facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fly Fishing Academy

Fly Fishing Academy

Info

Dé Nederlandse vliegvisschool

Geschiedenis

- Landelijk gelegen in het Groene Hart
- Werpvijver ter grootte van circa 1.200 M2, exclusief voor de cursisten
- Fly Fishing Lodge voor theorie-les, vliegbinden en catering
- De locatie grenst direct aan uitgebreid poldergebied
- Logische cursus-opbouw op basis van inschrijving per dag
- All-inclusive tarief voor les, materiaal en catering



"Wil je starten met vliegvissen, of je bestaande werptechniek en vistechnieken verbeteren? Kom dan naar onze vliegvisschool of ga met ons mee naar door ons geselecteerde vliegvisstekken voor een cursus vliegvissen.Bij Fly Fishing Academy leer je alles over vliegvissen. We bieden 8 soorten cursussen aan en daarnaast een drietal buitenlandse reizen.Al meer dan 1.000 vliegvissers volgden al een cursus bij onze vliegvisschool!"
Adres: Oukoopsedijk 13, 2811 NE Reeuwijk
Telefoonnummer: +31 63 8888 000
Stad: Reeuwijk
Route: Oukoopsedijk 13
Postcode: 2811 NE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Roei- en Zeilvereniging 'Gouda' Roei- en Zeilvereniging 'Gouda' 4 km Nieuwe aanwinst voor beginners, grappige ervaring voor professionals.
JB-sports JB-sports 4 km sportstudio JB-sports waar je voor diverse sportgerelateerde dienste terecht kan.
Hockey Club Reeuwijk Bodegraven (HCRB) Hockey Club Reeuwijk Bodegraven (HCRB) 4 km Leuke en nette hockeyclub. Lekker om in de omgeving even wat te fietsen.
Studio My Shape Studio My Shape 4 km Super afslankstudio! Niet alleen goed advies, een persoonlijk plan en begeleiding, ma...
Recensies
De vliegbindcursus heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren. Edward en Aldert zorgen voor een uiterst aangename dag. Mocht op zoek zijn naar een cursus waar je in 1 dag de beginselen van het vliegbinden wil leren dan is dit je kans. Resultaat 6 mooie zelfgebonden ‘vliegen’. Ga ik zeker mee vissen.
Als ik vis dan is dat voor de pot en de Edward en Aldert hebben me geleerd hoe je dat met de vlieg doet en super geholpen met wegwijs worden in materiaal en tips voor de eerste reis. Heel erg meedenkend, bekwaam en vooral erg gezellig. Met als hoogtepunt een reis naar de Eifel. Aanrader dus!
Naast de techniek van het werpen met de vlieghengel wordt ook veel aandacht besteed aan het vissen zelf. Dit in groepjes waar ook de sfeer belangrijk is. Vooral beginners kunnen zich het vliegvissen goed eigen maken door het volgen van cursussen die goed op elkaar aansluiten. Een bijkomend voordeel is dat je mensen treft die deze specifieke manier van vissen ook beoefenen. waardoor je er nieuwe vismaten aan overhoud met dezelfde interesse.
Prima opstap om op een prettige en gedegen manier het vliegvissen te leren. Of om jezelf verder te ontwikkelen. Prima instructeurs en een super mooie locatie. Mooier kun je bijna niet beginnen.....
Geweldige sfeer, topleraren, voedzame en verzorgde lunch en weer veel geleerd op de Basiscursus. Voor mij de beste manier om verder te komen met mijn vliegvisambitie.
Prima dag. Goede begeleiding en lekker eten. Helemaal top.
Intensieve maar zeer leerzame dag gehad! Super!
Topdag gehad, erg leerzaam en gezellig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid