facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Renders

Renders

Info

De gezelligste bakkerij van Eindhoven en omstreken!!!

Geschiedenis

Sinds jaar en dag is Bakkerij Renders een begrip in Eindhoven. Een echte ambachtelijke bakker, die sinds 1944 voor de meest uiteenlopende lekkernijen bakt en daarmee een grote vaste klantenkring op heeft weten te bouwen. Uniek is niet alleen dat men nog steeds bakt volgens traditionele receptuur, maar ook dat Bakkerij Renders een écht familiebedrijf is.

In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment van brood, broodjes, koekjes, en niet te vergeten de specialiteit van de bakkerij: banket. Vooral bijzonder zijn onze chocoladebollen en aardbeienvlaaitjes.

Naast ons standaardassortiment kunnen we ook "specials" maken, waarbij eigen ontwerp van harte welkom is. Denk hierbij aan een verjaardag- of een bruidstaart.



"Al vanaf 1944 is Bakkerij Renders een begrip en staan we bekend als een van de beste bakkers in Eindhoven.Bakkerij Renders is een échte ambachtelijke bakkerij die al jaren voor de meest uiteenlopende lekkernijen zorgt. Niet alleen staan we erom bekend dat we onze producten bereiden volgens traditionele receptuur, maar ook om het feit dat we nog steeds een familiebedrijf zijn.Waar Bakker P. Renders in 1944 begon en bekend stond om zijn chocoladebollen automaat, zetten Koen en Anita Renders de zaak nu nog steeds met veel liefde en passie voort.En, dat proef je!"
Adres: Aalsterweg 55 , Eindhoven 5615 CA, NL
Telefoonnummer: 040 211 1406
ln.rednerjirekkab@ofni
Stad: Eindhoven
Route: Aalsterweg 55
Postcode: 5615 CA


Openingstijden

Dinsdag: 08:00-18:00
Woensdag: 08:00-18:00
Donderdag: 08:00-18:00
Vrijdag: 08:00-18:00
Zaterdag: 08:00-16:00


op zoek naar gerelateerd: render meaning, renders trailers, renders betekenis, renders chape, wat is een render, renders 3d, renders photoshop, wat zijn renders
Recensies
Zoals elk jaar is met Kerst de traditie een nogatineijstaart. Vroeger was het van Schoonderwoerdt. De taart die menig Eindhovenaar kent. Nu al enkele keren de soort gelijke gehaalt bij Renders. Telkens weer een traktatie om in huis te hebben. Met in combinatie met hun huisgemaakte kerstbrood. Ook de moeite waard om te proberen. Wij hebben in iedergeval genoten. En ons zien ze zeker terug voor beide producten. Dan is kerst echt speciaal.
Zeer goed banket, no-nonsens opmaak van traditionele soorten gebak, gemaakt met goede ingrediënten. Mijn favorieten zijn rijstevlaai, chipolatataart en chocoladebollen die niet onderdoen aan die van de Bosche bakker De Groot.
écht brood en banket! Heerlijk! Heel enthousiast personeel dat op de hoogte is van wat ze verkopen. Als we weer in Eindhoven zijn, komen we hier zéker terug. TIP: om de hoek zit het stadswandelpark waar je super kan genieten van je vers gehaalde ontbijt/lunch/tussendoortje :
Ze maken alleen maar lekkere en mooie dingen. Ze denken ook verspilling met Toogoodtogoo. Op de foto is te zien wat ik toen kocht en vertegenwoordigt een waarde van €11,99
Ze maken heerlijke taarten waar je familie een jaar later nog over praat! Luchtig, lekker van smaak maar niet mierzoet! Echt een aanrader
Een fototaart besteld voor de verjaardag van onze zoon die in Eindhoven woont. Superservice! Toen bleek dat de bezorgtijd niet uitkwam bij zijn studentenhuis, kon dit moeiteloos nog worden aangepast en last but not least, de taart was volgens de jarige en zijn huisgenoten HEERLIJK!!
Is vaak5 sterren waard ,hoge kwaliteit standaard, bijzonder net zeer gekwalificeerd personeel, mooie nostalgische winkel &een parel in het straatbeeld
Kwaliteitsgebak vooral de aardbeienvlaaitjes en Bossche bollen zijn niet te versmaden. Ook ruime keuze koekjes. Klein assortiment brood en broodjes en dan niet de standaardbroden.
Gebak is heerlijk. Echt niets over te klagen. Maar aan de vriendelijkheid kunnen ze wel aan werken. Miscommunicatie over een bestelling.. en voelde me zeer ongemakkelijk.. goededag komt er met moeite uit, niet eens glimlachen en heel chagrijnig ook nog mij de schuld geven. Miscommunicatie kwam van beide. Nou dan zijn ze alles behalve vriendelijk. Jammer van het lekkere gebak maar hier kom ik dus echt niet meer.
Alles is er lekker
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Renders.

Eindhoven bakkers

openingstijden, locatie, vervoer. Aalsterweg 55 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Renders adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Renders. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Renders delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stadsbakkerij Broodt Stadsbakkerij Broodt 1 km Heerlijk brood! Ook leuk dat ze meerdere nationale broden verkopen. Croissants zijn o...
Chokbites Chokbites 1 km Wat een heerlijke taarten maakt Chokbites!! De eerste keer was voor mijn verjaardag e...
DENF Coffee DENF Coffee 2 km Glutenvrije opties kwa gebak en broodjes! Personeel was ook heel aardig, verder een f...
Hizmet Bakkerij Hizmet Bakkerij 3 km Vers
Pinkie Patisserie Pinkie Patisserie 4 km Vandaag ontdekt. En ik moet zeggen het heeft een prettig buitenlands Frans tintje. A...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid