facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van de Zande Makelaardij

Van de Zande Makelaardij

Info

BIJ VAN DE ZANDE MAKELAARDIJ BENT U IN GOEDE HANDEN!

Van de Zande Makelaardij is al ruim 60 jaar actief in de makelaardij.

Geschiedenis

De werkwijze van Van de Zande makelaardij is gebaseerd op full-service. Dit houdt in dat u als opdrachtgever wordt begeleid vanaf het moment dat u van plan bent uw woning te verkopen, tot en met het moment dat u bij de notaris zit voor de sleutel-overdracht. Hierbij is een objectief en deskundig advies onmisbaar.

Daarom wordt u tijdens het verkooptraject begeleid door mensen met kennis van zaken die zijn gespecialiseerd in het werk dat zij voor u moeten verrichten en veel ervaring in de makelaardij hebben.

Omdat duidelijkheid in onze communicatie naar opdrachtgevers één van onze handelsmerken is volgt hierna een omschrijving van onze werkwijze en de diverse zaken die voor u worden uitgevoerd.

U kunt naast de diensten die komen kijken bij het verkopen van uw woning, ook bij ons terecht voor een aantal extra diensten. Bijvoorbeeld voor het afsluiten van een hypotheek, begeleiding bij de aankoop van een bestaande of nieuwbouw woning, alsmede begeleiding van transacties van bedrijfsmatige onroerende zaken.

De afdeling Bedrijfs Onroerend Goed (BOG) houdt zich bezig met zakelijk onroerend goed, zoals winkels, kantoor- en bedrijfsruimten. Ook voor beleggingsobjecten kunt u bij de afdeling BOG terecht. Onze BOG-makelaars kennen als geen ander de zakelijke vastgoedwereld van Waalwijk en omstreken. Door hun contacten met de vele ondernemers in onze regio zijn zij uitstekend in staat hen ook bij te staan bij de zoektocht naar woonruimte voor henzelf. Vaak betreft dit woningen in het hogere prijssegment, waardoor onze BOG-makelaars als geen ander ons woningaanbod in deze categorie bij de juiste partijen onder de aandacht kunnen brengen.

Ook voor het uitvoeren van een taxatie kunt u vertrouwen op de kennis en ervaring van Van de Zande makelaardij. Een taxatie kan nodig zijn in verband met het aan-vragen van een hypotheek, het bepalen van de huurwaarde of voor een opgave aan de belastingdienst. Diverse geldverstrekkers zoals banken en verzekeringsmaat-schappijen accepteren niet zomaar elke taxatie maar hanteren strikte regels.

Van de Zande makelaardij hanteert bij taxaties het model NVM-taxatierapport dat door alle geldverstrekkende instellingen wordt erkend. Overigens zijn onze taxateurs ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert, een branchebreed platform dat zich bezighoudt met het certificeren en registreren van de (technische) vakbekwaamheid van makelaars en taxateurs in onroerende zaken. Tevens zijn onze taxateurs aangesloten bij het NWWI (stichting Nederlands Woning Waarde Instituut).




"Wij zijn specialisten op het gebied van bestaande bouw, nieuwbouw, bedrijfsonroerend goed en taxeren. Daarnaast hebben we door de jaren heen een breed netwerk opgebouwd in de omgeving. Dit zorgt ervoor dat wij koper en verkoper snel bij elkaar kunnen brengen met een succesvolle transactie tot gevolg.Of je nu als starter de woningmarkt betreedt, doorstroomt op de huizenmarkt of op zoek bent naar een geschikt pand voor jouw onderneming. Van de Zande Makelaardij kan je bij het complete aan- of verkooptraject begeleiden."
Adres: Grotestraat 344, 5142 CD Waalwijk (gemeente)
Telefoonnummer: +31416333059
Stad: Waalwijk
Route: Grotestraat 344
Postcode: 5142 CD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Staete Makelaars Waalwijk Staete Makelaars Waalwijk 77 meter Dankzij de aankoopbegeleiding van Staete Makelaars heb ik samen met mijn vriendin een...
Allround Makelaardij Waalwijk Allround Makelaardij Waalwijk 376 meter Het team van Allround Makelaars Waalwijk doet alles net even anders. Het gebruik van ...
KIN Makelaars Waalwijk KIN Makelaars Waalwijk 416 meter Super tevreden over de service van Kin Makelaars Waalwijk. Onze woning was binnen een...
Timmermans Makelaardij Timmermans Makelaardij 729 meter Een vriendelijke en toegankelijke makelaar die zijn vak verstaat en een luisterend oo...
Remco Olden Lommers Makelaars Remco Olden Lommers Makelaars 822 meter Wij hebben onze woning gekocht via deze makelaar. Wij zijn vooral geholpen door Mike,...
De Wit Makelaardij De Wit Makelaardij 874 meter Op bezichtiging geweest bij de hudsonring via Carré De Wit. Bij de bezichtiging allee...
Recensies
De makelaar Dirk die was bij iedere bezichtiging te laat en had zich duidelijk niet verdiept in de woning hij kon geen antwoorden geven op vragen die ik stelde. Uiteindelijk hebben we het huis toch gekocht na zelf contact gehad te hebben met de verkopende partij. Bij oplevering werd er nog een bloemetje beloofd en nu anderhalf jaar later hebben we niets ontvangen. Voor ons nooit meer van de Zande.
Heb hele slechte ervaring met v d Zande Makelaardij in Waalwijk ik bel al paar x voor een pand elke keer is de gene die daar over gaat niet aanwezig u word terug gebeld word er gezegd ik wacht nog steeds. dit is trouwens niet de eerste keer maar de 3 keer slechte zaak.
Vanaf het eerste gesprek met Martijn van Lent hadden we een goed gevoel. Gedurende het traject werd dit gevoel alleen maar beter. Het is fijn een vaste verkoopmakelaar te hebben. Martijn schetst reële verwachtingen zonder poespas, is professioneel en komt zijn afspraken na. Hij was oprecht enthousiast over onze woning en dat brengt hij ook over op andere mensen. Ook de medewerkers van kantoor zijn erg attent. Super bedankt voor alles!
Een goed kennismakingsgesprek gehad met Martijn, welke zeer duidelijk onze vragen wist te beantwoorden en ons erg goed begeleid heeft in het presenteer- en verkooptraject. Vanuit Van de Zande werd fotografe Daniëlle aangesteld die prachtige foto's en een mooie video gemaakt heeft, wat onze huis in een zeer goed daglicht heeft gesteld op de online platformen. De bezichtigingen in onze woning werden door Sabina uitgevoerd, welke ons huis zeer goed heeft weten te promoten. Mede door de goede promotie zowel online als ter plaatsten werd ons huis binnen één week verkocht! De kosten aan opstarten en courtage zijn het dubbel en dwars waard geweest. Een dikke pluim voor deze goed gestroomlijnde organisatie!
Rare Makelaar, gebeld voor een bedrijfspand en bezichtigingsafspraak gemaakt opeens verkocht. Er was niemand ervoor geweest? Vreemde gang van zaken. Industrieweg 91
Heb slechte ervaring met v d Zande Makelaardij in Waalwijk. 2 x gebeld.om informatie.en de juiste persoon was niet aanwezig. Ze zouden hem.terug laten bellen.maar helaas na een week nog niemand gebeld. Slechte service vind ik.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Van de Zande Makelaardij met het openbaar vervoer


Waalwijk, Grotestraat 40 meter
223
227
Waalwijk, Grotestraat 50 meter
223
227
Waalwijk, Oranjeplein 410 meter
233
633
Waalwijk, Oranjeplein 420 meter
233
633
Waalwijk, Putstraat 480 meter
136

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid