facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jansen Metal Products Maatwerkoplossingen

Jansen Metal Products Maatwerkoplossingen

Info

Jansen Metal Products BV specialist in maatwerk en innovatieve oplossingen in Metaal, Rvs en Aluminium.

Geschiedenis

Tevens zijn wij leverancier voor al uw constructiewerk. Wij beschikken over een goed geoutilleerde werkplaats waarin producten van licht tot middelzwaar constructie- en plaatwerk worden geproduceerd.
Wij leveren diversen constructies toe voor verschillende industriële toepassingen,wij verwerken verschillende materialen waaronder RvS/staal/aluminium.

Door ons moderne machinepark zijn wij in staat om maatwerk te leveren in grote en kleine series. In de loop der jaren hebben wij zeer veel ervaring opgebouwd in het leveren van verschillende toepassingen op het gebied van straatmeubilair.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij plaatwerk lassen of andere toepassingen van metaalbewerking?




"JANSEN METAL PRODUCTS METAALBEWERKINGSBEDRIJFAls specialist in metaalbewerkingen kunnen wij u op professionele wijze van dienst zijn met onze metalen producten op maat. Door een ruim machinepark is alles mogelijk en kunnen wij de meest uiteenlopende producten uit metaal voor u produceren.Al meer dan 100 jaar is Jansen Metal Products specialist in metaalbewerking. We produceren onze eigen standaard producten waaronder: Transportsystemen, stalen Stapelrekken en Platenkarren.Als bedrijf vinden wij het belangrijk dat klanten tevreden zijn met onze producten en diensten. U kunt rekenen op een snelle en nette productie en een uitstekend eindproduct van een hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs.Kijk voor meer info op onze site!"
Adres: Snelliusstraat 15, 7102 ED Winterswijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0543533031
Stad: Winterswijk
Route: Snelliusstraat 15
Postcode: 7102 ED


Openingstijden

Maandag: 07:45 - 16:30
Dinsdag: 07:45 - 16:30
Woensdag: 07:45 - 16:30
Donderdag: 07:45 - 16:30
Vrijdag: 07:45 - 16:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Metal Skills Metal Skills 24 meter Onze zoon mocht zijn Metal Skills uitproberen bij De Regt Conveyor Systems in Biervli...
Kingspan Insulation Nederland Kingspan Insulation Nederland 274 meter mooi bedrijf, waar je fijn kunt werken met leuke collega's
Grijsen park & straatdesign Grijsen park & straatdesign 421 meter Super locatie
Settle Settle 464 meter ik had een vraag over een ander onderstel voor een gekocht meubel van Arco waarvoor S...
Leemrijse Dak en Wandtechniek Leemrijse Dak en Wandtechniek 638 meter Professionele bedrijf met een goede nazorg.
Contour Contour 666 meter Een schitterend bedrijf uit een mix van Lenting Fijnplaatbewerking, Thavo en Sorba
Pentair Fairbanks Nijhuis Pentair Fairbanks Nijhuis 860 meter Beste bedrijf van Winterswijk
Stell Sign-Projects B.V. Stell Sign-Projects B.V. 1 km Procesinstallaties, gebouwen en machines: de borden en markeringen van Stell zijn dui...
Van der Beek Machines Van der Beek Machines 1 km In en verkoop van gebruikte en nieuwe metaalbewerkings machines
Van Beek sound engineering Van Beek sound engineering 2 km Van Beek sound engineering is een gespecialiseerde en ervaren dienstverlener op het g...
Werken bij Bihca Werken bij Bihca 2 km Hittech Bihca BV is een professioneel producent van hoogwaardige precisiedelen, mini-...
Recensies
We hebben beroep gedaan op Jansen metal products voor het aanleveren van op maat gemaakte stapelracks voor het stockeren van onze waterslangen. In de verhuur-sector hebben deze dingen een zwaar leven dus moeten we over kwalitatief materiaal beschikken. We werden goed op de hoogte gehouden over het verloop van het project en zijn zeer tevreden over de geleverde kwaliteit. Bedrijven als deze kan ik alleen maar aanraden.
Met Jansen Metal Products werken we nu 9 maanden samen. JMP kan bestaande metalen frames goed namaken maar ze zijn ook behulpzaam bij het nieuw ontwikkelen van onze mobiele logistieke systemen. Betrouwbaarheid, partnership en flexibiliteit zijn kenwaarden die wij zeer waarderen in Jansen Metal Products.
De Metal Skills lessen zijn echt superleuk! De kinderen mogen alles zelf doen, ervaren en uitproberen. De begeleiding is ook goed geregeld, veilig, gezellig en behulpzaam. Zowel leerlingen als mijn eigen dochter hebben genoten en zijn een hele ervaring rijker. Ik hoop dat er meer bedrijven dit voorbeeld gaan volgen. Alleen op deze manier krijgen kinderen een beeld van welke bedrijven/beroepen er dat skills net zo belangrijk zijn als het gewone leren! De trui is echt de kers op de taart, kinderen dragen hem met trots! Prachtig om te zien.
Roel en Jochem waren zo vriendelijk om mee te denken met een oplossing voor een rookkast. Voor de rookkast is de afvoerbuis ingekort en zijn er aansluitingen voor de handgrepen op gelast. Deskundige afwerking. Hartelijk dank!
Mooi bedrijf waar ze terecht trots zijn op wat ze doen. Wist je dat ze stapelbare rekken maken voor opslag van kwetsbare producten zoals zonnepanelen? En speciale transportbanden produceren? Wat ik supergoed vind, is dat ze techniekmiddagen organiseren voor kinderen van groep 7. Ik kan me voorstellen dat die heel enthousiast worden van dit soort bedrijven en ook de techniek in willen!
Op verschillende manieren mogen binnenkijken en werken met Jansen Metal Products. Een goed georganiseerd en gastvrij bedrijf, waar echt met je meegedacht wordt. Geweldig ook dat Jansen de deuren opent voor de kinderen in Winterswijk. Mijn zoon was verrassend enthousiast over het lassen en de workshop van Metal Skills Kids in het algemeen.
Alweer 2,5 jaar ben ik als ZZPer aan het werk. Wanneer ik een metaal klusje heb staat Jansen Metal Products voor me klaar. Ze helpen mij super snel aan de nodige materialen. Erg fijn dat je kunt bouwen en vertrouwen in deze vakmensen! Gr HeinoWonnink.nl
247TailorSteel geeft de voorkeur aan Jansen Metal Products BV vanwege de kwaliteit van het geleverde werk. Wij zijn afhankelijk van onze leveranciers, door een goede samenwerking met Jansen vinden wij samen passende oplossingen voor dagelijkse uitdagingen. Jansen begrijpt goed wat onze eisen zijn en dit maakt de communicatie erg gemakkelijk. Samen hebben wij een langdurige relatie opgebouwd niet alleen als toeleverancier, maar ook als klant. De drijvende factor hierachter is het vertrouwen dat door de jaren heen is opgebouwd. Samen als organisaties staan wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid, wat resulteert in een geweldige samenwerking!
Goede kwaliteit van geleverd werk, afspraken worden nagekomen, levering op tijd. Reageren snel en zijn flexibel. Voor ons een betrouwbare en fijne toeleverancier, kan ik van harte aanbevelen.
De workshop Metal Skills for kids was een groot succes. Leerzaam, afwisselend en erg leuk om zo kennis te maken met de mogelijkheden in de techniek. De hoodie is een favoriet kledingstuk en de gelaste mini marshmallows oven staat te pronken in de kamer. Dus heb je de kans een workshop te volgen: zeker doen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid