facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JB-sports

JB-sports

Info

sportstudio JB-sports waar je voor diverse sportgerelateerde dienste terecht kan.

Geschiedenis

JB-sports is een professionele studio die met deskundigheid, veiligheid en betrouwbaarheid de wensen en de behoefte van de klant na streeft.

Heeft u de overweging om op een gezonde en verantwoorde manier aan uw gezondheid te werken of wilt u gewoon wat strakker in u vel zitten maar heeft u geen idee waar u moet beginnen?

Wij willen u hier graag met alle plezier en inzet mee helpen. Dit doen wij samen, door middel van bewegen, om te werken aan een gezond en sterk lichaam.

Adres: pascalstraat 3-I, 2811bp Reeuwijk
Telefoonnummer: 0624600855
Stad: Reeuwijk
Route: pascalstraat 3-I
Postcode: 2811bp


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio My Shape Studio My Shape 209 meter Super afslankstudio! Niet alleen goed advies, een persoonlijk plan en begeleiding, ma...
Roei- en Zeilvereniging 'Gouda' Roei- en Zeilvereniging 'Gouda' 318 meter Nieuwe aanwinst voor beginners, grappige ervaring voor professionals.
Hockey Club Reeuwijk Bodegraven (HCRB) Hockey Club Reeuwijk Bodegraven (HCRB) 2 km Leuke en nette hockeyclub. Lekker om in de omgeving even wat te fietsen.
Fly Fishing Academy Fly Fishing Academy 4 km De vliegbindcursus heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren. Edward en Aldert zorg...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid