facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pieds sur Terre - Schoenenspeciaalzaak

Pieds sur Terre - Schoenenspeciaalzaak

Info

Welkom bij Schoenenspeciaalzaak Pieds sur Terre. De wereld waar schoenmode en pasvorm samenkomen. Wij hebben méér aandacht voor uw voeten!

Geschiedenis

Welkom bij Schoenenspeciaalzaak Pieds sur Terre. De wereld waar schoenmode en pasvorm samenkomen. Wij hebben méér aandacht voor uw voeten! In ons zeer uitgebreide assortiment dames-, heren-, kinder- en wandelschoenen vindt u bij ons altijd datgene waarnaar u op zoek bent. Ons deskundig team verstaat de kunst om uw voeteigenschappen te vertalen naar schoenen die bij u passen en waar u zich prettig in voelt. Lengte- en breedtemaat, leest (vorm van de schoen) en uw specifieke wensen zijn voor ons leidend in een passend advies. Heeft u specifieke behoeften ten aanzien van voetgezondheid? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken therapiezooltjes op maat en kunnen desgewenst kleine aanpassingen in uw schoeisel maken. Dit geldt ook voor kinderschoenen.

Adres: Willemstraat 48, 6412 AS Heerlen
Telefoonnummer: 045-5724471
Stad: Heerlen
Route: Willemstraat 48
Postcode: 6412 AS



op zoek naar gerelateerd: Schoenenwinkel Heerlen centrum, Pieds sur Terre podoloog, Wandelschoenen Heerlen, Schoenenwinkel Saroleastraat Heerlen, Sneakers Heerlen, Kinderschoenen Heerlen, Schoenenwinkel heerlerbaan, Schoenenwinkel Hoensbroek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ziengs Schoenen Ziengs Schoenen 231 meter Super vriendelijk personeel en fijne service. Zeer tevreden met het merk.
The Athlete's Foot Heerlen The Athlete's Foot Heerlen 256 meter Helaas plaatst iemand nep reviews onder mijn naam. Ik ben hier nog nooit geweest.
Roomers Heerlen Roomers Heerlen 367 meter Altijd even vriendelijk, mooie heren kleding!
Harry Maas Modeschoenen Harry Maas Modeschoenen 505 meter Mooie, degelijke en exclusieve schoenen, die je niet zo snel in reguliere schoenenzak...
MVW Orthopedie MVW Orthopedie 2 km Zeer vakkundig en betrouwbaar adres! Ik heb er graag 1,5 uur rijden voor over!
Theuntje Kinderschoenen, Theunissen Schoenmode Theuntje Kinderschoenen, Theunissen Schoenmo... 3 km Vriendelijk en behulpzaam personeel, parkeren op loopafstand. Evt. Bestellen en aanbe...
SHOES & BOOTS SHOES & BOOTS 21 km De laatste schoenen trends voor een betaalbare prijs
Recensies
Ik heb daar schoenen gekocht, omdat ik zo last had van een zere voet keek ik is of het wel de zelfde maat was, en wat denk je 2 verschillende maten schoenen, is wel opgelost maar normaal word dat gecontroleerd. Het personeel vond ik overdreven vriendelijk.
Heel vriendelijk, aardig en behulpzaam personeel. Goede service, verstand van zaken. Pieds sur terre vind ik een echte aanrader
Deskundig,nemen de tijd voor je en met kinder schoenen kopen,heb je dat wel nodig, prijs/kwaliteit in overeenkomst.
Hier krijgt men een goed advies. Er wordt voldoende tijd genomen om te luisteren naar je verhaal. Ze meten nauwkeurig de voeten op en zoeken de schoen die bij je past. De schoenen zijn mooi en modieus. Een echte topper!
Super vriendlijke en behulpzaam personeel, met genoeg inhoudelijke kennis. Prijs kwaliteit is prima in balans.
Fijne winkel, prettig en deskundig personeel. Doen zich alle moeite om je zo goed mogelijk te adviseren !!! Veel keuze voor mensen met voet problemen !!!
Hele vakkundige en klant vriendelijke bediening.En serviceongevraagd100%.
Goede service en echt aandacht voor mijn voeten, fijn dat er ook schoenen te koop zijn voor alle breedte maten, dat is voor mijn smalle voeten erg belangrijk!
Altijd goed geholpen. Schoenen zijn mooi en alle grote en breedte maten. Zeer vriendelijk.
De service en professionele hulp en aandacht die je hier krijgt als je binnenkomt is geweldig. Ik kom hier al sinds ik klein ben.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Pieds sur Terre - Schoenenspeciaalzaak met het openbaar vervoer


Heerlen, Station 210 meter
1
2
3
4
40
43
44
5
52
55
6
603
606
631
635
640
643
647
655
658
7
8
Heerlen 370 meter
Intercity
Snelbus i.p.v. trein
Sneltrein
Stopbus i.p.v. trein
Stoptrein RS15
Stoptrein RS18
Heerlen, Schandelermolenweg 410 meter
4
Heerlen, Schandelermolenweg 490 meter
4

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid