facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fincade

Fincade

Info

Fincade is een dienstverlener gespecialiseerd in Finance en Control.

Geschiedenis

Fincade is een dienstverlener gespecialiseerd in Finance en Control.



"Fincade voorheen Qompetence staat voor FINance CAreer DEvelopers. We geven starters en young professionals de kans de beste finance professionals te worden en laten opdrachtgevers met de nodige finance uitdagingen daar de vruchten van plukken.We zijn een betrokken, open en ambitieuze organisatie. Bij ons staan mensen op de eerste plaats, altijd. Of je nou starter of young professional bent die wil groeien als finance professional, een opdrachtgever met de nodige finance uitdagingen, een collega of een leverancier. Wij zijn jouw partner."
Adres: Regulierenring 10, 3981 LB Bunnik
Telefoonnummer: +31 (0)85 27 32 740
Stad: Bunnik
Route: Regulierenring 10
Postcode: 3981 LB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Fincade assessment, Fincade traineeship, Fincade vacatures, Finance starters
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SYSQA SYSQA 32 meter Bij SYSQA de mogelijkheid gekregen om een carrièreswitch te maken richting de IT. De ...
Ocean BI, Business Intelligence Ocean BI, Business Intelligence 32 meter We zijn innovatief in het automatiseren van data management en datawarehousing. Je wi...
Zorgon Zorgon 81 meter Zorgon ondersteunt met hun kennis en kunde zorginstellingen bij de implementatie en d...
Dexport Dexport 373 meter Dexport is een zeer deskundig online marketing bureau met een uitgebreide kennis van ...
PlanHR PlanHR 933 meter PlanHR ontwikkelt creatieve trainingen en praktische instrumenten voor meer innovatie...
Danielle van der Lee Danielle van der Lee 1 km Danielle van der Lee Stories are told. Experiences are felt.
Recensies
Ik heb hier met veel plezier gewerkt en door meerdere opdrachten ook veel ervaring opgedaan. Ook in de maandelijkse coachinggesprekken sta je centraal en fungeert de accountmanager echt als een sparringspartner. Daarnaast worden er veel trainingen geboden van hoge kwaliteit die aansluiten bij het werkveld. Kortom, ik kan dit iedereen aanraden!
Inmiddels ben ik niet meer bij Fincade in dienst, maar wat een ontzettend leuke werkgever is dit! In iets meer dan 2,5 jaar tijd heb ik ongelooflijk veel geleerd, veel leuke opdrachten gehad bij mooie opdrachtgevers en vooral veel gezellige mensen leren kennen. Fincade heeft oprecht oog voor jou als mens, zowel op professioneel als persoonlijk vlak, kijkt serieus of een opdracht bij jou past en houdt rekening met jouw voorkeuren, ambities en afstand tot het werk. Door de vele trainingen, informatiesessies en cursussen leer je in korte tijd veel over finance en jezelf en er worden regelmatig leuke uitjes georganiseerd. Kortom, ik kan Fincade als werkgever van harte aanbevelen!
Fincade is een uitermate fijne organisatie die oog heeft voor jou! Jouw ontwikkeling staat centraal en opdrachten zijn in lijn met jouw persoonlijkheid en wensen. Er wordt met je meegedacht als er zaken zijn waar je tegenaan loopt en er is altijd iemand beschikbaar om even mee te sparren. Daarnaast zijn er veelal extra cursussen waarvoor je je kunt opgeven. Zoals een informatieavond door een Manager Finance & Control, een training in risicobeheersing, of een workshop Finance & IT. Bovendien worden er buiten werk gerelateerde aspecten ook veel informele activiteiten georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan laser gamen, een zomer BBQ, of een avond suppen. Er is een ontzettend goede sfeer tussen alle collega's en een goede balans tussen werk en ontspanning!
2 jaar werkzaam bij Fincade en het bevalt heel goed! Hele fijne werkgever die veel persoonlijke aandacht geeft. Daarnaast een gezellige sfeer op de werkvloer en veel leuke uitjes met het team
Fincade is een goede werkgever voor zowel starters als ervaren. Ondanks de professionele dienstverlening is het bij Fincade zeer open en informeel!
De receptioniste heet iedereen hartelijk welkom. Er werken professionele medewerkers en er is een ontspannen sfeer.
Mijn neef heeft een topjob bij Fincade gescoord. Ging snel. Prettige gesprekken, komen afspraken na. Hij is uiteraard blij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid