facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Toko Deli

Toko Deli
Adres: Gevers Deynootweg 980 , Den Haag 2586 BW, NL
Telefoonnummer: 070 355 8557
Stad: Den Haag
Route: Gevers Deynootweg 980
Postcode: 2586 BW



op zoek naar gerelateerd: Toko Den Haag, Toko Scheveningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Poetri Ajoe Poetri Ajoe 3 km Zeer authentieke Javaanse keuken met fantastische smaken waar alles klopt in de gerec...
Toko Sawa Toko Sawa 3 km Leuke kleine zaak! Vooral gericht op afhaal. Wel 2 leuke tafels. Gezellig ingericht. ...
Walong Walong 3 km Smakeloos voedsel. Mooie foto's...maar daar kan ik niet van eten. Nooit meer!
Seleraku Seleraku 3 km De baso is net zoals in Indonesië, de smaak van de gerechten is authentiek. De eigena...
The Raffles The Raffles 3 km Vanwege corona afgehaald. Smakelijk eten, heeft duidelijk een diepere smaakdimensie d...
Didong Didong 3 km Als je ECHT Indisch thuis wilt eten stel hier je rijsttafel samen, warm ze thuis in d...
Keraton Damai Keraton Damai 3 km Vandaag voor het eerst in dit restaurant gegeten. We hadden niet gereserveerd maar ge...
Bumburumba Bumburumba 4 km Vandaag 2 juli 2023 hier met zijn drieën gegeten. Super snel en overheerlijk. Het be...
Restaurant Frederik Restaurant Frederik 4 km Twee keer eerder hier wezen eten omdat het eten lekker was, echter bij de derde keer ...
Isaku-Iki Isaku-Iki 4 km Lekkere soto ajam. hoofdgerecht Was matig tot zeer matig zeker niet bijzonder. Ik vin...
Toko Cendana Toko Cendana 4 km Bijna alles geproefd en het was allemaal heerlijk! Voor mij, tot nu toe, van alle I...
Café 2005 Café 2005 4 km Binnenkort lekker Soto eten. Had een leuke kennismaking vandaag. Selamat Tahun Baru....
Sayang Sayang 4 km Op zoek naar echt Indonesisch eten? Gevonden bij toko Sayang. Goede smaak, nasi kuni...
Restaurant Bogor Restaurant Bogor 4 km Héérlijk! Klein maar fijn restaurantje =huiskameridee & zeer vriendelijke bedieni...
Garoeda Garoeda 4 km Gegeten in het nieuwe garoeda. Ik had verwacht dat het na de make-over een super hipp...
Dayang Dayang 4 km Vroeger kwamen we vaker in de Wagenstraat, waar er meer zitruimte was, je een biertje...
Trio Trio 4 km Echt Indonesisch, druk bezochte vooral Indonesische gasten, toen wij er waren voor lu...
Srikandi Srikandi 5 km voor een Indo is Srikandi voor mij een goed Indisch restaurant, goeie saté,vanavond h...
Recensies
Gisteren twee maaltijden afgehaald. Indonsisch eten is mijn favoriet. Belangrijk: de maaltijden waren goed op temperatuur niet te warm zoals het hoort met Indonesisch eten. Het geheel is goed op smaak. De "rendang" een pittige en een zoete combinatie. Heerlijk op de pier alles tot de laatste rijstkorrel opgegeten! En dat doen ze al zo'n dertig jaar!
Altijd als ik Scheveningen bezoek, loop ik even door naar de supermarkt, waar je naast je boodschappen of een ijsje ook verrukkelijk Indisch eten kunt kopen! Ze hebben zelfs wel eens een prijs gewonnen voor de lekkerste toko van Nederland.
Prima Toko. Malan doeloe. Alle bekende gerechten zijn te krijgen. Smoor rund en kip. Pittig. Kruiden voor een gezonde bloedsomloop. Populair bij de sportieve jongeren. Eet smakelijk.
Deze toko is wat mij betreft de lekkerste van Den Haag. Ik heb gister overheerlijke nasi rames gehaald. Ik heb weer gesmuld, een dikke pluim!
Wij hebben reeds eerder besteld, zo lekker jullie rendang en smoor, mensen wij hebben weer een rijsttafel voor de Kerst besteld, diner thuis wel op restaurant niveau Grt Lo Scheveningen
Na een teleurstellende ervaring een klacht ingediend. Daar werd snel op gereageerd met erkenning en een compensatie voorstel. Goede communicatie en service. Eten is geweldig en veel diversiteit in smaakbeleving. Porties zijn ruim voldoende.
Fantastische toko, denk de beste van Den Haag. Super lekker en vers eten echt indonesische smaak. Lieve bediening, bediening is wat op leeftijd maar weegt niet op tegen deze smaak sensatie. Gerechten worden vers gemaakt en goed verpakt. Dus niet voor ongeduldige mensen, die kunnen beter naar de Mc Donald gaan. Wij hebben er 1 uur rijden voor over !!!
Halen hier regelmatig een Indische rijsttafel en zijn nog nooit teleurgesteld! Gerechten zijn altijd vers en gevarieerd en kunnen naar ieders wens pittig of milder zijn. Met de ruime openingstijden, is het altijd mogelijk om hier een goede en snelle maaltijd te halen. Voor mij een van de beste toko's van Den Haag.Een echte aanrader!
Mmm net heerlijk gegeten na een lange rit naar huis. Voortreffelijk eten..zeker in kwaliteit prijs verhouding prima. Hier bij ons betaal je dit ook. Mocht voldoende gerechten kiezen ,tempeh tofu, kentang en nog veel meer. En verrassend heerlijk pittig, Just the way I like IT. Jammer dat ik erg ver weg woon.
Wij stonden daar met ons gezin man, vrouw en meisje van 3 te wachten na dat we netjes gegroet hadden bij binnenkomst vd toko. Er stond 1 vrouw achter de balie die niet terug groette terwijl ze ons wel had gezien en ons de hele tijd genegeerd heeft en ons gewoon niet wilde helpen! Er waren geen andere klanten en de medewerkster schoof wat papiertjes van links naar rechts op de toonbank, alsof ze het er maar druk mee had. Na een paar minuten zijn we maar weggegaan. Eén ster is nog teveel. Wij houden van Indisch eten en wonen op Scheveningen, maar we komen daar nooit meer. Wat een arrogantie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid