facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Scarlatti

Scarlatti

Info

Restaurant Scarlatti

Geschiedenis

Ons restaurant, gelegen in het centrum van Leiden, is gevestigd in een historisch pand uit 1830. De opvallende muurschilderingen zorgen voor een warme uitstraling. Onze enthousiaste medewerkers dragen bij aan de ongedwongen sfeer zodat iedereen zich welkom voelt.

Wij zijn van Maandag t/m Zondag voor de lunch geopend. Helaas zijn wij in de wintermaanden op maandag gesloten. Ook kunt u natuurlijk terecht voor bijvoorbeeld een glas verse muntthee of een heerlijke cappuccino.

Onze dinerkeuken is geopend van Maandag t/m Zondag. Wij werken met dagverse producten, waardoor de kaart per seizoen varieert.

Om zeker te zijn van een plekje raden wij u aan te reserveren.

Op de eerste etage van ons restaurant bevindt zich de unieke Heerenkamer. Deze sfeervolle ruimte, met openhaard, daglicht en eikenhouten vloer, is zeer geschikt voor (afstudeer)borrels, diners of een high tea.
De kamer biedt ruimte aan gezelschappen variërend van 10 tot 60 personen.

Adres: Stille Mare 4 , Leiden 2312 DH, NL
Telefoonnummer: 071 512 2114
ln.nediel-ittalracs@ofni
Stad: Leiden
Route: Stille Mare 4
Postcode: 2312 DH


Openingstijden

Maandag: 11:00-20:00
Dinsdag: 10:00-21:30
Woensdag: 10:00-21:30
Donderdag: 10:00-21:30
Vrijdag: 10:00-21:30
Zaterdag: 10:00-21:30
Zondag: 10:00-21:30


op zoek naar gerelateerd: alessandro scarlatti, domenico scarlatti composities, domenico scarlatti, scarlatti leiden, scarlatti youtube, scarlatti componist, scarlatti sonatas, wikipedia scarlatti
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Bishop The Bishop 355 meter Wat een mooi restaurant waar alles klopt. Gerechten waren schilderijtjes, passende wi...
Dartel Dartel 435 meter Heerlijk gegeten hier. In dit restaurant gaat het om de smaak van het eten zelf en ni...
Sorrento Sorrento 486 meter Een restaurant van ongelooflijke kwaliteit, het eten, de sfeer en de vriendelijke bed...
Steakhouse Terroir Steakhouse Terroir 662 meter Je kan hier heerlijk eten. We zijn bier een paar keer geweest: bediening is de ene ke...
Recensies
Ik heb de duo eend gehad, met de kaasplank als dessert, en een chouffe. Van buiten ziet dit restaurant er niet bijzonder uit, maar vergis je niet...ze kunnen er erg goed koken, en de sfeer binnen is prima.
Gezellig terras met super vriendelijk personeel. Geen plek om je baby te verschonen maar personeel was zo vriendelijk dat ze boven plek voor ons maakten. Bediening goed en prijzen zijn prima.
Gewoon een heerlijke plek in Leiden. Leuke kaart en altijd lekker.
Heerlijk lekker gegeten Fantastisch terras En super vriendelijke bediening En goede bieren !
Heb hier lekker gegeten samen met mijn vrouw schoonmoeder en schoonzus. Leuke restaurant en het eten was erg lekker. Als ik weer een uitje heb kom ik hier weer.
Lekker gegeten, vlotte en vriendelijke personeel heerlijke plek in even te zitten met een hapje en een drankje
Heerlijke latte. Best vriendelijk personeel. Alleen onze bestelling werd niet opgenomen. Dus alleen een latte
Super aardig personeel ,heerlijk een. Salade gegeten alles vers en een top bediening ,moesten naar de bioscoop dus keurig op tijd .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid