facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Training te velde

Training te velde

Info

Training te velde is dé buitensportschool van de Leidsche Rijn. Conditie- en krachttraining, hardlopen en trailrunnen.

Geschiedenis

Mensen die voldoende sporten en bewegen leggen een stevige basis voor een actieve en gezonde leefstijl. Een actieve(re) leefstijl is nodig om enerzijds de levenskwaliteit te verhogen en anderzijds preventief op te treden tegen welvaartsziekten. Lichaamsbeweging speelt hierin een fundamentele rol.

Ik hoop door het aanbieden van inspirerende en afwisselende trainingen mensen enthousiast maken om te (blijven) sporten en bewegen.



"Bij Training te velde werk aan je je conditie en kracht in persoonlijke, kleine groepslessen. Je kunt bij ons bootcampen, hardlopen of trailrunnen. Maar ook als je persoonlijke begeleiding zoekt voor de marathon, trailrun of sporttest."
Adres: Hoge Woerdplein 1, 3454 PB Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 0611333719
Stad: Utrecht
Route: Hoge Woerdplein 1
Postcode: 3454 PB



op zoek naar gerelateerd: Trailrun groep Utrecht, Bootcamp Utrecht Leidsche Rijn, Trailrun training, Personal looptrainer, Bootcamp Castellum, Bootcamp Woerden, Trailrun coach, Trail Running workshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SIMO Champs SIMO Champs 792 meter Voetbalschool voor jong en oud. www.simochamps.nl
Fouteskipakken.nl Fouteskipakken.nl 2 km Super snelle verzending en top service!!! Ik had mijn pakketje nodig binnen de twee d...
RAW Connect RAW Connect 2 km Hele fijne sportschool met ervaren instructeurs die zich onderscheidt door innovatiev...
Studio 030 Studio 030 2 km Studio 030 is dé plek voor jong en oud voor creatieve lessen en workshops in de Meern...
Bouwspeeltuin VOORN Bouwspeeltuin VOORN 2 km Superfijne, nette speeltuin . Altijd veel speel plezier met de verschillende apparate...
Biodanza Dans met Aandacht Biodanza Dans met Aandacht 2 km Dans met aandacht, en ontwikkel je zelf door biodanza via de muziek en beweging. Elke...
Jump-in Jump-in 2 km zogenaamd de grootste trampoline park van Europe, maar klein en overvol en absoluut n...
Climb-in Climb-in 2 km Niet te doen met kinderen. De vergrendeling van de kabels aan het tuigje vastmaken is...
Kids-in Kids-in 2 km Wat een leuke ervaring! De vr is echt geweldig om mee te maken. Met een vr helm op be...
Play-in Play-in 2 km Ik vond het prettig dat er niet werd gehandhaafd op die niet werkende mondkapjes, je ...
Optiparts Optiparts 2 km Super uitOntwikkelde, geproduceerde en complete productenrange voor alle onderdelen v...
BridgeBond BridgeBond 3 km Nederlandse Bridge Bond is hier gevestigd, ik speel zelf ondanks dat ik in veel kaart...
Haarrijnse strand Haarrijnse strand 4 km Haarrijnse strand, tussen Vleuten, De Meern en Maarssen langs de A2.
Panasj Utrecht-Vechtstreek Panasj Utrecht-Vechtstreek 4 km Super Panasj Utrecht. Mijn kinderen hebben altijd genoten van de lessen en van de alt...
Zaalhockey Midden Nederland Zaalhockey Midden Nederland 4 km Fan pagina voor alle zaalhockey zaken in Midden Nederland
Nevobo Volleybalkampen Nevobo Volleybalkampen 4 km Ontzettend gave volleybalweek in de zomervakantie!
Strandzone Haarrijnseplas Strandzone Haarrijnseplas 4 km Heerlijk zandstrand en fris zwemwater, maar weinig schaduw.
Recensies
Na een eigen positieve ervaring met de looptraining van Edwin als voorbereiding op een 10 km loop, heeft Edwin de MD1 van HC Rijnvliet in 3 trainingen bijgebracht hoe ze technischer kunnen lopen op het hockeyveld. Het waren drie gevarieerde, intensieve maar vooral ook hele leuke trainingen. De meiden vonden het erg leuk.
Na 1,5 trainen bij Edwin is nog geen les hetzelfde geweest, altijd varierend en zeer leerzaam. De groep is super gezellig en heel motiverend. Een absolute aanrader - of je nu sneller/beter wilt gaan lopen, blessure vrij of simpelweg in conditie wilt blijven - Edwin geeft je hierbij de juiste aanwijzingen en motivatie. Door Edwin en de groep heb ik nu mijn eerste halve marathon gelopen, en dan ook nog eens die van Egmond! De halve groep deed mee, dit was zo ontzettend gaaf. Nu lopen we steeds vaker off road en krijgen steeds meer plezier in het hardlopen!!
Edwin verzorgt prima bootcamp trainingen, in leuke groepen met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Voor ieder niveau is er daardoor wat te winnen. Het zijn gevarieerde trainingen die, zoals de naam beloofd, bijdragen aan kracht & conditie.
Met plezier samen verder komen! De gevorderde training is een leuke groep hardlopers met ieder haar/zijn eigen doel. Edwin helpt ons beter te lopen in een gezellige groep gelijkgestemden! Een aanrader als je verder/sneller/beter wil hardlopen.
Volgens mij kan ik kort maar krachtig zijn over Edwin's trainingen: TOP! Zijn trainingen zijn altijd afwisselend, en hij is een super motivator. Bovendien weet hij duidelijk waar hij het over heeft. Een aanrader dus.
De trailrun training van Training te velde is zeker aan te raden. Gevarieerde training, goede tips en een leuke sfeer. Zowel voor de beginnende trailrunner als diegene met iets meer ervaring.
Erg leuke en leerzame beginners clinic trailrunning gevolgd met mooie en soms pittige afwisselende trainingen op 3 mooie locaties. Edwin bedankt voor alle informatie en gezelligheid.
Professionaliteit trainen op techniek en niveau komt altijd weer samen met relativering sport moet leuk zijn op elk niveau.
Ontspannen en wel serieus. Gevarieerde instructies en trainingen. Wisselende locaties dan ontdek je weer eens wat nieuws. Kleine groepen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid