facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Theuntje Kinderschoenen, Theunissen Schoenmode

Theuntje Kinderschoenen, Theunissen Schoenmode

Info

Modische dames-, heren-, en kinderschoenen van de meest trendy merken!!

Geschiedenis

Al ruim 90 jaar bieden wij u een ruime keuze in modische dames en herenschoenen van de meest trendy merken en modellen, waardoor we U een verrassende collectie kunnen aanbieden!

In de aparte kinderwinkel "Theuntje Kinderschoenen" vindt U een ruime en trendy collectie kinderschoenen. Met keuze uit meer dan 16 topmerken, die kwaliteit met fashion combineren, zit er zeker een leuk schoentje voor jou bij!

Een kinderschoen moet van goede kwaliteit zijn en perfect passen. Vandaar dat wij altijd heel zorgvuldig de voetjes meten met elektronische meetapparatuur.

U kunt voor de deur GRATIS parkeren!



"Al sinds 1921 hét adres voor dames,- heren en kinderschoenen!!Al ruim 100 jaar bieden wij U een ruime keuze in modische dames én herenschoenen van de meest trendy merken, waardoor we U ieder seizoen weer een verrassende collectie kunnen aanbieden!Daarom zorgen we ervoor dat elke stijl vertegenwoordigd is in onze collectie, en geven we u graag een passend advies!Als een echt familie bedrijf onderscheiden we ons in kennis, vakmanschap, service en onze passie voor schoenenService en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.In de aparte kinderwinkel“Theuntje Kinderschoenen” vind je een ruime en trendy collectie kinderschoenen in de maten 19 t/m 41Bij Theuntje is het vinden van de perfecte schoen kinderspel!"
Adres: Bautscherweg 6, 6418 EM Heerlen
Telefoonnummer: 045-5413679
Stad: Heerlen
Route: Bautscherweg 6
Postcode: 6418 EM


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kinderschoenen limburg, Pieds sur Terre, Schoenenzaak Heerlen, Kinderschoenen Landgraaf, Schoenenwinkel Heerlen centrum, Luxe kinderschoenen, Wandelschoenen Heerlen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MVW Orthopedie MVW Orthopedie 2 km Zeer vakkundig en betrouwbaar adres! Ik heb er graag 1,5 uur rijden voor over!
Harry Maas Modeschoenen Harry Maas Modeschoenen 3 km Mooie, degelijke en exclusieve schoenen, die je niet zo snel in reguliere schoenenzak...
Roomers Heerlen Roomers Heerlen 3 km Altijd even vriendelijk, mooie heren kleding!
The Athlete's Foot Heerlen The Athlete's Foot Heerlen 3 km Helaas plaatst iemand nep reviews onder mijn naam. Ik ben hier nog nooit geweest.
Ziengs Schoenen Ziengs Schoenen 3 km Super vriendelijk personeel en fijne service. Zeer tevreden met het merk.
Pieds sur Terre - Schoenenspeciaalzaak Pieds sur Terre - Schoenenspeciaalzaak 3 km Ik heb daar schoenen gekocht, omdat ik zo last had van een zere voet keek ik is of he...
SHOES & BOOTS SHOES & BOOTS 22 km De laatste schoenen trends voor een betaalbare prijs
Recensies
Vriendelijk en behulpzaam personeel, parkeren op loopafstand. Evt. Bestellen en aanbetaling mogelijk. Kindvriendelijk. Stempel kaart ontvangen voor kortingen te sparen
Vandaag de eerste keer bij Theunissen geweest met ons zoontje. Zeer goed geholpen, vakkundig en vriendelijk. Het was een fijne ervaring voor ons zoontje en dat is ook zeer belangrijk.
Klantvriendelijk zeker nog eens terug gaan.
Vriendelijke hulpvaardige mensen, topservice, mooie en goede schoenen, qua service een zaak waar er velen een voorbeeld aan kunnen nemen!
Vanmiddag een paar laarsjes gekocht. Wat een fijne zaak vriendelijk en behulpzaam personeel. Mij hebben ze als klant erbij.
Fijne winkel, heel vriendelijk personeel dat alle tijd voor je heeft en goede kwaliteit schoenen...kortom toppie!
Altijd vriendelijk, goed advies voor kinderen en nemen uitgebreid de tijd voor de klanten!
Een heel fijne zaak, met vriendelijk personeel. Altijd vriendelijk, en aandacht voor de klant
Prima schoenenwinkel Grote keuze van dames en kinder schoenen en personeel dat verstand van zaken heeft.
Weer snel een fijn paar schoenen gescoord. Uitgebreid assortiment, deskundig geholpen door vakkundige mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid