facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sorrento

Info

Ristorante e Pizzeria Sorrento in Leiden voor de authentieke Italiaanse keuken uit Sorrento.



"Echte Napolitaanse pizza’s, verse pasta’s en vis en vleesgerechten. Kom genieten van Italiaans eten van authentieke recepten zonder poespas."
Adres: Watersteeg 2 , Leiden 2311 HZ, NL
Telefoonnummer: 071 512 5861
Stad: Leiden
Route: Watersteeg 2
Postcode: 2311 HZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Bishop The Bishop 160 meter Wat een mooi restaurant waar alles klopt. Gerechten waren schilderijtjes, passende wi...
Scarlatti Scarlatti 486 meter Ik heb de duo eend gehad, met de kaasplank als dessert, en een chouffe. Van buiten zi...
Dartel Dartel 547 meter Heerlijk gegeten hier. In dit restaurant gaat het om de smaak van het eten zelf en ni...
Steakhouse Terroir Steakhouse Terroir 1 km Je kan hier heerlijk eten. We zijn bier een paar keer geweest: bediening is de ene ke...
Recensies
Een restaurant van ongelooflijke kwaliteit, het eten, de sfeer en de vriendelijke bediening. Het pizzadeeg is fenomenaal en de muziek is passend. Mijn persoonlijke vaforiete gerechten zijn de pasta amalfi en de pizza calzone. Als je al ooit een calzone hebt gegeten zeg ik je: beter dan dit wordt Het niet. En de amalfisaus is gewoon perfect. Mijn favoriete restaurant ooit.
Heerlijk eten, zeer tevreden over de service, niet te snel, maar wel lekker optijd steeds.! De sfeer was op deze woensdag erg matig. Het was rustig, maar zeker wel leuk aan gekleed! En erg "authentic Italian" de muziek wissel wat tussen Nederlands en Italiaans.. ieder zijn keuze. Al met al, leuke gezellige plek, zowel snel als lang zitten!
Heerlijk gegeten bij Sorrento. Onze favorieten zijn Scalopina Limone kalfsvlees in room en citroen en Calamari Griglia gegrilde inktvis en die waren beter dan alles in 2 weken Italië en dat zegt wat!
Lekkere pizza, goeie service! De bite van de pizza kon na mijn smaak ietsje knapperiger
er was lekkage in de keuken, dus men was wat druk die avond, begrijpelijk Vriendelijk personeel, gingen leuk met de kinderen om, maar toch was de service niet zo goed. We moesten veel wachten al waren we de enige gasten, ik had lang dorst en kon pas een tweede drankje bestellen toen het eten al op was. Dit kan met de lekkage te maken hebben, weet ik niet zeker. Het eten zelf was niet heel goed. Pizza was niet spraakmakend. We proefden anijs in de tomatensaus wat we een vreemde keus vonden. De pasta was niet lekker. Hele dikke slierten, erg taai. Het was een pasta met groenten, maar de enige groente die er in zat waren wat stukjes aubergine hier en daar. Veel saus. Mijn dochter van 5 vond het wel lekker, gelukkig. We moesten lang wachten om aan te geven dat we wilden betalen. De bediening stond buiten? Misschien vanwege de lekkage, maar het leek of ze gewoon stond te kletsen met iemand. Zoals ik al zei, aardige mensen, maar ik had liever ergens anders gegeten.
Heerlijk! En ze waren top op tijd toen ik kwam afhalen!
Lekkere pizzas en op dinsdag en woensdag kun je als student 15% korting krijgen!
Zonder twijfel de beste pizza's van Leiden, en waarschijnlijk heel ver daarbuiten! En ook de lasagne, scialatielli, tiramisù er is ook een variant met limoncello, enz. enz. zijn allemaal van topkwaliteit. En dat alles in grote porties en niet duur. Bereid door een echte Italiaanse vakman met hart voor de zaak. Beter kan eigenlijk niet! Mijn Italiaanse vrienden zeggen dat ze het thuis nog niet eens zo lekker kunnen krijgen, dat zegt toch wel wat. Echt een aanrader!
Heerlijke Italiaanse pizza's en vers gemaakte pasta's die je meteen terug naar Italië brengen. Knus restaurant, aardige bediening, altijd vrolijk en de chef-kok komt ook echt uit Sorrento Italië. Echt een aanrader, en als je even snel wat wilt eten kun je ook afhalen.
De inrichting suggereert een ouderwetse eetzaak zoals elk dorp die heeft, maar het eten is echt heel lekker. Je kan proeven dat het vers is: tomatensaus smaakt naar verse tomaten, spinazie is heerlijk vers, en de tiramisu is duidelijk ook zelfgemaakt. Zeker een aanrader als je echt verse smaken wilt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid