facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SYSQA

SYSQA

Info

Improving your digital world

Geschiedenis

Improving your digital world



"SYSQA is een onafhankelijke specialist op het gebied van Quality Assurance, kwaliteitsmanagement in Business en IT. We geven starters en young professionals de kans zich heel snel te ontwikkelen tot professionals die aantoonbare, verrassende meerwaarde leveren op het gebied van kwaliteit en veiligheid van IT bij onze opdrachtgevers."
Adres: Rugulierenring 10, 3981 LB Bunnik
Telefoonnummer: 088 028 08 99
Stad: Bunnik
Route: Rugulierenring 10
Postcode: 3981 LB



op zoek naar gerelateerd: Quality Assurance it, Computest
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ocean BI, Business Intelligence Ocean BI, Business Intelligence 0 meter We zijn innovatief in het automatiseren van data management en datawarehousing. Je wi...
Fincade Fincade 32 meter Ik heb hier met veel plezier gewerkt en door meerdere opdrachten ook veel ervaring op...
Zorgon Zorgon 96 meter Zorgon ondersteunt met hun kennis en kunde zorginstellingen bij de implementatie en d...
Dexport Dexport 369 meter Dexport is een zeer deskundig online marketing bureau met een uitgebreide kennis van ...
PlanHR PlanHR 906 meter PlanHR ontwikkelt creatieve trainingen en praktische instrumenten voor meer innovatie...
Recensies
Bij SYSQA de mogelijkheid gekregen om een carrièreswitch te maken richting de IT. De onboardingsmaand is pittig maar je krijgt er een heleboel kennis en knowhow voor terug. Mocht je opzoek zijn naar een carrière in de IT dan is dat in mijn optiek zeker een aanrader.
Na een intensieve onboarding aan de slag bij SYSQA. Je leert veel nieuwe vaardigheden en het is de ideale partij als je de overstap wil maken vanuit je vakgebied naar kwaliteitszorg in de IT. Als kers op de taart zijn de collega's super vriendelijk, behulpzaam en is er veel betrokkenheid vanuit het bedrijf om gezamenlijke activiteiten te ondernemen.
Mijn ervaring met SYSQA is erg positief. Het is een organisatie die veel doet voor mijn persoonlijke ontwikkeling waardoor ik mijn professionele ambities na kan streven. Verder heerst er een goede mix van professionaliteit en gezelligheid.
Sysqa is een prettige organisatie. Het bedrijf investeert veel in haar personeel, zowel in soft skills als hard skills. Qua opdrachten zijn er veel mogelijkheden. Er werken leuke collega's en er heerst een prettige informele sfeer. In de eerste maand leer je meteen een paar collega's heel goed kennen.
SYSQA is een fijne organisatie waar persoonlijke ontwikkeling erg wordt gestimuleerd. Daarnaast leuke uitjes en meetings om je collega's nog beter te leren kennen.
Sysqa geeft je alle kansen om jezelf te ontwikkel tot een echte IT professional. Verder hangt er onder de collega's een goede sfeer en kan je altijd bij iedereen terecht.
Een erg prettig bedrijf om voor te werken. Je wordt gestimuleerd om zelf je carrierepad uit te zoeken en je krijgt daarbij alle middelen om je doel te bereiken. Je moet zelf wel de kansen pakken en niet afwachten. Zeer goede sfeer onder het personeel, ieder met een open houding. Ook wil iedereen elkaar helpen, om samen beter te worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid