facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Timmermans Makelaardij

Timmermans Makelaardij

Info

Zoekt u een makelaar met kennis, ervaring, persoonlijke betrokkenheid en klantgerichtheid dan bent u bij ons aan het juiste adres.



"Timmermans Makelaardij is hét adres voor bemiddeling in aan- en verkoop van uw woning of bedrijfspand. Omgang met de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Door onze persoonlijke en deskundige benadering zijn wij in staat uw belangen optimaal te behartigen. Beiden zijn van essentieel belang bij een succesvolle aan- of verkoop van uw woning of bedrijfspand. Wij volgen het traject nauwkeurig tot en met de akte bij de notaris.Sinds 1 september 2002 zijn wij aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen, de grootste brancheorganisatie."
Adres: Stationsstraat 74, 5151 GG Waalwijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0416332661
Stad: Waalwijk
Route: Stationsstraat 74
Postcode: 5151 GG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Remco Olden Lommers Makelaars Remco Olden Lommers Makelaars 160 meter Wij hebben onze woning gekocht via deze makelaar. Wij zijn vooral geholpen door Mike,...
Staete Makelaars Waalwijk Staete Makelaars Waalwijk 683 meter Dankzij de aankoopbegeleiding van Staete Makelaars heb ik samen met mijn vriendin een...
Van de Zande Makelaardij Van de Zande Makelaardij 729 meter De makelaar Dirk die was bij iedere bezichtiging te laat en had zich duidelijk niet v...
Recensies
Een vriendelijke en toegankelijke makelaar die zijn vak verstaat en een luisterend oor heeft voor de wensen van zijn klant. Goede terugkoppeling en feedback ontvangen tijdens het verkoopproces van onze woning. Meer dan tevreden! Bedankt Timmermans Makelaardij en medewerkers!
We zijn schandalig behandeld door Joep. Door ruzie die hij had met de koper van ons huis hebben wij een perfect appartement misgelopen. Hij is ook nooit bij een gesprek van kopers van ons huis aanwezig geweest en we hebben er dus altijd maar alleen voor gestaan. Ruzie maken met iedereen, kopers en ook klanten, daar is ie goed in. Ik raad deze makelaardij ten zeerste af!
Met deze makelaar zowel ervaring als inkoop- als verkoopmakelaar. Buiten het feit dat deze makelaar zeer goed thuis is in de regio, hebben wij dankbaar gebruik gemaakt van zijn expertise. Vakkundig, adviserend maar ook zeer prettig in de omgang zijn onze ervaringen met Timmermans Makelaardij! Kortom: een aanrader!
Makelaar die niet klantgericht is. Geeft verkeerde informatie en reageert niet of traag. 3 situaties meegemaakt, 3 keer teleurstelling. Van groot tot klein. Juridisch doet hij niks verkeerd, maar prettig is het niet. Geen vertrouwen.
Onlangs heb ik contact opgenomen met Timmermans Makelaardij. Ik ben vriendelijk te woord gestaan en op professionele en deskundige wijze geholpen. Kortom zeer tevreden!
Ons huis via Timmermans ge en verkocht en altijd heel erg tevreden over de service en hulp die we daarbij krijgen. Het scheelde voor ons een hoop stress en onnodige onzekerheid. Een echte aanrader
Deze makelaar heeft goede lokale kennis, is zorgvuldig en ze werken efficiënt. Een vriendelijke kantoor voor een fijne samenwerking!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid