facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Beek sound engineering

Van Beek sound engineering

Info

Van Beek sound engineering is een gespecialiseerde en ervaren dienstverlener op het gebied van live geluidstechniek in de breedste zin van het woord.

Geschiedenis

Van Beek sound & light support voorziet kleine evenementen, bands, bedrijfsfeesten en presentatie's van audiovisuele ondersteuning van begin tot eind.

Ook voor vaste installatie van licht- en geluidstechniek.



"Van Beek sound engineering richt zichvoornamelijk op het aanbieden van freelancediensten. Ook kunt u bij ons terecht voor advies over uw evenement, zo kunnen wij u helpen met het handhaven van uw geluidsvergunning, tot aan alle technische lasten op het gebied van audiovisuele techniek.Ook kunt u bij ons terecht voor verhuur van av-apparatuur. Van klein tot groot. Wij leveren betrouwbare en representatieve materialen voor uw evenement. Met onze service bent u betreft techniek ontzorgd."
Adres: Beukenhorstweg 39, Winterswijk (gemeente)
Stad: Winterswijk
Route: Beukenhorstweg 39


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jansen Metal Products Maatwerkoplossingen Jansen Metal Products Maatwerkoplossingen 2 km We hebben beroep gedaan op Jansen metal products voor het aanleveren van op maat gema...
Metal Skills Metal Skills 2 km Onze zoon mocht zijn Metal Skills uitproberen bij De Regt Conveyor Systems in Biervli...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid