facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Studio My Shape

Info

Studio My Shape

Geschiedenis

Het lijkt haast te mooi om waar te zijn. Toch kan het bij Studio My Shape. Door de bewegings therapie in onze infrarood cabines, kan er heel gericht gewerkt worden aan plaatselijke figuurcorrectie.
Een plattere buik of mooiere benen en/of billen?
Met Studio My Shape slaat u de juiste weg in om u weer goed te voelen.



"Bij ons ben je aan het juiste adres voor afslanken, centimeter afname, beweegtherapie en In Shape blijven. Iedereen doet individueel een persoonlijk programma in de warmte cabine afgestemd op wat jij kan / wil. Geschikt voor iedereen: Afslanken, na de zwangerschap, om te herstellen van een blessure, bij reuma en fibromyalgie."
Adres: Jan Tinbergenstraat 22, 2811 DZ Reeuwijk
Telefoonnummer: 0182-392345
Stad: Reeuwijk
Route: Jan Tinbergenstraat 22
Postcode: 2811 DZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JB-sports JB-sports 209 meter sportstudio JB-sports waar je voor diverse sportgerelateerde dienste terecht kan.
Roei- en Zeilvereniging 'Gouda' Roei- en Zeilvereniging 'Gouda' 515 meter Nieuwe aanwinst voor beginners, grappige ervaring voor professionals.
Hockey Club Reeuwijk Bodegraven (HCRB) Hockey Club Reeuwijk Bodegraven (HCRB) 2 km Leuke en nette hockeyclub. Lekker om in de omgeving even wat te fietsen.
Fly Fishing Academy Fly Fishing Academy 4 km De vliegbindcursus heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren. Edward en Aldert zorg...
Recensies
Super afslankstudio! Niet alleen goed advies, een persoonlijk plan en begeleiding, maar ook vooral heel betrokken. Perfecte combinatie tussen sporten, voedingsadvies en een fijne sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid