruik problemen ontstonden, was er van deze service niks meer te merken. Er is geen begrip voor de situatie, er kan geen vergelijkbaar vervangend vervoer geregeld worden en een auto nalopen is schijnbaar ook lastig. Ook terugbellen en afspraken nakomen blijkt ontzettend moeilijk voor deze mensen. Vanwege de kapotte auto hebben we ons in allerlei bochten moeten wringen om de paarden naar een belangrijke wedstrijd te vervoeren. We zijn uiteindelijk naar een andere garage geweest om onze problemen met spoed te verhelpen. De reparatie bedroeg meer dan een kwart van de waarde van de auto! Waar we dachten een goede deal gemaakt te hebben, komen we sterk bedrogen uit. Één ster voor dit bedrijf is nog te veel. Denk alsjeblieft twee keer na voor je hier een auto wil kopen!
Hier zijn 4wd specialisten aan het werk! Keurig netjes ontvangen door de eigenaar die een eerlijk verhaal heeft. Auto netjes afgeleverd en nette inruilprijs! Aanrader voor open en eerlijk zaken doen met een deskundige!
Ja inderdaad gladde praatjes, maar komen afspraken niet na. Leveren auto niet op conform afspraak. Beurten worden maar deels uitgevoerd. Onderhoudshistorie is schimmig en wordt niet vrijgegeven. Reparaties worden verzuimd. Slecht bereikbaar. Eindeloos terug geweest, maar nooit een fatsoenlijke oplossing. Met kunstgrepen word je weer op pad gestuurd. Het advies: ga elders.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid