facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landgoed De Leperkoen

Landgoed De Leperkoen

Info

Landgoed de Leperkoen voor zakelijke klanten en particulieren

Geschiedenis

Landgoed De Leperkoen bestaat uit 32 HA bos en weide met een landhuis uit 1917, enige verscholen caravans en een openlucht zwembad. U geniet er volstrekte privacy en u heeft een majestueus uitzicht op vallei en bossen. Het landhuis wordt verhuurd aan particuliere en zakelijke klanten. Ook voor feesten en partijen biedt het landhuis een sfeervolle ambiance.

Adres: Vijfsprongweg 25, 6741 JA Lunteren
Telefoonnummer: 0318-482223
Stad: Lunteren
Route: Vijfsprongweg 25
Postcode: 6741 JA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Landgoed de Scheleberg Landgoed de Scheleberg 2 km Voor het bedrag wat we hebben neergeteld voor 14 dagen in een huisje met deluxe spa, ...
Landgoed De Scheleberg - Nummer 379 Landgoed De Scheleberg - Nummer 379 2 km Er mankeert hier nogal iets aan efficiëntie.. schoonmaak.. en controle daarop.
TopParken TopParken 2 km We hadden een huis gehuurd. Ruim, met een mooie ruime tuin en van alle gemakken voorz...
Recensies
Prachtige plek om tijd met familie door te brengen. Rust, natuur, wandelen, fietsen. Het huis zelf is oud en comfortabel. Ruime slaapkamers, goede bedden, fijne keuken. Kortom, heerlijke plek voor jong en oud!
Leuk huisje, prettige kamers. Ik snap alleen niet waarom de wasbakken om je handen te wassen een losse hete en koude kraan hebben. Er zouden leperkoenen in dit gebied wonen, die heb ik niet gezien wel kabouters en een dwerg die boos werd toen ik goedemorgen zei. Dat was wel jammer.
Prachtig mooie plek midden in het bos. Wij waren er omdat het als trouwlokatie was ingericht. Prachtig.....
Hier huizen op een aantal geheime plekjes nog echte leprechauns en ik kan het weten want ik heb ze in 1966 zelf gezien. Een prima lokatie om in het hotel of één van de huisjes eens lekker echt tot rust te komen.
Het landhuis Leperkoen is een oud gebouw en dat merk je o.a. aan de inrichting en de gehorigheid. Maar dat heeft juist ook weer charme. Je waant je daardoor in een compleet andere wereld, waarbij ook de omgeving en het uitzicht daarop zijn steentje bijdraagt. Ik heb er een goed weekend gehad met de groep waar ik mee was.
Ontzettend mooi terrein waar heerlijk gewandeld kan worden. Goed onderhouden maar niet te strak, lekker natuurlijk. Een heerlijke rust en erg aardige mensen.
Heerlijke bruiloft gehad, alleen jammer dat de eigenaressen ons beschadigingen in onze schoen wou schuiven terwijl er foto’s zijn dat dit niet het geval is erg jammer en onnodig.
Mijn hele jeugd geweest iedere 2 jaar met de hele familie. En een geweldige tijd gehad, super mooie herinneringen gemaakt en de familie zien groeien. Speciale plek met een plekje in mijn hart
Aanrader! Heerlijke plek als je midden in de natuur wilt zijn.
Hele fijne accommodatie, ik kom graag weer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid