facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steakhouse Terroir

Steakhouse Terroir
Adres: Slachthuislaan 31 , Leiden 2316 DE, NL
Telefoonnummer: 071 887 1162
Stad: Leiden
Route: Slachthuislaan 31
Postcode: 2316 DE



op zoek naar gerelateerd: steakhouse terroir menu, slachthuislaan 31 leiden, steakhouse leiden, grill restaurant leiden, slachthuislaan leiden, just meet leiden, restaurant leiden, iens leiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scarlatti Scarlatti 662 meter Ik heb de duo eend gehad, met de kaasplank als dessert, en een chouffe. Van buiten zi...
The Bishop The Bishop 901 meter Wat een mooi restaurant waar alles klopt. Gerechten waren schilderijtjes, passende wi...
Sorrento Sorrento 1 km Een restaurant van ongelooflijke kwaliteit, het eten, de sfeer en de vriendelijke bed...
Dartel Dartel 1 km Heerlijk gegeten hier. In dit restaurant gaat het om de smaak van het eten zelf en ni...
Recensies
Je kan hier heerlijk eten. We zijn bier een paar keer geweest: bediening is de ene keer ok, de andere uitstekend. Wijn is aan de dure kant. Vlees is goed.
Heerlijk eten, niets pretentieus maar gewoon goed eerst nog wat chaos ivm drukte maar nadat Berry een ober de zaak over nam rust in de tent, leuke spontane ober die met je mee denkt en veel kennis heeft mbt eten en drinken. Zeer geslaagde avond en voor herhaling vatbaar. Tip op vrijdagavond is de champage in de aanbieding!!
Het is uw geld niet waard. We keken ernaaruit om lekkere steaks te eten, 14 eur per 100gr voor een ribeye steak, dan verwacht je dat dat van goede kwaliteit vlees is. Het duurde heel lang voordat het hoofdgerecht geserveerd werd, en het vlees was niet speciaal geen smaak en zelfs koud geserveerd. Ik betaalde uiteindelijk 28 euro voor 5 reepjes vlees het steak is al gesneden als die op tafel komt! Daarnaast, als je frietjes of groente wil dan betaal je apart daarvoor. Simpelweg de prijs kwaliteit verhouding is zwaar onder pijl.
Mooi en goedlopend restaurant toen wij er op een zaterdagavond waren was het tot de nok toe gevuld met vlees als specialiteit. Het vlees wordt op een speciale BBQ gegrild en dat proef je doordat het vlees een speciale rooksmaak heeft. Het vlees wordt per 100 gram geserveerd van Bavette tot entrecote en zelfs vlees van het Kobe rund à 40 euro per 100 gram. Daarnaast is er een uitgebreide wijnkaart met wijnen tot 900 euro per fles!! Maar uiteraard kan je er ook redelijk betaalbaar eten en drinken. Het personeel was vriendelijk maar niet super behulpzaam en als we informatie vroegen over de producten op het menu worden veel termen gebruikt die je als leek niet kent dan werd de uitleg vrij snel afgeraffeld en men was moeilijk te verstaan. Dat is zeker voor verbetering vatbaar. Zeker toen een bestelling verkeerd werd gebracht en men op een geïrriteerde toon vroeg wat we dan wel besteld hadden. Hierna werd nota bene wederom het verkeerde gebracht.....
De kwaliteit van de steak getrancheerde tournedos was uitstekend en subliem bereid: nog behoorlijk rood van binnen maar perfect gaar. Bijgerechten ook lekker. Keuze aan toetjes is zeer beperkt evenals de kennis van het personeel over het eten en de wijnen, maar dat zijn vast aanloopproblemen het restaurant ging begin deze maand open. Interieur van het restaurant is sfeervol en akoestiek goed. Zeker voor herhaling vatbaar!
Heerlijk eten, fijne en kundige bediening, leuke sfeervolle tent en goeie wijn. De custom bitterballen vooraf zijn een leuk idee en erg lekker. Vraag de ober gerust naar tips, ze weten waar ze het over hebben en denken graag met je mee. Gemengd publiek, van jonge stelletjes tot gezinnen met kinderen en rijke pensionados. Het eten is lekker, niet overdreven verfijnd maar vooral erg lekker eten en drinken.
Verassende gerechten, 1 voor 1 geweldig op smaak. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Erg mooi pand oud slachthuis Bediening is erg vriendelijk en van hoog kennis niveau. Uitzonderlijk mooie wijnen en verassende cocktails. In 1 woord het beste steakhouse van Nederland. Dit niveau ken ik alleen maar in Londen bijv bij Hawkmoor maar dan betaal je maarliefst 4x de prijs.
Dat de Meat Cave weg is uit de Breestraat is niet anders. Waar nu vlees eten. Just Meet geprobeerd, Geen succes. Terroir is iets beter , maar niet echt top. Zoon had rare besteld, maar het werd gewoon medium rare . Alle soorten vlees die wij hadden waren ok, niet meer dan dat. Prijzen vind ik redelijk. Buiten zit je leuk. Bediening blijft niet alleen in deze zaak een vak.
Dit is gewoon het beste restaurant wat er is. Dit is geen steakhouse, dit is hoogstaand culinair eten met de beste hammen, vlezen en wijnen die er zijn. De service bij Terroir staat zonde twijfel op nummer 1 van de restaurants waar we zijn geweest, dit mede dankzij de geweldige gastheren Bas en Justus. Wat een helden! Hier gaan we nog heel vaak heen. Als je dit leest: reserveren!
Leuke plek, bediening ok, maar veel te duur voor het gebodene. 6€ voor een glas vino verde....... zitten niet in parijs en zelfs dan. Eten is goed maar ook daar voor de prijs niks bijzonders. ........is gewoon te duur, jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid