facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jump-in

Jump-in

Info

Indoor trampolinepark in Utrecht, onderdeel van Play-in, het grootste indoor familiecentrum van Nederland!

Geschiedenis

Indoor trampolinepark in Utrecht, onderdeel van Play-in, het grootste indoor familiecentrum van Nederland!

Adres: Hertogswetering 173, 3543AS Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 030-2099920
Stad: Utrecht
Route: Hertogswetering 173
Postcode: 3543AS



op zoek naar gerelateerd: Jump XL, Jump park, Jump in Amsterdam, Play-in Utrecht, Jump SQUARE, Jump in Nieuwegein, Play-In Utrecht openingstijden, Jumpsquare Utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Climb-in Climb-in 0 meter Niet te doen met kinderen. De vergrendeling van de kabels aan het tuigje vastmaken is...
Kids-in Kids-in 0 meter Wat een leuke ervaring! De vr is echt geweldig om mee te maken. Met een vr helm op be...
Play-in Play-in 12 meter Ik vond het prettig dat er niet werd gehandhaafd op die niet werkende mondkapjes, je ...
Biodanza Dans met Aandacht Biodanza Dans met Aandacht 770 meter Dans met aandacht, en ontwikkel je zelf door biodanza via de muziek en beweging. Elke...
Optiparts Optiparts 1 km Super uitOntwikkelde, geproduceerde en complete productenrange voor alle onderdelen v...
Paardig.nl Paardig.nl 2 km Paardenwelzijn en paardenhuisvesting
Jachttafel Jachttafel 2 km De Jachttafel is een samenwerking tussen Highland Jachtreizen en A.A.&S. Dierenprepar...
URV URV 2 km Fijne club met mensen die kennis hebben van hun vak!
Panasj Utrecht-Vechtstreek Panasj Utrecht-Vechtstreek 2 km Super Panasj Utrecht. Mijn kinderen hebben altijd genoten van de lessen en van de alt...
SIMO Champs SIMO Champs 2 km Voetbalschool voor jong en oud. www.simochamps.nl
Training te velde Training te velde 2 km Na een eigen positieve ervaring met de looptraining van Edwin als voorbereiding op ee...
Monkey Moves Uden-Veghel Monkey Moves Uden-Veghel 2 km Apeleuk dit :
Monkey Moves Amersfoort Monkey Moves Amersfoort 2 km Apeleuk dit :
Monkey Moves Dordrecht Monkey Moves Dordrecht 2 km Apeleuk dit :
Monkey Moves Zeist Monkey Moves Zeist 2 km Apeleuk dit :
Monkey Moves Maastricht Monkey Moves Maastricht 2 km Ik heb een lezing mogen veerzorgen voor de Monkey Moves franchise onderneming en daar...
Recensies
zogenaamd de grootste trampoline park van Europe, maar klein en overvol en absoluut niet geschikt voor volwassenen. Als wij aangeven dat het onveilig is voor de kinderen om met 6 volwassenen daar tussen te springen en we willen annuleren word er een grote mond gegeven en word er gezegd dat we gewoon tussen de kinderen moeten springen en ons geld niet terug kunnen krijgen. Uit veiligheid toch weg gegaan maar heel slecht dat er niks geregeld kan worden met geld terug. trieste tent, absoluut geen aanrader!
Wij zijn in aardig wat trampolineparken geweest, maar dit is geen aanrader. Kleine kinderen vanaf een jaar of 3-4 lopen dwars door de oudere kinderen, wat erg onhandig is en zelfs gevaarlijk kan zijn. Bij de airbag springen de kleintjes vanaf de kleine trampoline, en direct daarnaast is de verhoging waar grote kinderen vanaf springen. Ouders mogen niet mee naar binnen. Het toezicht bestond uit 2 jonge jongens die maar een beetje rondhingen. De trampolines springen niet zo goed en bij de echte trampolines 3 stuks is het druk en moet je lang wachten voor je aan de beurt bent. Kleedhokjes of kluisjes zijn er niet. Bij de horeca moest je 10 minuten in de niet eens zo lange rij staan. Dit trampolinepark is meer om te spelen, als je wil jumpen kan je beter naar een ander park gaan.
Leuke plek om met kinderen naartoe te gaan. Het is er schoon en er liepen een aantal personeelsleden rond. De sokken die je krijgt bij binnenkomst zijn handig voor de grip. Wel redelijk aan de prijs €12,50 voor een uur springen p.p.
Slechte tent. Totaal onveilig voor kinderen. Volwassenen springen zo goed als de kinderen een gebroken been. Slechte tent. Annuleringsvoorwaarden zijn slecht. Nooit meer terug komen hier.
Leuke plek. Overzichtelijke zit plek waar je de kinderen goed in de gaten kunt houden
Wat een slechte tent. De escape room was erg kort duurde maximaal 40 minuten. Het eten duurde 35 minuten ondanks dat het rustig was. Meerdere dingen vergeten en word slecht met hygiene omgegaan. Poffertjes worden met blote handen in bakje gedaan met weinig tot geen poedersuiker En om het nog af te sluiten is het allemaal bizar duur voor de slechte kwaliteit die je krijgt.
ECHT SLECHT! Ik was met kleinkind op bezoek. Binnen 20 minuten had ze een sanitair probleem waardoor het voor hygiene van andere spelende kinderen beter was naar huis te gaan. Gemeld dat we daarom zo snel weg gingen en of ik soms een kortingsbon of iets van dien aard kon krijgen omdat 8.95 voor 20 minuten wel erg veel is. NEE was het botte antwoord. Daar doen we niet aan. Kortom, wij hebben geen enkel verstand van kinderen en dat ze soms een ongelukje kunnen hebben dat bomt ons niet.
De kinderen hebben zich hier twee uur lang heerlijk vermaakt. Ze vonden het erg leuk. Wat ons zelf wel opviel: -er werd de kinderen niet gevraagd of ze ervaring hadden met jumpen en er werd weinig verteld over de regels. Je moet wel een papier invullen dat je op eigen risico springt,maar dan is het wel fijn dat de kinderen op de risico's gewezen worden. Uiteraard hebben wij dat ook gedaan, maar wij als niet jumpers kunnen zeker dingen vergeten. -de regel die ze wel verteld werd, niet met z'n twee op een trampoline springen, hebben wij toch regelmatig zien gebeuren zonder dat daar op gereageerd werd. -de bar boven in het sky gedeelte was nog dicht. Erg jammer dat je daarvoor naar het play in gedeelte moet waardoor je zelf geen zicht meer hebt op je kind, als je alleen bent. Toen het gedeelte boven open was, waren daar een aantal dingen niet voorradig.. Verder hebben de kinderen zich wel uitstekend vermaakt, en was het lekker koel in het pand. Wat erg fijn is.
Personeel doet zijn/haar best, echter als je in het park loopt straalt het niks uit. Management, dit is om je rot te schamen, begrijp dan ook de nominaties voor leukste uitje echt niet. Vending machines leeg. Bij de bar is meer dan de helft van de producten uitverkocht 13.30 . Bij de climb-in 1 medewerker op ca 15 kinderen, waardoor niet alle attracties open konden. Bij de jump-in 1 medewerker op ca 40 springertjes. Nogmaals het personeel doet wat ze kunnen, maar het licht is aan het verdwijnen in hun ogen.
Ik was op woensdagmiddag met 3 jonge kinderen naar de mini-jump gekomen. Eenmaal aangekomen bleek dat er een grote groep tieners aan het springen waren voor een schoolreisje. En dat dus tijdens het mini-jump uurtje dat eigenlijk voor kinderen tot 7 jaar is bedoeld. Mijn 3 kleine kinderen konden dus niet rustig springen zoals bedoeld, en werden bijna omver gelopen door de tieners. Bij de kassa werd me verteld dat als ik gereserveerd had, ik wel per email op de hoogte was gesteld. Niet relaxed dus voor spontane klanten, en vind het slecht beleid van jump-in.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid