facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Metal Skills

Metal Skills

Info

Maak samen in een groep tijdens een workshop bij Metal Skills jouw eigen metaal product zoals een BBQ, smoker, vuurkorf, houtkachel of een eigen idee!



"Metal Skills organiseert workshop’s metaal bewerken voor groepen waarbij het de bedoeling is dat iedereen zelf een mooi metaalproduct maakt. wij richten ons op bedrijfsuitjes, vrijgezellenuitjes en groepsactiviteiten. De workshop’s worden gegeven in de werkplaats van Jansen Metal Products in Winterswijk.Het belangrijkste is een leuke dag! waarbij je onder begeleiding van professionals aan de slag gaat met jouw “metal skills” zoals: lassen, boren, zagen, knippen, walsen enz. In een groep maak je allemaal je eigen barbeque, smoker, houtkachel, vuurkorf, of iets naar keuze. Tijdens vrijgezellenuitjes maak je bijvoorbeeld 1 groot origineel product speciaal voor de vrijgezel! Heb je zelf een leuk idee voor een product? Laat het ons weten!"
Adres:
Telefoonnummer: 0653916096
Stad: Winterswijk


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Octafire, Metaalbewerking cursus
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jansen Metal Products Maatwerkoplossingen Jansen Metal Products Maatwerkoplossingen 24 meter We hebben beroep gedaan op Jansen metal products voor het aanleveren van op maat gema...
Kingspan Insulation Nederland Kingspan Insulation Nederland 253 meter mooi bedrijf, waar je fijn kunt werken met leuke collega's
Grijsen park & straatdesign Grijsen park & straatdesign 405 meter Super locatie
Settle Settle 455 meter ik had een vraag over een ander onderstel voor een gekocht meubel van Arco waarvoor S...
Leemrijse Dak en Wandtechniek Leemrijse Dak en Wandtechniek 647 meter Professionele bedrijf met een goede nazorg.
Contour Contour 676 meter Een schitterend bedrijf uit een mix van Lenting Fijnplaatbewerking, Thavo en Sorba
Pentair Fairbanks Nijhuis Pentair Fairbanks Nijhuis 883 meter Beste bedrijf van Winterswijk
Stell Sign-Projects B.V. Stell Sign-Projects B.V. 1 km Procesinstallaties, gebouwen en machines: de borden en markeringen van Stell zijn dui...
Van der Beek Machines Van der Beek Machines 1 km In en verkoop van gebruikte en nieuwe metaalbewerkings machines
Van Beek sound engineering Van Beek sound engineering 2 km Van Beek sound engineering is een gespecialiseerde en ervaren dienstverlener op het g...
Werken bij Bihca Werken bij Bihca 2 km Hittech Bihca BV is een professioneel producent van hoogwaardige precisiedelen, mini-...
Recensies
Onze zoon mocht zijn Metal Skills uitproberen bij De Regt Conveyor Systems in Biervliet. Hij keek er al een hele week naar uit en kwam trots met zijn mini tuinhaard / marshmallow-oven thuis! Super toch, dat je in groep 7 op deze manier kunt kennismaken met metaaltechniek! Een mooi initiatief!
Hele leuke en leerzame middag. Mijn zoon vond het geweldig bij metal skills afgelopen donderdag. Lassen en samen een spin maken en een eigen marshmallow oven. Ze werden heel goed bijgestaan door zeer vriendelijk personeel.
Dinsdag heeft mijn zoon deelgenomen aan Metal Skills. Hij vond het super gaaf. Zo mooi te zien hoe de kids daar bezig waren. Ze kregen op een fijne manier " les". Alles was prima verzorgd.
Super leuk voor de kinderen om te doen. Fayenne heeft een geweldige middag gehad bij jullie. En ook nog eens de mooie spin mee mogen nemen
Tessa heeft genoten van de workshop! Het was allemaal erg goed geregeld en daardoor een goed geslaagde kennismaking met de metaaltechniek. Ook VTS Technical group BV in Beek bedankt voor het ter beschikking stellen van de ruimte en de medewerking!
Onze zoon heeft een super leuke en leerzame middag gehad. De begeleiding was zeer vriendelijk en geduldig en behulpzaam. Een echte aanrader voor jonge kinderen.
Annelot heeft een fantastische workshop lassen gehad. Helemaal enthousiast en het zelf gelaste marshmallow-oventje viel helemaal in de smaak! Bedankt!
Onze zoon heeft een workshop en rondleiding gehad met zijn klas. Hij vond het fantastisch! Hij wist niet dat bedrijven zo groot zijn, lassen zo leuk is en techniek zo divers is. Geweldige glimmende ogen na deze leuke ochtend bij Kaak. Dank je wel allemaal!
Onze zoon heeft gister deel genomen aan metal skills. Hij vond het superleuk en vond het ook echt fijn dingen zelf te mogen doen. Hij was erg enthousiast!
Enthousiaste vakmensen bij Metal Skills en een heel bijzonder, inventief bedrijf. Denken vanuit de behoefte van de gebruiker en maken fantastische dingen. De ene keer is het een complex transportsysteem, de andere keer een comfortabel insectenhotel dat een gastvrij onderkomen biedt aan allelei soorten gevleugelde vrienden, bij Metal Skills draaien ze hun hand er niet voor om. Uiterst vriendelijke communicatie en perfecte service bovendien!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid