facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Play-in

Play-in

Info

Welkom bij Play-in, het grootste indoor familiecentrum van Nederland in The Wall in Utrecht!
Kom naar Kids-in, Jump-in, Climb-in of geniet in onze horeca!



"Activity Centre Play-In bestaat uit een Indoor Speelparadijs voor kinderen, een Trampoline Park, Klimmuren, een Escape Room Cube, een Arcadehal en een Virtual Reality zone! In onze vestiging bevindt zich ook een Beachbar en een op 5 meter hoog gelegen Skybar met terras, waarvandaan je een spectaculair uitzicht hebt op onze activiteiten. Voor de hele familie jong & oud is er iets leuks te beleven. En dat op een oppervlakte van maar liefst 6000m²."
Adres: Hertogswetering 173, 3543AS Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 0620460056
Stad: Utrecht
Route: Hertogswetering 173
Postcode: 3543AS


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 23:00
Zondag: 10:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: play in utrecht prijzen, play inn utrecht, play in the wall, play in the wall prijzen, play-in the wall utrecht, play in the wall openingstijden, play inn the wall, play-in leidsche rijn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jump-in Jump-in 12 meter zogenaamd de grootste trampoline park van Europe, maar klein en overvol en absoluut n...
Climb-in Climb-in 12 meter Niet te doen met kinderen. De vergrendeling van de kabels aan het tuigje vastmaken is...
Kids-in Kids-in 12 meter Wat een leuke ervaring! De vr is echt geweldig om mee te maken. Met een vr helm op be...
Biodanza Dans met Aandacht Biodanza Dans met Aandacht 769 meter Dans met aandacht, en ontwikkel je zelf door biodanza via de muziek en beweging. Elke...
Optiparts Optiparts 1 km Super uitOntwikkelde, geproduceerde en complete productenrange voor alle onderdelen v...
Paardig.nl Paardig.nl 2 km Paardenwelzijn en paardenhuisvesting
Jachttafel Jachttafel 2 km De Jachttafel is een samenwerking tussen Highland Jachtreizen en A.A.&S. Dierenprepar...
URV URV 2 km Fijne club met mensen die kennis hebben van hun vak!
Panasj Utrecht-Vechtstreek Panasj Utrecht-Vechtstreek 2 km Super Panasj Utrecht. Mijn kinderen hebben altijd genoten van de lessen en van de alt...
SIMO Champs SIMO Champs 2 km Voetbalschool voor jong en oud. www.simochamps.nl
Training te velde Training te velde 2 km Na een eigen positieve ervaring met de looptraining van Edwin als voorbereiding op ee...
Monkey Moves Uden-Veghel Monkey Moves Uden-Veghel 2 km Apeleuk dit :
Monkey Moves Amersfoort Monkey Moves Amersfoort 2 km Apeleuk dit :
Monkey Moves Dordrecht Monkey Moves Dordrecht 2 km Apeleuk dit :
Monkey Moves Zeist Monkey Moves Zeist 2 km Apeleuk dit :
Monkey Moves Maastricht Monkey Moves Maastricht 2 km Ik heb een lezing mogen veerzorgen voor de Monkey Moves franchise onderneming en daar...
Recensies
Ik vond het prettig dat er niet werd gehandhaafd op die niet werkende mondkapjes, je hebt niets aan schijnveiligheid. Wel vind ik dat ouders eens af en toe moeten gaan kijken bij hun spelende kroost ipv alleen in de koffiebar zitten. Of dat het personeel een keertje rondloopt. Er waren continu kinderen die tegen de blauwe golvende glijbaan opliepen en dan halverwege via de leuning in t midden naar beneden gingen oid. Verder vond ik het erg leuk dat er een zee thema sfeer was en lekker veel glijbanen.
Onze dochter is echt fan van Play in. Wanneer we gaan boeken we het klimmen met jumping samen. Voor iedereen alles te beleven. Muur klimmen, jumping, indoor speel, en game hal. Personeel vriendelijk en alles netjes en mooi Vaste uitje blijft play in door de vele mogelijkheden
Ik heb afgelopen zaterdag kinderfeestje van mijn zoontje bij play-in gevierd.ik ben zwaar teleurgesteld. De tafel die voor mijn zoontje was gereserveerd hing geen slingers omdat zij het vergeten waren. Het eten zouden de kinderen om 16:00 uur krijgen om 16:20 kregen ze nog niks toen ik zelf achteraan ging kwam eindelijk het eten. De kinderen mochten zogenaamd onbeperkt drinken. Voor een kan drinken moest ik 20 min wachten. Van de twee wc,s een was vies 2 keer melding gemaakt bij de kassa werd niks aan gedaan.
Onwijs leuk kinderfeestje gehad met 8 jongens van 8/9 jaar oud! Bij binnenkomst vriendelijk te woord gestaan, alles werd duidelijk uitgelegd. Daarna naar onze eigen feesttafel gelopen waar alles netjes klaar stond. Snel wat gedronken en een half uur gaan jumpen. Veel verschillende onderdelen, jongens hebben zich goed vermaakt! Daarna een klein half uurtje pauze om vervolgens een uur te klimmen. Wat een enorm succes! Allemaal heel enthousiast en continue bezig geweest. Daarna weer terug naar de feesttafel, waar op de afgesproken tijd de frietjes werden gebracht. Alles was gewoon top geregeld, wij komen zeker nog eens terug!
Wij hebben hier 2 weken geleden het kinderfeestje van onze dochter gevierd met 6 meisjes en jongens van 8 en 9 jaar. Het was allemaal goed geregeld. Bij aankomst kregen we duidelijke uitleg en een tas met de chipszakjes, de armbandjes voor het springen en het formulier voor de bestelling van het eten. De tafel was gezellig aangekleed, de taart was erg lekker, en het eten ook. Alles netjes op de afgesproken tijd. De kinderen hebben het heel erg naar hun zin gehad!
Op 18 januari 2023 een feestje hier gevierd met 6 jongens van 5 jaar in de play in. Ze hebben erg genoten van de gezellige tafel, heerlijke taart met vuurwerk, chips en frietjes die mooi op tijd kwamen. Minimaal een half uur van tevoren je bestelling doorgeven via het formulier. Vriendelijk personeel en ze hadden de kannen ranja al van tevoren klaar in de koelkast dus dat kreeg je zo mee. Een kleine tip: als je binnenkomt hangt er links heel groot een bord met 'start' erop dus ik dacht eerst even dat je daar moest inchecken, maar dat is niet zo. Je loopt rechtdoor naar het speelgedeelte ook als je voor het jumpen of klimmen gaat. Wij waren doordeweeks dus nu niet zo druk. Kan me voorstellen bij drukte dat 1 punt te weinig kan zijn om je in te checken. Maar voor ons was alles top dus volgend jaar weer en dan een half uur jumpen erbij als de jongens wat groter zijn!
Super leuk binnen speelplaats om een dagje met de kleinkinderen door te brengen, vooral als t regent. Makkelijk bereikbaar en aardige medewerkers. Top lokatie!
Samen met mijn vriend hebben wij 1 uur geklommen en 2 uur vertoeft in de arcade hal. Het klimmen was erg leuk, ook al kon ik niet vertrouwen op de kabel maar dat ligt aan mij. De arcade hal daar in tegen viel heel erg tegen. Bij bijna alle schietspelletjes deed de rechter kant het niet / niet goed. De muziek/dans dingen zijn in het japans oid dus geen idee wat je kiest of wat je moet doen, daarnaast deden deze het ook niet of nauwelijks. Het idee was leuk maar in dit geval vond ik de 17 euro voor 2 uur of 10 euro voor 1 uur echt wel veel te veel geld omdat de meerderheid niet naar behoren werkte. Ook jammer dat er weinig op de 'kinderen' werd gelet het zei door oudes of door het personeel. Ik snap waarom de helft t niet doet als ik zie hoe die kinderen met de spullen om gaan.
Ik ben niet te spreken over Play in Utrecht. We hadden een kinderfeestje gereserveerd. Er stond bij de bevestiging dat je een kwartier eerder moest zijn ivm uitleg enz. 27 nov om 13.30 uur hadden we gereserveerd en waren we dus ruim op tijd 13.15 bij de ingang, maar helaas ging het park pas om 13.30 uur open ivm Sint feestje die ze hadden gehad… hierdoor was een enorme rij en waren we pas 13.40 uur pas bij de climb wall en moesten dus nog uitleg krijgen, dit ging allemaal van onze tijd af terwijl ze zelf laat open gingen. We kregen met moeite 5 minuten extra. Ongelooflijk allemaal ook omdat het al prijzig genoeg is kregen we ook nog minder tijd door hun slechte organisatie…. Bij het winkeltje boven waar je eten en drinken kan bestellen hebben ze 3 kinderen neergezet die geen leiding hebben en de bestellingen verkeerd opnemen. Vervolgens kom je weer bij de kassa om wat anders te bestellen kijken de drie kids elkaar aan wie gaat de klant doen ?? Sorry wel slecht allemaal. Wel een leuke lokatie en mooie trampolines en climb walls….
Aangekomen bij de Arcadehal werden we niet toegelaten omdat de receptie ons niet de juiste bandjes had meegegeven. Oplossing van de niet bijster vrolijke medewerker was: 'Ik weet het ook niet, loop maar terug'. We hadden voor 2 uur toegang betaald, maar een uur is eigenlijk lang genoeg omdat je dan alles wel gezien hebt. We zijn dan ook ruim eerder weer vertrokken. Qua oppervlakte en kasten valt het naar mijn mening best wel tegen. Er wordt geadverteerd met '1300 games 2x', maar hier worden dus 2 kasten mee bedoeld waar alle games op staan. Misschien is het een goed idee om een overzicht van de games naast de kasten te hangen zodat je snel kan zien wat er allemaal op te spelen is. Verder was helaas een van de machines van Fast & Furious defect, het beeld flitste steeds aan en uit. Dit lijkt een bekend probleem, omdat een van de medewerkers af en toe tegen het scherm kwam tikken zodat het flitsen voor even stopte. Tijdens het spelen viel het scherm echter ook regelmatig uit, dan wordt racen best lastig. Ook was een van de shooters buiten bedrijf. Positieve punten zijn er natuurlijk ook. De machines worden met regelmaat afgedaan met een doekje al gaat dit niet op voor de toiletten en druk was het toch echt niet en de flipperkasten, Basket Wik en airhockeytafels waren leuk. De website belooft heel wat met woorden als 'Game Walhalla' en '300m2', maar in de praktijk maakt het de woorden en oppervlakte niet waar. Voor een keer was het leuk, maar deze Arcadehal zullen we niet snel weer bezoeken. Daarvoor is er naar mijn mening te weinig te doen, zijn de games te oud en zijn er teveel gebreken waardoor de prijs al snel veel te hoog voelt.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Play-in met het openbaar vervoer


Utrecht, Soestw./Antonius Zkh 130 meter
48
73
Utrecht, Soestw./Antonius Zkh 210 meter
48
73
Utrecht, Jazzsingel/Antonius Zkh 330 meter
11
5
Utrecht, Jazzsingel/Antonius Zkh 340 meter
11
5
Utrecht, Rijpwetering 490 meter
48
73

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid