facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chokbites

Chokbites

Info

Chokbites; Love to make you smile
RAW and HEALTHY Chocolate - Sweets and more...
Sugar Free - Gluten Free - Diary Free - Soy Free - Vegan
Hand made <3

Geschiedenis

Chokbites; Love to make you smile
RAW and HEALTHY Chocolate - Sweets and more...
Sugar Free - Gluten Free - Diary Free - Soy Free - Vegan
Hand made <3

Label

Healthy Sweets:
Chokbites (raw choko, fudge, delights....)
Friandises
Pastry
Cakes
Wedding cakes



"CHOKBITES maakt high-end vegan, 100% natuurlijk, glutenvrij, tarwevrij en sojavrij patisserie! Bijzonder lekker en alleen gezoet met fruit. De bites, chocotruffels, fudge, gebakjes en taarten worden met de hand gemaakt in Eindhoven.Waar is dat dan te koop?CHOKBITES levert al haar heerlijks inter-nationaal aan horeca, groothandel en bedrijven.Tegenwoordig kan je zelfs als consument heel veel Chokbites lekkers via de Chokbites webshop bestellen!Heb jij al eens een 'Chokbite' geproefd?Chokbites love to make you smile"
Adres: Deken van Somerenstraat 6 , Eindhoven 5611 KX, NL
Telefoonnummer: 06 41404586
ln.setibkohc@ofni
Stad: Eindhoven
Route: Deken van Somerenstraat 6
Postcode: 5611 KX



op zoek naar gerelateerd: instagram chokbites, www chokbites nl
Recensies
Wat een heerlijke taarten maakt Chokbites!! De eerste keer was voor mijn verjaardag en omdat dit zo goed beviel heeft Fleur een jaar later ook onze bruidstaart gemaakt. Zo prachtig en heerlijk! Niemand van onze gasten had door dat ze van een gluten-, lactose-, ei- en suikervrije taart aan het genieten waren. En de mensen die het wel wisten waren daardoor juist nog meer fan. Echt een aanrader, zo lekker!!
Een absolute must!! Je proeft in elke ‘bite’ de passie & liefde waarmee het gemaakt is door Fleur! Wanneer je echt eens wat bijzonders maar toch betaalbaars op tafel wil zetten moet je Chokbites bestellen...echt een culinair feestje Ook zakelijk heel interessant...als je je als bedrijf echt wil onderscheiden tijdens de decembermaand!! Informeer eens naar de mogelijkheden en Fleur zal je verbazen
Laatst ons huisconcert met gepaste afstand maar de overheerlijke taste van de chokbites overbrugt alles. iedereen reageerde verrukt. De sensatie van de smaak geeft samen met de visuele schoonheid echt een meerwaarde aan ieder feestelijk moment.
Met Chokbites is er geen mindfulness nodig om in het moment te zijn. De smaak is zo raak dat je niet anders kan dan aandachtig proeven. Je proeft de puurheid van de producten. Je proeft de liefde waarmee het gemaakt is. Je proeft dat het klopt.
Eerlijke, echte en ontzettend lekkere producten. Nu verschillende malen besteld en telkens weer TOP. Ook leuk om als cadeau te geven.
Jeej.....zo dicht bij huis......zo lekker.... en ook nog eens rekening houdend met al mijn voedselintoleranties. Ik ben overtuigd....dit is mijn guilty pleasure.....of is het eigenlijk healthy?
Een absolute aanrader. Super gezond en toch heerlijk snoepen. De brownies zijn geweldig lekker
dat lekker ook zo gezond kan zijn!. Top producten met passie gemaakt en dat proef je!
Zoooooo lekker!
Vertaald door Google Oh. Mijn. Jeetje. BESTE citroentaart ooit. Ik kreeg het voor de verjaardagstaart van mijn partner, en het was fantastisch! Mooi om naar te kijken, nog lekkerder in de mond, met hoogwaardige, gezonde ingrediënten. Fleur is ook een geweldig mens die houdt van wat ze doet... Dat proef je ook. Glutenvrij, veganistisch en suikerarm. Dus... deze smakelijke traktatie is goed voor jou en de wereld. Serieus.... geweldig!! Ik kan niet wachten om de andere dingen te proberen. Origineel Oh. My. Gosh. BEST ever lemon tart. I got it for my partner's birthday cake, and it was fantastic! Beautiful to look at, even better in the mouth, using quality, healthy ingredients. Fleur is also a wonderful human who loves what she does... You can taste that too. Gluten free, vegan, and low sugar. So... this tasty treat is good for you, and the world. Seriously.... amazing!! Can't wait to try the other things.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Chokbites.

Eindhoven bakkers

openingstijden, locatie, vervoer. Deken van Somerenstraat 6 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Chokbites adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Chokbites. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Chokbites delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DENF Coffee DENF Coffee 397 meter Glutenvrije opties kwa gebak en broodjes! Personeel was ook heel aardig, verder een f...
Stadsbakkerij Broodt Stadsbakkerij Broodt 472 meter Heerlijk brood! Ook leuk dat ze meerdere nationale broden verkopen. Croissants zijn o...
De Bakgigant De Bakgigant 615 meter
Bakkertje Bol Bakkertje Bol 680 meter
Renders Renders 1 km Zoals elk jaar is met Kerst de traditie een nogatineijstaart. Vroeger was het van Sch...
Hizmet Bakkerij Hizmet Bakkerij 1 km Vers
Pinkie Patisserie Pinkie Patisserie 3 km Vandaag ontdekt. En ik moet zeggen het heeft een prettig buitenlands Frans tintje. A...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid