facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor The Commons Amsterdam City

The Commons Amsterdam City

Info

The Commons is an all-day drinking and dining experience, inspired by commonly-loved small plates and cocktails from our global travels.

Geschiedenis

Drinks and food are the perfect tools to bring people together from around the globe. ✨❤️

Our menu is inspired by commonly-loved plates and drinks from all over the world. Broaden your culinary horizon with a Scandanavian fish jar, Balkan scorched cauliflower, Indian jalfrezi or enjoy our amazing all-American cheeseburger.

Pair your dish with one of our signature cocktails like the Polynesian Tiki Naughty, a rich and malty Double Dutch or our Japanese-inspired Matcha cocktail. Take your pick!

Opening hours

Breakfast
Monday - Saturday: 07:00-10:30
Sunday: 07:00-11:00

Lunch
Monday - Sunday: 12:00-16:00

Snack
Monday - Sunday: 16:00-17:00

Dinner:
Monday - Wednesday: 17:00-22:00
Thursday - Saturday: 17:00-22:30
Sunday: 17:00-22:00

Bar
Monday - Wednesday: 10:00-00:00
Thursday - Saturday: 10:00-01:00
Sunday: 10:00-00:00



"The Social Hub Restaurant & Bar Amsterdam City is the place to come together, to eat, drink, collaborate and celebrate. Laid-back bars and restaurants offer plenty of options to refuel throughout the day and carry on into the night."
Adres: Wibautstraat 131 , Amsterdam 1091 GL, NL
Telefoonnummer: 020 262 0491
moc.tnaruatsersnommoceht@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Wibautstraat 131
Postcode: 1091 GL


Openingstijden

Maandag: 07:00-00:00
Dinsdag: 07:00-00:00
Woensdag: 07:00-00:00
Donderdag: 07:00-01:00
Vrijdag: 07:00-01:00
Zaterdag: 08:00-01:00
Zondag: 08:00-00:00

Recensies
Lange wachttijd, 40 minuten dat, hoewel we 4 keer vroegen waar de bestelling was. Een terugmelding kan er jammer genoeg niet. Het eten was geen kunst om te maken, alles koud behalve de kip. Wat wel vriendelijk was dat een glas wijn op de zaak ging. Wat het eten betreft, is okay maar ook weer niet geweldig.
De menukaart geeft weinig tot geen toelichting over de ingrediënten in het gerecht. Als je iets niet kent is het dus gokken wat je krijgt. Via QR code bestellen en betalen, nog al onpersoonlijk. Je ziet geen personeel, behalve om het eten te serveren. Verder wordt er niet naar de klant omgekeken.
De bestelde gerechten van de kaart waren er niet. 1 artikel verscheen achteraf echter wel op de rekening. Ruim opgezet lokaal alleen vrij prijzig.
Ik kan dit restaurant eigenlijk geen voldoende geven, ondanks dat het eten hartstikke prima was en de inrichting er leuk uit ziet. Ik heb hier echter twee keer gegeten en het personeel is hier zó ontzettend traag en niet kundig. De eerste keer zaten we denk ik met slechts drie andere stellen in het restaurant, maar dat weerhield het personeel er niet van om ons uitermate sloom te helpen en geen seconde om zich heen te kijken wat er bij de klanten speelden waardoor je echt moest opstaan om hen aan te tikken als je iets wilde hebben. Keer daar op wilde ik een drankje komen doen, waren we de enige in de tent ! en waren we na ruim tien minuten wachten nog niet geholpen. Weggelopen. Het restaurant toch nog één maal een kans gegeven en er aangeschoven met een vriendin. In totaal hebben we op een hoofdmenu, drankjes en toetje 2,5 uur moeten wachten. Ik vind dit echt niet normaal. Telkens als we een drankje bestelden duurde het minimaal twintig minuten voordat we het kregen, het eten duurde denk ik twee keer een uur. De bediening was onwijs traag, aan het klunzen en gewoon niet kundig. Bestelde je een glas prosecco en een cola light, kreeg je de prosecco eerst en de ander haar drankje tien minuten later. Wat is hier de logica van? Het spijt me, maar ik eet hier nooit meer en ik kan het restaurant niemand aanraden. Er zou echt eens een goede manager neergezet moeten worden.
Onlangs hier langs geweest op zondag. Fijne plek om in rust te babbelen met een vriendin. Ik had een veggie burger gegeten welke erg smakelijk was met zoete aardappel patat. En ook een heerlijke ijsthee passion fruit. Kom zeker weer terug.
Aardige locatie, leuk ingericht. Eten en bediening niet geweldig.
Super lekker eten. Hoewel aan de wibautstraat, wel relaxt restaurant. Wanneer het druk is moet je wel erg lang wachten
Best een leuke plek, maar de inrichting is niet heel uitnodigend om lekker gezellig te zitten. Eten is wel gewoon goed. Beetje kantine-gevoel.
het terras is top, en binnen ziet het er ook leuk uit, alleen de service is echt super slecht; lang wachten, vooral als je buiten zit, ze zien je niet en kijken niet rond, daarom koude koffie of soep omdat het er zo lang staat te wachten tot het eindelijk wordt gebracht. Ik werk in de buurt en zit er vaak, maar verbetering zit er ook niet in merk ik.... Heel jammer!
Verscheidene keren geweest, tijdens alle etentjes erg slechte bediening en erg slecht eten. Afgezien van dat heeft het een mooie bar, maar ongeorganiseerd met altijd de hele rechter kant van de bar, vol met lege glazen. Zeker niet om aan te raden.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor The Commons Amsterdam City.

Amsterdam modern europees

openingstijden, locatie, vervoer. Wibautstraat 131 amsterdam bars kaart stadsplattegrond, satellietweergave. The Commons Amsterdam City adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met The Commons Amsterdam City. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over The Commons Amsterdam City delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant C Restaurant C 68 meter Bij C draait alles om graden Celsius. Het gaat niet alleen om het product zelf, maar...
Côte Wispe Côte Wispe 202 meter Fijn cafe op mooie locatie aan de Amstel. Personeel is bijzonder vriendelijk. Je ku...
Lokaal Lokaal 313 meter Grand Cafe Lokaal : "Amsterdam meets New York".
4850 4850 431 meter Fantastisch eten, geweldige wijnkaart. Iedereen weet wat die doet @4850nl
Café Amstelstroom Café Amstelstroom 431 meter
Bar Bukowski Bar Bukowski 553 meter Leuke plek om te zitten. Kwaliteit van t eten is ook prima.
Weesper Bar & Spijs Weesper Bar & Spijs 560 meter Lunch was prima club sandwich Avond eten was lekker halve kip Parkeren is duur maar d...
TapasTheater TapasTheater 585 meter Wil je een leuke avondje uit? Wil je naar het theater maar ook uit eten gaan en gezel...
Café Bloemers Café Bloemers 681 meter Lekker buiten gezeten, drukke straat maar merk je weinig van. Bediening niet altijd h...
Lempicka Lempicka 841 meter Gezellige plek op een perfecte locatie om van de dynamiek van de stad te genieten. Wi...
Mama Makan Grand Cafe Mama Makan Grand Cafe 867 meter De kwaliteit van het eten is goed maar de porties zijn echt schandalig klein. Een rij...
Wink Wink 945 meter Vertaald door Google Heerlijke plek Origineel Lovely place
101 Gowrie 101 Gowrie 960 meter Heel mooi restaurant. Je kunt kiezen uit een 5 of 7 gangen menu met bijbehorend wijn ...
Zaagmolen Zaagmolen 996 meter Jammer dat de boel verwaarloost door beleid van stadsdeel, nu de centrale stad. Het z...
Bar Hutspot Bar Hutspot 1 km Op een regenachtige dag liep ik in de Van Woustraat en zag de winkel Hutspot. Het was...
Little Collins Little Collins 1 km Service gemiddeld! Eten was zwaar over prijst! Het 2e drankje wat we besteld hadden i...
Café Mansro Café Mansro 1 km Klein café, ligt bij de Albert Cuyp Markt.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid