facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landgoed de Scheleberg

Landgoed de Scheleberg

Info

Zorgeloos genieten op een Toplocatie! Midden in de prachtige natuur van de Veluwe. U kunt hier heerlijk tot rust komen.

Geschiedenis

Zorgeloos genieten op een Toplocatie! Midden in de prachtige natuur van de Veluwe. U kunt hier heerlijk tot rust komen.



"Gelegen in de bossen van Lunteren, midden op de Veluwe, bevindt zich Landgoed de Scheleberg. Hier geniet u onbezorgd in een comfortabele accommodatie met plek voor maximaal 8 personen. De vakantiewoningen zijn smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien zodat u optimaal ontspant met uw gezelschap. De faciliteiten maken uw vakantie op de Veluwe helemaal compleet. Van een buitenzwembad, diverse sportvelden, een tennisbaan en een entertainmentprogramma tot fietsverhuur, een restaurant en bar. Ons vakantiepark op de Veluwe ligt in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland en is een bezoek meer dan waard. Wandel langs zandverstuivingen, bossen en heidevelden of volg de fietsroutes. Het is ook mogelijk om een vakantiewoning te kopen."
Adres: Immenweg 15, 6741KP Lunteren
Telefoonnummer: 088 500 2470
ln.grebelehcsed@ofni
Stad: Lunteren
Route: Immenweg 15
Postcode: 6741KP



op zoek naar gerelateerd: landgoed de scheleberg plattegrond, landgoed de scheleberg boskamer, landgoed de scheleberg permanent wonen, scheleberg lunteren te koop, landgoed de scheleberg zoover, adres landgoed de scheleberg, landgoed de scheleberg restaurant, immenweg 15 lunteren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TopParken TopParken 121 meter We hadden een huis gehuurd. Ruim, met een mooie ruime tuin en van alle gemakken voorz...
Landgoed De Leperkoen Landgoed De Leperkoen 2 km Prachtige plek om tijd met familie door te brengen. Rust, natuur, wandelen, fietsen. ...
Recensies
Voor het bedrag wat we hebben neergeteld voor 14 dagen in een huisje met deluxe spa, hadden we serieus meer verwacht van de schoonmaak. De vloer was helaas zo vies, dat onze dochter bij het kruipen telkens haar kleding zwart had van de vloer. We hebben zelf maar de dweil erdoorheen gehaald. Op het oog lijkt alles schoon, maar dat is het niet. Badkamer kitranden zit schimmel. Douche in het huisje is zo glad, dat de een na het andere kind viel. Bedden, superzacht. Na 2 weken had ik echt pijn in mn rug en heupen, maar is maar net wat je fijn vind. Ook de horeca mag echt wel beter. Het grote restaurant heeft geen airco, en dat was niet uit te houden met 35 graden buiten. We zaten binnen ivm de wespen en 5 kinderen die we bij ons hadden. De eerste keer dat we daar hebben gegeten, kregen alle kinderen wel hun eten, maar wij werden vergeten. Dat was vreemd. We kregen ook geen excuses oid. Eten was wel goed. Dan het restaurantje bij het zwembad. Daar werken lieve mensen. Begaan met de gasten, ook vanwege de vele wespen en wespensteken ed. Niet beroerd even te helpen en in oplossingen te denken. De grond bij het terras is vies, door morsen ed van drinken, ijsjes, waardoor je dus met je blote voeten in slippers een prooi was voor wespen. Een keer de hoge druk reiniger erover zou geen overbodige luxe zijn. Meer toiletten bij het zwembad mag ook wel. Er is 1 toilet aanwezig en die is echt niet meer schoon na een dagje zwembad.... brrr... Er was genoeg plek bij het zwembad. Zwembad was schoon. Fijn zwemmen, peutergedeelte met zware hekken afgesloten van het grote zwembad. Speeltuin is nieuw, kids hebben zich goed vermaakt. Voor de rest kun je vanalles huren, maar vonden wij wel duur. Al met al is 2 weken net wat lang, 10 dagen is echt meer dan genoeg. Wij waren hier voor de 2e keer, met 5 kids, maar het huisje was voor ons echt te klein. 3 sterren dit keer. Speeltuin: Nieuw en leuk voor de kids. Toiletten: 1 toilet bij het zwembad. Slot werkt niet goed. In het huisje hadden we 2 toiletten, wel nodigen 7 mensen. Toiletten waren in het huisje netjes.
Hebben op dit Park Scheleberg een 4 persoons Deluxe chalet met omheinde tuin geboekt , aangezien we 2 honden hebben. Geboekt voor 1 week in Augustus. Bij aankomst op het park eerst gemeld bij de receptie. Daarna de sleutel, en andere belangrijke informatie ontvangen. Met de auto het park op richting ons huisje. Makkelijk te vinden met de afgegeven plattegrond. Eigen parkeerplaats bij het huisje. Bij binnenkomst eerst alles even gecontroleerd. Alles zag er proper en schoon uit. Kan niet anders zeggen dan dat dit een zeer mooi onderhouden en schoon huisje was. Goede bedden. Airco unit ook aanwezig in dit huisje. Maar daar moet je wel eerst bij de receptie een kastje ophalen. Kosten zijn €5,= per dag voor airco gebruik. Hebben het gedurende de week erg naar ons zien gehad in ons huisje. Lag aan de buitenkant van dit park. Dus zo met twee benen met onze honden in het bos. Schitterende omgeving om te wandelen en/of te fietsen in dit zeer bosrijke gebied. Ook alle parkfaciliteiten zijn top. Voor ons des te meer reden om naar dit mooie park terug te komen. Geschiktheid voor honden: Het was voor ons dus ook een bewuste keuze om voor dit mooie Topparken park De Scheleberg te kiezen. A] dat we onze twee honden konden meenemen naar dit park. B] de bosrijke omgeving. Zeer snel met de honden in het bos. LET OP: Honden moeten wel aangelijnd blijven in het bos. Ook niet raar met de diversiteit aan dieren in het bos.
Het is een erg leuk en mooi park. Het zwembad en speeltuin is voor ons als stel met kinderen ideaal. Helaas vond ik onze villa niet super schoon. Iets wat je wel verwacht bij de prijs die wij betaald hebben. Daarnaast ook vrij bijzonder dat je ook nog 5 euro per dag voor de airco moet betalen. Helaas was ook de vaatwasser heel erg vies. Wij hebben deze zelf schoongemaakt zodat hij hopelijk niet meer stonk en daarbij de vaat ook schoon werd. Helaas mocht dit niet baten en hebben wij de service dienst opgeroepen. Deze vriendelijke man heeft er naar gekeken, had nog nooit zo’n schone vaatwasser gezien, kon er niet veel mee. Hij zou kijken naar een beetje glansmiddel die wij helaas nooit meer gezien hebben. Dit eindigde dus in heel de week met de hand afwassen. Toch ook heel jammer in je vakantie! Ook nog als tip meegegeven om de filters van de afzuigkap te vervangen. Die stonk ook echt! Uitzicht op het bos was geweldig! Groetjes, Huisje 519
Wat een tegenvaller. Prima ligging aan het water Voorkeursboeking tegen betaling Bij inchecken om kwart voor drie in de stromende regen moesten we later na drieënmaar terug komen voor de sleutel, niet echt gastvrij. Dinsdag begaf de verwarmingsketel het en die is uiteindelijk na meerdere keren doorgeven en langskomen van personeel pas vrijdagmiddag echt hersteld. Geen tegemoetkoming verder of kijken of er een andere accommodatie was, dus regelmatig koud huis en koud water. De magnetron was kapot, de terrasdeur ging niet open, de meubels waren versleten, gat in de vitrage, geen overgordijnen en het zeil in de woonkamer kwam omhoog waardoor er struikel gevaar was. De douchedeur sloot slecht waardoor de badkamer vaak nat was, geen dweil om te drogen. Het restaurant viel tegen, matige bediening en niet het eten dat besteld was. Kortom een enorme tegenvaller. Wel was het park sfeervol versierd in kerstsfeer.
Top weekend gehad. Super Deluxe bungalow op en top schoon, mooi net meubilair, schoon sanitair. Jacuzzi buiten stond al lekker te bubbelen. Ook welkomstpakket met lekkere rituals-producten was een heerlijke bijkomstigheid. Lekker gegeten in het parkrestaurant wat gerund word door Aziatische mensen. Voor ons een feest, eindelijk eten zoals we dat in de randstad gewend zijn ;- Heerlijk verwarmt schoon buitenbad! Leuke speeltuin en airtrampoline aanwezig voor kinderen. Prijzen snackbar erg schappelijk. Ons gezelschap heeft heerlijk genoten op dit park! We komen graag terug.
Huisjes staan echt 3 meter naast elkaar. Deluxe huisje is oke, niet écht schoon. Receptie mevrouw kwam niet geïnteresseerd over. Ons terrasje stond onder een eikelenboom dus wij konden niet buiten zitten want gebombardeerd door eikels. Foto's geven een heel ander beeld, jammer. Eigenlijk misleiding. Wij zijn hierom zoveel mogelijk buiten het park geweest, leuke omgeving.
Heel veel harde vuurwerkgeluiden rondom park op oudejaarsavond. Wordt gepromoot als vuurwerkvrij, maar ligt te dicht bij dorpen waar carbidschieten nog bestaat om echt een rustig park te zijn met oud&nieuw. Park zelf is gevarieerd, gedeelte ruim opgezet, maar 2e gedeelte is erg dicht bebouwd. Personeel aardig. Voor ons zonde geld, zelfde luide knallen op afstand als thuis. Alleen meer... Hond erg ongelukkig en gestressed. Inchecken goed maar ouderwets met grabbelen in bakken met sleutels. Tijdens wachten mogelijkheid iets te nuttigen, erg aardig. Restaurant mooi ingericht, weinig personeel.
Prachtig Park met zeer attent en vriendelijke werknemers. Met name de buitengewone vriendelijk mensen en zeker ook de kwaliteit van het restaurant dragen daar in zeer hoge maten aan bij . De keuze van de enorme diversiteit van de heerlijke gerechten van goddelijke Aziatisch gerechten tot een verrukkelijke gehaktbal zorgen ervoor dat dit park met kop en schouders boven de andere uit steekt. Alles even lekker en dat geserveerd met de stralende lach van de restaurant eigenaresse en haar personeel maakt het verblijf op dit park helemaal af. Bedankt en hopelijk gauw weer tot een smakelijk weerzien. Groet Peet en Jacq
Wat een heel leuk park, ook zeker voor de kinderen. Je loopt vanaf het park zo de bossen in. Er is meer ruimte tussen de huisjes vergeleken met een ander park van Topparken. Er is veel te doen in de omgeving. Wij hadden een heel leuk huisje met een afdak. Dat was maar goed ook, anders hadden wij behoorlijk veel eikels op ons hoofd gekregen. Goede matrassen op de bedden. Het huisje 677 voor 4 personen was heel gezellig ingericht. Wij komen hier zeker terug.
Leuk park met prachtige huisjes. Wij zijn een weekendje met vrienden hier geweest en hadden een luxe 8 persoonshuisje inclusief sunshower, jacuzzi en sauna. Het welkomstpakket is zeer netjes, bedden opgemaakt, toiletrollen, rituals showerpakketje, afwasspullentjes . Het is tevens een leuke omgeving om te wandelen 40 minuten naar het midden van Nederland. Albert Heijn is op 7 minuten rijden, ideaal voor de boodschappen. Wel eigen handdoeken meenemen:-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid