facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Harry Maas Modeschoenen

Harry Maas Modeschoenen

Info

Een winkel waar stijl, kwaliteit en luxe bijeenkomen in een zeer uitgebreide sportief-klassieke modische collectie voor zowel dames- heren- en kinderschoenen.

Geschiedenis

Wist u dat Harry Maas Modeschoenen een echt familiebedrijf is en al sinds 1954 bestaat. De heer Harry Maas startte de winkel die later werd voortgezet door Bert Maas. Heden ten dage staat de derde generatie in de persoon van Ralph Maas aan het roer. Na een verbouwing van het interieur zijn wij helemaal klaar voor de toekomst. Een winkel waar stijl, kwaliteit en luxe bijeenkomen in een zeer uitgebreide sportief-klassieke modische collectie.

Door onze uitgebreide collectie, hebben we altijd een schoen die past bij uw wensen. Of u nu op zoek bent naar de nieuwste mode, casual schoenen, schoenen voor naar het werk of feestelijke gelegenheden, bij Harry Maas Modeschoenen binnen lopen is op uw gemak schoenen bekijken en passen in een sfeervolle winkel. U zult een goed op elkaar ingespeeld team treffen wat feeling heeft met de laatste mode en met alle plezier met u meedenkt.

Op het gebied van kinderschoenen vindt u medewerkers die gespecialiseerd zijn in welke schoen het beste bij welke voet en leeftijd past. De voeten worden elektronisch opgemeten. In herenschoenen brengen wij een hele uitgebreide collectie Van Bommel schoenen (inclusief Floris van Bommel) aangevuld met Giorgio, Greve en sportievere Timberlands.

Adres: Raadhuisstraat 24, 6411 HM Heerlen
Telefoonnummer: 045-5714473
Stad: Heerlen
Route: Raadhuisstraat 24
Postcode: 6411 HM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Roomers Heerlen Roomers Heerlen 181 meter Altijd even vriendelijk, mooie heren kleding!
The Athlete's Foot Heerlen The Athlete's Foot Heerlen 256 meter Helaas plaatst iemand nep reviews onder mijn naam. Ik ben hier nog nooit geweest.
Ziengs Schoenen Ziengs Schoenen 291 meter Super vriendelijk personeel en fijne service. Zeer tevreden met het merk.
Pieds sur Terre - Schoenenspeciaalzaak Pieds sur Terre - Schoenenspeciaalzaak 505 meter Ik heb daar schoenen gekocht, omdat ik zo last had van een zere voet keek ik is of he...
MVW Orthopedie MVW Orthopedie 1 km Zeer vakkundig en betrouwbaar adres! Ik heb er graag 1,5 uur rijden voor over!
Theuntje Kinderschoenen, Theunissen Schoenmode Theuntje Kinderschoenen, Theunissen Schoenmo... 3 km Vriendelijk en behulpzaam personeel, parkeren op loopafstand. Evt. Bestellen en aanbe...
SHOES & BOOTS SHOES & BOOTS 20 km De laatste schoenen trends voor een betaalbare prijs
Recensies
Mooie, degelijke en exclusieve schoenen, die je niet zo snel in reguliere schoenenzaken zult vinden. Ik kwam hier omdat ik een interessant paar op hun website had gezien. Uitverkocht, maar ben door vriendelijk en goed advies binnen een kwartier met een perfect alternatief naar buiten gelopen. Een hoop complimenten krijg ik over de halfhoge schoenen van Greve, die ik heb aangeschaft. Dank en tot ziens. Want ik ga hier zeker vaker komen.
De juiste winkel voor assortiment schoenen met de juiste merken. Deskundige en vriendelijke hulp.
Heel fijn en goede verkoopster.Chapeau.Een aanrader
3 keer nadenken voordat je deze winkel bezoekt! Zaterdag, 5 december jl. nieuwe schoentjes van clic voor mijn 4 jarige dochter gekocht... Op eigen aandringen zijn haar voetjes opgemeten en de juiste maat uitgezocht. Helaas is dit hier niet standaard. Vandaag mocht ze de schoenen aan naar school en met veel huilen zei ze dat ze echt pijn deden en ze ze niet aan wilde. Toch maar een uurtje verlof genomen om de schoenen terug te brengen. Maar meneer Maas was opeens niet meer zo vriendelijk.. Hij ging zelfs zo tekeer dat de andere klanten niet wisten hoe snel ze de winkel moesten verlaten! Mijn dochter van 4 moest zich maar niet aanstellen en doorbijten! Dat een schoenverkoper geen orthopedagoog is behoeft geen verdere uitleg. Een ander paar in dezelfde maat was er niet, geld terug kreeg ik bij lange na niet en met veel moeite kon ik een tegoedbon krijgen. Dat op zijn website iets anders staat is enkel voor de sier want zoals meneer Maas zelf zei bepaalde hij zijn eigen regels! Dat meneer Maas lak heeft aan de wetgeving draagt hij duidelijk uit dmv het dragen van een plastic mondkapje wat immers al verboden is sinds 1 december jl. Al met al een ontzettend nare en kostbare ervaring! Daarnaast is het erg teleurstellend dat alle promoties van de gemeente Heerlen #koop lokaal blijkbaar niet worden gewaardeerd!
Mooie exclusieve winkel Vriendelijk personeel
Altijd vriendelijk personeel, mooie kwaliteit schoenen en vooral erg goede service op maat!
Vriendelijk en behulpzaam personeel: je vind hier de betere schoenen, zoals Floris van Bommel bijvoorbeeld.
Super mooie winkel waar de klant op een professionele manier geholpen wordt!
Mooie winkel, vriendelijk personeel en goede service!!
Winkel met ruime keuze in kwaliteitsschoenen voor kinderen, dames en heren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid