facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dexport

Dexport

Info

Dé nr. 1 specialist als het gaat om online marketing in Duitsland! Met onze kennis en ervaring helpen we snelgroeiende bedrijven en bekende merken op de Duitse markt.

Geschiedenis

Dexport ondersteunt snelgroeiende bedrijven en bekende merken op de Duitse markt. Ons team bestaat uit Duitse marketingprofessionals, webdevelopers en strategische partners. We werken uitsluitend met specialisten met passie voor hun vak. Hierdoor kunnen we u helpen om uw Duitse klantenservice, juridische zaken, vertalingen, distributie en andere zaken in één keer goed te regelen. Onze corebusiness is online marketing en e-commerce. Samen de Duitse markt veroveren ... Daar gaat het om!



"Kies voor hét Duitse online marketingbureau met 15 jaar ervaring, de beste Duitse marketingspecialisten en altijd dichtbij. We willen maar één ding, samen met jou de Duitse markt veroveren!"
Adres: Groeneweg 23, 3981 CK Bunnik
Telefoonnummer: 088 339 76 78
Stad: Bunnik
Route: Groeneweg 23
Postcode: 3981 CK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Online marketing in Duitsland, Postadres Duitsland huren, EPR Duitsland, LUCID ID nummer Duitsland, Duits btw-nummer, Duits btw-nummer aanvragen, Adres in Duitsland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SYSQA SYSQA 369 meter Bij SYSQA de mogelijkheid gekregen om een carrièreswitch te maken richting de IT. De ...
Ocean BI, Business Intelligence Ocean BI, Business Intelligence 369 meter We zijn innovatief in het automatiseren van data management en datawarehousing. Je wi...
Fincade Fincade 373 meter Ik heb hier met veel plezier gewerkt en door meerdere opdrachten ook veel ervaring op...
Zorgon Zorgon 453 meter Zorgon ondersteunt met hun kennis en kunde zorginstellingen bij de implementatie en d...
PlanHR PlanHR 723 meter PlanHR ontwikkelt creatieve trainingen en praktische instrumenten voor meer innovatie...
Recensies
Dexport is een zeer deskundig online marketing bureau met een uitgebreide kennis van de Duitse markt/DACH-regio. Hun strategisch advies en werkzaamheden op het gebied van o.a. SEA, SEO en Social Media hebben ons geholpen om uitstekende resultaten te behalen op de Duitse markt. We zijn dan ook zeer tevreden over onze jarenlange samenwerking!
Dexport heeft ons goed geholpen om het bereik in Duitsland te verbeteren, vooral op het gebied van online vindbaarheid. We zijn daarom inmiddels al jaren een tevreden klant. Deskundige medewerkers met heldere communicatie!
Wij, Toi-Toys International zijn erg content met de ondersteuning van Dexport. Kundige consultants die ons, zelfs bij ons op lokatie, helpen onze marketplace performance verder te professionaliser en verbeteren. Zeer tevreden!
Dexport helpt ons uitstekend met het Duitse vraagstuk wat wij hebben liggen. Ze komen met goede ideeën en houden ons op de hoogte van trends/ontwikkelingen. Uitvoerend zijn ze sterk en doortastend. Kortom: Wij kunnen Dexport van harte aanraden!
Bij Alpine werken we ontzettend prettig samen met Dexport. Een professionele organisatie die ons ondersteunt bij onze internationale expansie.
Ik heb in 2015 en 2016 samengewerkt met Dexport. Samenwerking werd na eerste 6 maanden stilzwijgend verlengd. Een mondelinge afspraak dat je het eerst 6 maanden wil proberen wist men ineens niet meer. Bijzonder was daarbij ook dat ik een reminder voor de factuur voor de nieuwe periode kreeg nadat opzeggingstermijn was verstreken. De orginele eerste factuur heb ik nooit ontvangen op de normale factuurdatum. Uiteraard staat wel in de voorwaarden van het contract dat er zonder opzegging verlengd wordt, maar ben hier nog steeds niet blij mee. Ik zou het normaal vinden dat een bedrijf opnieuw offerte maakt die je vervolgens accepteert of niet. Ik kan niet beoordelen hoe Dexport anno 2020 opereert, maar in mijn netwerk zal ik Dexport niet aan niemand aanbevelen.
We werken al behoorlijk wat jaren samen met Dexport. Net zoals een huwelijk heeft dit zijn ups and downs, maar wij zijn erg tevreden of hetgeen ze voor ons doen. Er is een professionele houding en goede kennis van hetgeen ze doen.
Als ik aan Dexport denk, denk ik aan kennis en kundigheid. Ik werk in mijn bedrijven al jaren fijn met Dexport samen. De events die ze organiseren zijn een mooie bron voor inspiratie, waaruit ook blijkt dat hun netwerk zeer breed is en ze op de hoogte zijn van de laatste trends. Ik ben erg tevreden over de prettige samenwerking met Dexport en hun professionele houding daar in.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid