facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Garoeda

Garoeda

Info

"Bungkusan" bezorgingsdienst van restaurant Garoeda, Den Haag.

Geschiedenis

Bungkusan Garoeda, bezorgt de beste saté's en/of gerechten in Den Haag die op een authentieke Indonesische manier wordt bereid .

Onze saté's/gerechten worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig vlees (halal) en worden gekruid, gestokt en gegrild op zeer ambachtelijke wijze.

De in huis gemaakte ketjap/pindasaus is uniek: De pinda's worden in huis geroosterd, gemalen en worden uiteindelijk met een speciale kruidenboullion tot saus gemaakt.

Naast onze authentieke sate's, bezorgen wij ook diverse samengestelde schotels met Bami/Nasi Goreng, Nasi Koening, Lontong of Witte Rijst en ook vegetarische variaties zijn mogelijk.

Bungkusan Garoeda, onderscheidt zich door de verfijnde authentieke Indonesische smaak. Simpel, top kwaliteit en de beste service.

"Salamat makan"



"Volgens concept van de andere Ron Gastrobars Indonesia van topkok Ron Blaauw en zijn executive chef Agus Hermawan biedt Garuda verfijnd Indonesisch eten, op creatieve en moderne wijze gepresenteerd maar met de authentieke smaken, van streetfood tot rijsttafels! Garuda by Ron Gastrobar ademt het typisch Indonesisch Senang-gevoel."
Adres: Kneuterdijk 18 , Den Haag 2514 EN, NL
Telefoonnummer: 070 346 5319
ln.adeorag@ofni
Stad: Den Haag
Route: Kneuterdijk 18
Postcode: 2514 EN


Openingstijden

Maandag: 11:00-23:00
Dinsdag: 11:00-23:00
Woensdag: 11:00-23:00
Donderdag: 11:00-23:00
Vrijdag: 11:00-23:00
Zaterdag: 11:00-23:00
Zondag: 11:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: garoeda den haag menukaart, garoeda gesloten, garoeda rijsttafel, garoeda den haag openingstijden, garoeda wiki, garoeda den haag gesloten, garoeda den haag parkeren, garoeda weer open
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trio Trio 263 meter Echt Indonesisch, druk bezochte vooral Indonesische gasten, toen wij er waren voor lu...
Dayang Dayang 315 meter Vroeger kwamen we vaker in de Wagenstraat, waar er meer zitruimte was, je een biertje...
Café 2005 Café 2005 516 meter Binnenkort lekker Soto eten. Had een leuke kennismaking vandaag. Selamat Tahun Baru....
Srikandi Srikandi 593 meter voor een Indo is Srikandi voor mij een goed Indisch restaurant, goeie saté,vanavond h...
Bumburumba Bumburumba 593 meter Vandaag 2 juli 2023 hier met zijn drieën gegeten. Super snel en overheerlijk. Het be...
Isaku-Iki Isaku-Iki 621 meter Lekkere soto ajam. hoofdgerecht Was matig tot zeer matig zeker niet bijzonder. Ik vin...
Restaurant Frederik Restaurant Frederik 711 meter Twee keer eerder hier wezen eten omdat het eten lekker was, echter bij de derde keer ...
Moksi Moksi 900 meter Al jaren kom ik daar, via het werk, en een aanrader voor iedereen! Mee naar huis neme...
Moksi Moksi 902 meter Ik kom hier al 20+ jaar. Lekker eten, enorme porties en supervriendelijke mensen. Mok...
Seleraku Seleraku 921 meter De baso is net zoals in Indonesië, de smaak van de gerechten is authentiek. De eigena...
The Raffles The Raffles 922 meter Vanwege corona afgehaald. Smakelijk eten, heeft duidelijk een diepere smaakdimensie d...
Restaurant Bogor Restaurant Bogor 1 km Héérlijk! Klein maar fijn restaurantje =huiskameridee & zeer vriendelijke bedieni...
Ratu X raja Ratu X raja 1 km Het beste restaurant van Den Haag. Fantastisch en bijzonder eten. Neem de tijd om te ...
Toko Cendana Toko Cendana 1 km Bijna alles geproefd en het was allemaal heerlijk! Voor mij, tot nu toe, van alle I...
Keraton Damai Keraton Damai 2 km Vandaag voor het eerst in dit restaurant gegeten. We hadden niet gereserveerd maar ge...
Sayang Sayang 2 km Op zoek naar echt Indonesisch eten? Gevonden bij toko Sayang. Goede smaak, nasi kuni...
Didong Didong 2 km Als je ECHT Indisch thuis wilt eten stel hier je rijsttafel samen, warm ze thuis in d...
Walong Walong 2 km Smakeloos voedsel. Mooie foto's...maar daar kan ik niet van eten. Nooit meer!
Recensies
Gegeten in het nieuwe garoeda. Ik had verwacht dat het na de make-over een super hippe moderne tent zou zo zijn geworden, met kleine gerechtjes in trendy klein serviesjes opgemaakt met heel veel gedoetjes. Dat was niet zo. De make-over is stijlvol uitgevoerd, de tempo doeloe is er niet meer, het interieur is veranderd en gemoderniseerd maar wel erg warm en stijlvol gehouden. De kaart was vroeger een waslijst aan gerechten en rijsttafels is nu super klein. Een paar voorgerechten, 1 rijsttafel, een paar shared-diner gerechten. Het eten, en daar gaat het om, was super lekker. Een paar voorgerechten gegeten. Klein maar fijn en lekker, zo was de loempia maar één hapje, maar wel lekker. De proeverij van saté was uitmuntend. De rest was ook heerlijk. Ze doen wel aan ‘shifts’ daar ben ik nooit een voorstander van maar deze shifts zijn zo’n twee en een half uur en hadden er beslist geen last van. Een puntje van kritiek heb ik wel. Als je met 3 of 4 personen komt eten en je wordt aan twee-twee persoons ronde tafeltjes gezet is dat zeer onprettig, dat eet niet gezellig en niet handig. Verder niets dan lof. Wij komen terug. En we kwamen terug: De rijsttafel was heerlijk en gevarieerd. Lekkere smaken in smaakvolle bakjes. De tafel stond vol. De rijst had iets warmer gemogen. En overweeg nog eens de ronde tafeltjes. Staat leuk. En misschien kan je we meer van kwijt dat langwerpige, economisch, maar het is in praktijk best wat onhandig.
Marktabak was droog, terwijl dit eiergerecht sappig moet zijn. Saté babi was niet gemarineerd zoals dat wel hoort in de Indische keuken. Het vlees was te vet en had te grote stukken aan het stokje geregen. Misschien is buikspek voor sate babi niet de juiste keuze. De atjar ketimoen was lekker en de longtong goed. De ketjapsaus maakte de smaak van het saté gerecht, maar ik proefde geen authentieke kruiden. De saus was zoutig en een beetje bitter. Dit nieuwe restaurant doet aan fusion koken, dat hoeft geen probleem te zijn maar het smaakte niet Indonesisch en ze maken de taugé niet schoon. Er werken veel Hollanders in de keuken van Garuda, daar gaat het denk ik mis. Ik raad aan om voor de echte Indische ervaring bij de buren van restaurant De Poentjak te reserveren. Het personeel van Garuda was wel super vriendelijk. Verder vond ik het vreemd dat ze het restaurant vernoemd hebben naar de mythische gevleugelde Garuda maar dat er dan een Barong draak als icoon wordt gebruikt.
Samen met een tafelgenote hier de lunch gebruikt. Gestart met een kommetje Soto gevolgd door een heerlijke rijsttafel. De lunch afgesloten met koffie en spekkoek. De rijsttafel was overheerlijk en de saté Kambing van geit, zoals het hoort. Een extra portie bijbesteld. Wij misten wel de Indonesische sfeer van vroeger.
Echt bijzonder lekkere Indonesische gerechten met een twist! Het is wat duurder maar je krijgt er ook echt heerlijk eten voor met een fijne sfeer.Eten: 5/5
Het ziet er allemaal prachtig uit, de ontvangst was fijn. Het restaurant is stijlvol ingericht. Alles is even mooi. Het eten vond ik niet bijzonder. De snacks vooraf waren prima. De rijsttafel was helaas erg matig. Ik heb in minder prestigieuze restaurants heerlijke authentieke rijsttafels gegeten. En daar ging het mij toch eigenlijk om. Onze jassen terugvinden in de volgepropte garderobe kasten was een uitdaging.
Midden maart naar Garuda geweest. Gereserveerd om 18.30 uur, gebeld of we wat later konden komen: Nee, anders kunnen we niet de service geven die wij voor ogen hebben. Okay, om 18.30 uur aangekomen en door de kapotte lift lopend naar de 4e verdieping. 3 GT’s besteld, 2 x Roku en 1x Indonesian. Ik op kaart kijken en vroeg waarom de kruidnagel was gewisseld met de peper? Oh sorry, foutje. Waarom ook geen fevertree tonic, zoals staat vermeld? Nieuwe gekregen maar zonder de op de kaart vermelde tonic. Reden: die hebben ze alleen in Amsterdam en de kruiden op de kaart kloppen niet. Eten besteld. 2x voorgerecht, hele kaart hoofdgerecht 6 stuks. Na een tijdje toch maar even vragen waar ons eten bleef. Dit omdat de tafel naast ons om 19.00 uur arriveerde en al met het voorgerecht klaar was. Reden: de bon was zoek, apparaat in de keuken deed het niet goed. Na een fles wijn begonnen aan het voorgerecht. Deze was heerlijk. Tweede fles wijn maar besteld. Hoofdgerechten waren allemaal super. Alsook de toetjes. Dus wat eten betreft was het geweldig. Wat betreft de bediening kon je merken dat ze onervaren waren. Helaas geen excuus voor de foute GT’s en het lange wachten op het eten. Ga zeker terug, maar verwacht betere bediening.
Eten was goed, mooie smaken en leuk gepresenteerd. Wij zaten op de 2e verdieping en de zaak was vol. Het is er wel ontzettend rumoerig door de akoestiek dus lastig om rustig met elkaar te praten.
Garuda telt 4 etages en is dus een zeer groot restaurant. De sfeer en uitstraling iis prima in orde. Het eten is heerlijk, maar had van mij wel wat pittiger, kruidiger gekund. Wanneer je naar hèt Garuda gaat, dan mag je de eters best wat meer spicy serveren. Desalniettemin heerlijk gegeten en een gezellige avond gehad met bovendien erg vriendelijke bediening.
Garuda heeft een smaakvolle kaart met authentieke smaken, de sfeer is warm en details van het "oude" Garoeda zijn hierin opgenomen. De vegetarische Indonesische rijsttafel is een aanrader!Eten: 5/5
Sfeer, inrichting, personeel helemaal top..Prachtige zaak, en super aardig personeel.. Eten helaas iets minder, emping was echt enorm zout.. De babi ketjap, die je bij de rijsttafel krijgt smaakt naar 5 spices-kruiden, en de sambal goreng telor te veel naar massala.. Ik miste echt een beetje die authentieke Indonesische smaak.. Al met al blijft het een gezellige bedoeling zo een rijsttafel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid