facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stadsbakkerij Broodt

Stadsbakkerij Broodt

Info

Stadsbakkerij Broodt

Geschiedenis

Stadsbakkerij Broodt is een warme bakker in de binnenstad van Eindhoven aan de Smalle Haven 101.

We bakken heel erg lekker broodt. Dat is ons belangrijkste doel. We bakken biologisch broodt op kleinschalige en traditionele wijze. Dat wil zeggen met biologische ingrediënten, met desem (dus geen gist), meel, water en zeezout. Broodt dat je aan vakantie doet denken en waar je niet van af kan blijven.

De thema’s van Broodt zijn eerlijk, eenvoud, biologisch, kleinschalig, ambachtelijk, lokaal en heel erg lekker. Geen fratsen maar terug naar de bron. Je zou het karakter van Stadsbakkerij Broodt kunnen typeren als “traditioneel innovatief”. Naast het traditionele assortiment gaat Broodt vanuit de traditie innovatieve producten bakken. Andere vormen en nieuwe combinaties van smaken.

Het meeste werk wordt met de hand uitgevoerd, zoals het kneden en vormen van het broodt. Er wordt gebakken met een steenoven. De manier waarop we bakken is gekozen omdat dit het lekkerste broodt oplevert.

Het bereiden van het broodt wordt in het volle zicht van de klanten gedaan. Bakken is een schitterend ambacht dat door iedereen gezien mag worden. De sfeer in de winkel wordt samen met de klanten gemaakt door de bakkers, het winkelpersoneel en het interieur,. We creëren een aanstekelijk enthousiaste sfeer met veel lol, humor en plezier. Het kopen van broodt wordt hierdoor een belevenis. Samen met de unieke broden, andere baksels en broodt gerelateerde artikelen creëren we een uniek bakkerijconcept.

Stadsbakkerij Broodt is gevestigd in een ruim en licht pand aan de Smalle Haven 101. De winkel grenst aan de achterzijde aan het Karel Vermeerenplantsoen waar een terras komt.
In de winkel zal ruimte zijn voor jonge ontwerpers om werkt te exposeren dat gerelateerd is aan broodt en voeding. Wij ambiëren om bij te dragen aan het creatieve klimaat van Eindhoven.

We nodigen je uit om te komen 'proeven' van Broodt.

Adres: Smalle Haven 101 , Eindhoven 5611 EH, NL
Telefoonnummer: 040 211 2200
ln.tdoorb@ofni
Stad: Eindhoven
Route: Smalle Haven 101
Postcode: 5611 EH


Openingstijden

Maandag: 08:00-18:00
Dinsdag: 08:00-18:00
Woensdag: 08:00-18:00
Donderdag: 08:00-18:00
Vrijdag: 08:00-18:00
Zaterdag: 08:00-17:00

Recensies
Heerlijk brood! Ook leuk dat ze meerdere nationale broden verkopen. Croissants zijn ook verrukkelijk :
Het is lekker, maar ook wel 'de nieuwe kleren van de Keizer': gelikte marketing, maar krap afgemeten voor een forse prijs. Eerste flinke hap worstebroodje is alleen deeg, plakje kaas ipv jam of chocoladepasta bij 'grootste ontbijt' kan alleen tegen meerprijs. En de baas ? heeft lange tenen.
Heerlijk hummus broodje voor zeer goede prijs . Goede thee en gezellige omgeving. Ik kom terug!
Next level lekker brood. Krijg normaal gesproken buikpijn van brood, maar hier niet!
Beste bakkerij in Eindhoven, met fantastisch brood en andere lekkernijen, gemaakt met liefde en pure ingrediënten. Mijn favorieten: spelt volkoren zuurdesembrood en dé croissant. Dank Dido en dank Sem voor je leuke service!
Lekker brood ga hier vaak brood kopen
Zeer gevarieerd heerlijk broodt van Stadsbakkerij Broodt. Mijn favorieten zijn: la tourte de seigle Rogge en croissant. Alles biologisch en in een aangename sfeer. Dit is nog slow food zoals het moet zijn.
Lekker biologisch brood. Zeer uitgebreid assortiment spelt, haver, tarwe niet alleen in brood maar ook diverse gebak en koek. Ook voor soep kun je er terecht, meenemen of op terras opeten. Goede kwaliteit, dat proef je.
Gevonden op TripAdvisor & gaan ontbijten tijdens een weekendje Eindhoven. Lekker fris en industrieel ingericht. Absoluut ongedwongen sfeer met de geur van heerlijk vers brood. 3 verschillende ontbijten en ruime keuze in verschillende toevoegingen. Heerlijke gemberthee! Het brood kan je ook mee naar huis nemen, meer dan 15 verschillende soorten.
super eindelijk een bakker met echt en eerlijk brood zonder zooi.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Stadsbakkerij Broodt.

Eindhoven bakkers

openingstijden, locatie, vervoer. Smalle Haven 101 eindhoven ontbijt en brunch kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Stadsbakkerij Broodt adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Stadsbakkerij Broodt. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Stadsbakkerij Broodt delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oude Rechtbank Oude Rechtbank 103 meter Wat een leuke tent, hangt een super goede sfeer. Vooral Tiara onze gastvrouw, wat een...
De Volkslust De Volkslust 254 meter Ik ben het niet eens met de lage waardering die ze op Google hebben. Wij hebben hier ...
Meneer De Boer Meneer De Boer 281 meter Leuk tentje en erg populair want ze zaten continu vol. Er stond op een gegeven moment...
Eetcafé Publiek Eetcafé Publiek 305 meter Gezellig met m'n moeder wat gaan eten voordat we naar het concert van Guus Meeuwis ga...
The Happiness Café The Happiness Café 359 meter Een menu vol met lekkers en erg vriendelijke medewerkers
De Bakgigant De Bakgigant 371 meter
Carrousel Carrousel 372 meter Langsgeweest in de carrousel,iets gedronken en soepje gegeten,in de paprika soep met ...
La Place La Place 385 meter
Loods61 Loods61 461 meter Leuke plek om te vertoeven! De bediening was prima, cocktails goed en het eten heerli...
Chokbites Chokbites 472 meter Wat een heerlijke taarten maakt Chokbites!! De eerste keer was voor mijn verjaardag e...
Bakkertje Bol Bakkertje Bol 508 meter
DENF Coffee DENF Coffee 535 meter Glutenvrije opties kwa gebak en broodjes! Personeel was ook heel aardig, verder een f...
Usine Usine 582 meter In potentie een prima locatie, maar de bediening was supertraag ondanks geringe drukt...
Restaurant Parkzicht Restaurant Parkzicht 1 km Gezellig terras en gratis parkeren in de buurt wel even goed kijken. Prima startlokat...
Renders Renders 1 km Zoals elk jaar is met Kerst de traditie een nogatineijstaart. Vroeger was het van Sch...
Hizmet Bakkerij Hizmet Bakkerij 1 km Vers
Pinkie Patisserie Pinkie Patisserie 3 km Vandaag ontdekt. En ik moet zeggen het heeft een prettig buitenlands Frans tintje. A...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid