facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Remco Olden Lommers Makelaars

Remco Olden Lommers Makelaars

Info

U geniet van alle voordelen van een bovenregionale makelaarsformule, maar met de persoonlijke aandacht die u mag verwachten van een klein kantoor.

Geschiedenis

Stel: u gaat verhuizen en u heeft besloten uw huis te gaan verkopen. Dan zijn daarbij twee zaken voor u van groot belang: de prijs die u voor uw woning denkt te kunnen krijgen èn de termijn waarbinnen de koop rond kan zijn. Zult u erin slagen om binnen de geplande periode een koper te vinden die de gewenste prijs wil betalen? Aan beide aspecten doet u natuurlijk liever geen concessies, maar hoe krijgt u die twee in balans?

De woningmarkt is een complex vakgebied. Deskundigheid is daarom onmisbaar bij de verkoop van een woning. Tenslotte gaat het om veel geld. Het ligt dan ook voor de hand om u uitvoerig en professioneel te laten adviseren.

Lommers Makelaars beheerst dit vak tot in de puntjes. Ons kantoor maakt deel uit van de Lommers Makelaarsorganisatie met 12 kantoren in de regio. Wij maken optimaal gebruik van dit netwerk en de onderscheidende verkooptools om uw woning te verkopen. Op www.lommersmakelaars.nl laten wij u graag zien wat wij bedoelen met de term ‘de makelaar die méér in huis heeft’!

Wilt u meer weten over de werkwijze van Lommers Makelaars? En wilt u weten hoeveel uw huis waard is binnen de huidige woningmarkt? Met onze vakkennis en persoonlijke aanpak adviseren wij u graag bij het waarderen van uw woning. U kunt bij ons een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling van uw woning aanvragen. Eén telefoontje of e-mail en de afspraak is gemaakt.



"Jouw makelaar in Waalwijk en TilburgRemco Olden Lommers Makelaars biedt jou een realistische kijk op de woningmarkt. Zoek je een aankoopmakelaar? Of ben je op zoek naar een full service makelaar met een realistisch en succesvol verkoopadvies op basis van het eerlijke ‘no cure, no pay’-principe?Ons deskundige team staat in onze vestigingen in Waalwijk en Tilburg voor je klaar.Ons kantoor maakt deel uit van de Lommers formule. Daardoor profiteer je van diverse voordelen, zoals een groot netwerk en onderscheidende verkooptools. Tegelijkertijd krijgt je de persoonlijke aandacht en service die je van een klein makelaarskantoor mag verwachten."
Adres: Stationsstraat 124, 5141 GH Waalwijk (gemeente)
Telefoonnummer: 04166752520135832267
ln.sraalekamsremmol@kjiwlaaw
Stad: Waalwijk
Route: Stationsstraat 124
Postcode: 5141 GH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: remco olden lommers makelaars, stationsstraat, waalwijk, funda waalwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Timmermans Makelaardij Timmermans Makelaardij 160 meter Een vriendelijke en toegankelijke makelaar die zijn vak verstaat en een luisterend oo...
Staete Makelaars Waalwijk Staete Makelaars Waalwijk 786 meter Dankzij de aankoopbegeleiding van Staete Makelaars heb ik samen met mijn vriendin een...
Van de Zande Makelaardij Van de Zande Makelaardij 822 meter De makelaar Dirk die was bij iedere bezichtiging te laat en had zich duidelijk niet v...
Recensies
Wij hebben onze woning gekocht via deze makelaar. Wij zijn vooral geholpen door Mike, Demi en Tara. Wat een fijne mensen om mee te spreken en bezichtigen. Ze doen alles wat ze kunnen. Top makelaar!
Remco Olden Lommers Makelaars heeft ons huis heel goed verkocht en boven ons verwachting de uiterste prijs weten uit te halen. We zijn zeer tevreden over de verkooptraject van a tot z. Hij is deskundig en geduldig waarbij je als klant centraal staat. Ik beveel hem dan ook van harte aan iedereen en zou zo weer kiezen voor hem.
Zeer slechte ervaring met deze makelaar. Zowel met Remco als met Mike. Erg onprofessioneel. En zeer slecht advies gehad ten aanzien van de verkoop van onze woning. Gouden bergen beloven waar niets van terecht komt! Mensen in de problemen brengen en vervolgens geen contact meer willen. Waardeloos!
Heb mijn huis verkocht via hen, daarna gehuurd hadden ze snel geregeld en weer nieuw huis aangekocht buiten de regio, maar heb ze toch maar weer gevraagd :-. Fijne mensen en vooral altijd snel en bereikbaar. Daardoor geen stress gehad. Belangrijkste plus vind ik de hulp bij het bied-proces. Dankzij Remco toch echt flink bespaard wij waren al verliefd en hadden in gedachten het huis al gekocht.
Remco en Mike hebben ons huis verkocht, en naar volle tevredenheid! We hebben het ervaren dat we als team aan de slag gingen en de opbrengst was boven verwachting. Maar vooral de begeleiding tijdens dit proces was boven verwachting. We zijn super blij met team Olden!
Remco en zijn team hebben mij uitstekend geholpen met de verkoop van mijn woning. De samenwerking was erg prettig en correct!
Via deze makelaar hebben wij ons huisje gekocht. Doordat we snel en goed zijn geholpen hebben wij snel onze keuze kunnen maken. Mike heeft met ons het huis bezichtigd. Goede informatie en fijn contact gehad. Top geregeld dus. Pien&Sjoerd
Super team, heel fijn en deskundig geholpen bij zowel verkoop als aankoop van mijn huis
Het team van Remco Olden Lommers makelaars en heeft ons zeer goed geholpen bij de verkoop van ons jaren 30 huis in Tilburg. Mike van Vliet was onze makelaar en het contact is tijdens het gehele verkoopproces en ook daarna erg prettig verlopen. Goed advies, scherp tarief en een prettige samenwerking resulteerde in een boven verwachting hoge gerealiseerde verkoopprijs voor onze woning. Kortom, een zeer prettige ervaring en zeker aan te bevelen!
Onze woning is verkocht door Remco Olden Lommers Makelaars, onze makelaar Mike van Vliet heeft ons daar geweldig bij geholpen. Het verkopen van een woning is een hele klus, maar dankzij Mike hebben wij het eigenlijk alleen maar als heel leuk ervaren. De kennis, deskundigheid en betrokkenheid, niet alleen van Mike maar ook van alle medewerkers achter de schermen is echt top!! Ons huis was dan ook zo verkocht en ook bij de afwikkeling van de verkoop werden wij heel goed ondersteund! Complimenten en mochten we ooit ons huidige huis willen verkopen, dan weten wij wel waar we naar toe gaan.........precies....Remco Olden Lommers Makelaars!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid