facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TopParken

TopParken

Info

TopParken heeft 17 vakantieparken in Nederland, gelegen op unieke locaties in het bos, aan het water of aan zee. Meer informatie: www.topparken.nl

Geschiedenis

TopParken heeft 16 vakantieparken in Nederland, gelegen op unieke locaties in het bos, aan het water of aan zee. Op onze parken kunt u een vakantiehuis of appartement huren of heerlijk kamperen midden in de natuur. Ook kunt u vakantiehuizen kopen voor eigen gebruik of om te verhuren.

De parken van TopParken zijn allemaal gelegen in een natuurrijke omgeving waar u prachtige fiets- en wandeltochten kunt maken. Als gast van TopParken krijgt u ook nog korting bij de leukste uitjes in de omgeving, zoals grotten, musea, dierentuinen of restaurants.

Ook op de parken zelf zult u zich niet snel vervelen. Er zijn namelijk verschillende faciliteiten, zoals restaurants, speeltuinen, zwembaden en sportvelden die uw vakantie compleet maken. Voor de allerjongsten is in het hoogseizoen het entertainmentteam van Toppe Bob aanwezig. Met hen zullen uw (klein)kinderen dansend en spelend de tijd van hun leven hebben!

Naast het huren van een vakantiehuis of kampeerplek, kunt u ook investeren in een vakantiehuis. Wanneer u één van onze moderne vakantiehuizen koopt, kunt u deze door ons laten verhuren. Door de toenemende vraag naar binnenlandse vakanties is het investeren in een vakantiehuis hét alternatief voor bank sparen ten opzichte van de traditionele beleggingsvormen. De bezetting op onze vakantieparken is hoog, waardoor u een interessant rendement uit uw investering haalt. Natuurlijk heeft u ook de keuze om uw vakantiehuis niet te verhuren. Zo kunt u zelf heerlijk genieten van uw woning en de vele mogelijkheden op het park.

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken: www.topparken.nl

Bij TopParken staat service altijd voorop; precies wat u nodig heeft om een zorgeloze vakantie tegemoet te gaan!

Producten

Recreatieparken, Recreatiewoningen, Kampeerplaatsen, Chalets, Bungalows, Vakantiehuizen, Bungalowparken, Recreatiemakelaardij, Campings, Vakantieparken



"Gelegen in de bossen van Lunteren, midden op de Veluwe, bevindt zich Landgoed de Scheleberg. Hier geniet u onbezorgd in een comfortabele accommodatie met plek voor maximaal 8 personen. De vakantiewoningen zijn smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien zodat u optimaal ontspant met uw gezelschap. De faciliteiten maken uw vakantie op de Veluwe helemaal compleet. Van een buitenzwembad, diverse sportvelden, een tennisbaan en een entertainmentprogramma tot fietsverhuur, een restaurant en bar. Ons vakantiepark op de Veluwe ligt in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland en is een bezoek meer dan waard. Wandel langs zandverstuivingen, bossen en heidevelden of volg de fietsroutes. Het is ook mogelijk om een vakantiewoning te kopen."

"Gelegen in de bossen van Lunteren, midden op de Veluwe, bevindt zich Landgoed de Scheleberg. Hier geniet u onbezorgd in een comfortabele accommodatie met plek voor maximaal 8 personen. De vakantiewoningen zijn smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien zodat u optimaal ontspant met uw gezelschap. De faciliteiten maken uw vakantie op de Veluwe helemaal compleet. Van een buitenzwembad, diverse sportvelden, een tennisbaan en een entertainmentprogramma tot fietsverhuur, een restaurant en bar. Ons vakantiepark op de Veluwe ligt in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland en is een bezoek meer dan waard. Wandel langs zandverstuivingen, bossen en heidevelden of volg de fietsroutes. Het is ook mogelijk om een vakantiewoning te kopen."
Adres: Immenweg 15, 6741KP Lunteren
Telefoonnummer: +31 88 500 2424
ln.nekrappot@gnitekram
Stad: Lunteren
Route: Immenweg 15
Postcode: 6741KP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: topparken eigenaar, topparken te koop, topparken limburg, topparken eigenaar overleden, topparken lunteren, topparken crimineel, topparken noordwijk, topparken hoofdkantoor
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Landgoed de Scheleberg Landgoed de Scheleberg 121 meter Voor het bedrag wat we hebben neergeteld voor 14 dagen in een huisje met deluxe spa, ...
Landgoed De Leperkoen Landgoed De Leperkoen 2 km Prachtige plek om tijd met familie door te brengen. Rust, natuur, wandelen, fietsen. ...
Recensies
We hadden een huis gehuurd. Ruim, met een mooie ruime tuin en van alle gemakken voorzien. Incl. een goede sauna. Goede bedden, schoon en compleet ingericht. Voor de airco en de sfeergashaard moet je apart betalen. Hier en daar wat kleine puntjes als het gaat om onderhoud, maar niets ernstigs. Het park is best groot, maar waar wij zaten merkte je daar niets van. Prettige medewerkers. Park ligt in een bosrijke omgeving, waar je best een behoorlijke wandeling kunt maken. Een minpuntje is de omvang van het zwembad. Naar onze mening wat klein voor zo'n groot park. Wel een apart peuterbad. Maar al met al, heel tevreden.
Hotelkamer heeft geen bedopmaak en handdoek service. Geen ontbijt, restaurant gaat om 12 uur open. Kamer mooi en schoon, wel donker. Park ruimtelijk en goed onderhouden. Beloopbaarheid van de buurt: Nette paden, goed onderhouden Bijzondere details: Geen fietsenstalling.
Mooie accommodaties , prachtige omgeving, vriendelijk personeel, zwembadje om af te koelen :- Absoluut de moeite waard! Wel jammer dat, op het moment dat wij er waren, de horeca dicht was. Er waren wel foodtrucks maar die gingen open vanaf 16:00uur. Overdag kon je, ook bij het zwembad, niets nuttigen. Het zwembad was wel heel fijn. Goede stoelen, lekker verwarmd, het was niet groot, maar wel fijn! Tip voor het park: Plak strips op de douchedeuren omdat die veel water doorlaten door de kieren bij de deur.
Het park is goed verzorgd. Maar de huisjes zijn slecht Douche deuren sluiten niet goed waardoor water er buiten ligt. Magnetron is los in de kast en lampen zijn kapot. Het restaurant is niet open en krijg te horen dat er een gaslek is maar daar heb ik mijn twijfels over. Ik denk dat het toch iets anders is. Zijn er al een week Dit had allang opgelost kunnen worden Dit was de 1e keer bij toppark scheleberg maar ook de laatste keer. Dit hadden ze moeten vermelden bij het boeken. Je wilt toch een keer naar het restaurant als je vakantie hebt Wat slecht geregeld door dit bedrijf
Heel net park. Ziet er allemaal keurig onderhouden uit. Echter vind ik in de huisjes zelf dat er wel wat verbeterd kan worden. De TV werkt erg slecht, hij valt iedere keer uit. Er is iemand voor geweest, maar daarna was het helaas niet verholpen. Meerdere glazen stonden kapot in de kastjes, wat we gelukkig op tijd merkten. Ondanks wat ongemakken, is de chalet heel keurig en sfeervol ingericht. Het park heeft een restaurant met snackbar, een buitenzwembad, speeltuin en kidsclub. Helaas is er geen winkel, alleen een automaat met hoognodige artikelen. In Lunteren en Ede zijn voldoende supermarkten, maar wel gesloten op zondag. Iets om rekening mee te houden.
Wij zaten in een huisje aan het bos met de paasdagen, wat heel fijn was. Heel lekker zacht weer met een zonnetje! Het ziet er allemaal erg leuk en huiselijk uit. De kamers zijn wel wat aan de kleine kant maar we hebben ons hiermee uit de voeten geholpen. De jaccuzzi jets werden door de kracht van het water eruit geblazen. De sauna moet je echt een paar uur van tevoren aan zetten en dan komt ie op een temperatuur van 80graden. Grootste ergenis was de mierenplaag. Al het eten werd genuttigd door de mieren, dat is lastig als er GEEN winkel op het park zit . Uiteindelijk heeft iemand van het restaurant contact gekregen met de manager van het park omdat de receptie om 17uur dicht is. Ja we weten dat het in een bosrijke omgeving is.. naden dichtkitten zou ook al heel veel schelen.. misschien tot ziens. Activiteiten in de buurt: Genoeg te doen voor kinderen van elke leeftijd . Eten en drinken: Bij de speeltuin was geen gelegenheid om koffie te drinken ondanks de vele tafels en stoelen. Wel frisdrank en patat.
Prachtig park met veel groen en fijn zwembad voor de kinderen. Mijn moeder van 80 had de boeking gedaan, zijn miste informatie over de inrichting van het huisje soort koffiezetapparaat, oven e.d.. Vast wel terug te vinden op de site van voor een pensionada te moeilijk. Dame aan de balie bij inchecken had ook weinig informatie te vertellen.
Het huisje was op zich prima wel flink verouderd en veel beschadigen aan muren deur en vloer. Helaas wel een mieren invasie en dat werd opgelost met 1 lokdoosje Niet echt afdoende. Gelukkig later na de klacht per mail beter opgelost maar erg laat en vervelend dat je aan de receptie niet adequaat geholpen wordt. Zwembad was dicht ondanks hetgeen er op de website stond is inmiddels aangepast. Was voor ons de reden hier te boeken. Slechte matrassen, schimmel in de douche en geen adequate reactie of oplossing bij de receptie. Schoonmaken hadden we zelf maar gedaan. Actie kwam pas na een schriftelijke klacht. Dat is erg jammer. We kregen een leuk pakket asngeboden met lekkere dingen en mokken ed. Dat gebaar stellen wij erg op prijs. De geboden korting middels een voucher is een beetje raar. Je moet dan weer een vakantie boeken terwijl je dat eigenlijk niet wil, weer geld uitgeven aan een organisatie die je klachten niet adequaat en tijdig afhandelt. Dus nee voor ons voorlopig geen Topparken meer. Leuk dat Topparken reageert maar bel of mail mij dan. Er is mail contact geweest maar jullie bieden geen redelijke oplossing. De website is aangepast en dan ontkent Topparken het probleem en ligt alles aan de klant. Zeer teleurstellend en ook niet wat ik gewend ben uit het verleden.
Mooie en rustige locatie. Huisje erg netjes. De omgeving is geweldig. Vooral voor fietsers en wandelaars. Personeel bij het inchecken kwam niet echt vriendelijk over. De twee jongens bij de snackbar kunnen ook nog wat leren over klantvriendelijk. Al met al zouden wij nog wel eens naar dit park gaan!Kamers: 4/5
Prachtig park in een mooie omgeving! Wij hadden een luxe huisje met jacuzzi en sauna , zag er allemaal keurig uit. Enige minpuntje was dat het restaurant was gesloten maar dit hadden ze bij het inchecken netjes gecommuniceerd en dat er food trucks stonden, alleen bij het halen van patat was er al veel op en dat was wel jammer. Maar verder echt een schitterend weekend gehad!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid